Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    minjarapunzel
    14. Siječanj 2022. 19:27

Nadam se  da hoce. Sutra cu uzeti orthomol -znam da ga mogu trudnice, da malo ojacam imuni sistem.  Sreca nemam temperaturu uopce. 
    Kakve simptome imate za sada ? 
    Jesu li vam pocele mucnine ? 
    Ja sam primijetila i da su mi sike porasle, i nekako su tvrde i neugodne na dodir. 

Granger
    14. Siječanj 2022. 19:47

Tarry

minjarapunzel i erica dobrodosle!
    Cure sto vi pijete od vitamina? Samo folnu ili? Ja sam pila elenatal jer sadrzi dosta folne ali me svejedno strah da je mozda premalo, mozda se ipak prebacim samo na jednu tabletu folne zasad.

Meni je gin. propisala folacin i b12 još tamo u listopadu, a dodatno pijem cink zbog imuniteta. Ništa mi drugo za sad nije savjetovala. Vidim po netu da piše dosta toga što bi kao trebalo, ali ipak mislim da je bolje kada to unosimo prehranom, a ne kao dodatke tako da se nemoj zabrinjavati. Ima folata i u hrani. ;) Iako u svakom slučaju, ni višak ne šteti... 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Granger
    14. Siječanj 2022. 19:48

Aries

Tarry

Aries znaci pijes i elenatal i folnu, ja sam isto mislila obje iako mi se cini puno, preporucen doza je 400 a toga vec ima u elenatalu. Koju omegu pijes?mogla bi to uvesti jos.
    Minja bitno da ti temperatura nije preko 38, cini mi se da je to najopasnije u ranoj trudnoci, ostali simpt ce proci brzo nadam se.

Pila sam samo elenatal to su mi rekli da uvedem odmah kad sam saznala da sam trudna, a onda mi je dr na kontroli rekla da mi ona preporucuje i folat dodatno, pa sam pitala u ljekarni dal moze biti previse oni su rekli da u tih prvih 12 tjedana je bolje uzimati vise nego da fali zbog te neuralne cijevi.
    Omegu pijem od solgara 60 tbl 140 kn

Baš to. Folata nikad previše. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Trixie
    14. Siječanj 2022. 20:45

Nove cure dobro nam dosle. Neka vam bude uredna trudnoca. 
    Od vitamina pijem elevit pronatal.. sad ne znam trebam li jos dodatno uzimati folnu. Bas cu pitati u ljekarnoj. 
    U prvoj trudnoci sam uzimala samo elevit do kraja trudnoce,samo sam kasnije presla na br.2 

Princess_Mimi
    14. Siječanj 2022. 21:52

Brontosaurica super za pregled, još je to rano ali bitno da je sve kako treba za tjedne trudnoće 🥰👏🏼
    Lana nam se još nije javila, baš me to brine...
    Nove cure dobrodošle 🎉
    Probadanja su vam skroz normalna u prvom tromjesečju, nije razlog za brigu.
    Od dodataka prehrani ja trenutno pijem folat i probiotik svako jutro, a nakon toga ću nastaviti sa Premama duo, jer su mi i u prvoj trudnoći najbolje odgovarale ☺️

Mama_anđela
    15. Siječanj 2022. 09:13

Jutro cure :) i iza mene vrlo tezak dan i noc, bila sam se prepala da je korona, povratila sam 5 puta, nista jesti nisam mogla, temperatira glavobolja, evo jitros jos malo glavobolju imam, sve ostalo okej. Cak sam bananu pojela bez prpblema 😊 Aman kako sam se prepala😌 strasno
    .
    Brontosaurica, to je dobar pregled, za sada bitno da znas da je teudnoca na svom mjestu, mala je jer si kasnije ovulirala i biti ce to sve u redu, ja sam isla sa tacno 5+4 pa je bio isti slucaj, nismo imali otkucaje tek kroz 2 sedmice su bili i otkucaji😊
    .
    Gringer, dakle obje smo s Clexanima. Najbitnije da nam pomognu. Ja se plasim sama davati ih, pa je tu muz, sinoc prvi puta sva sam se prestravila ali je dobro proslo😊
    .
    Nove cure dobrodosle. Ta beta je super, bitno da se dupla i po meni je okej😊
    .
    Lijekovi, ja uzimam Folacin, Duphaston, i uzimala Aspirin Protect do jucer, sada uzimam injekcije Clexan. 😊

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

minjarapunzel
    15. Siječanj 2022. 09:27

Zdravo curke, kod mene noc protekla bez problema. Porodicni prijatelj isto ginekolog mi je savjetovao da izvadim krv i uradim par nalaza, jer po njemu vjerovatno cu morat niskomolekularni heparin koristit, a moja doktorica ginekologinja to mi uopce nije pomenula. Samo me laganini uputila porodicnom da bi mi odredio testiranje i izolaciju 

Mallla
    15. Siječanj 2022. 10:25

Jutro cure!
    Dobrodošle nove, želim vam urednu i mirnu trudnoću!
    Kod mene sve po starom, mučnina je moja sjena, noću, danju bilo kad. Hrana mi je svedena na mininum a i piće jer jednostavno ne mogu. Ako i kad pravim ručak o da dok to odradim svakih nekoliko minuta imam nagon za povracanjem al ne povratim.
    Te vitamine u tableti uopce ne mogu uzimati jer mi izazovu još veći kaos s mučninom pa se natjeram pojest onu biorela prenatal čokoladicu eto tek da nešto unesem isto mi bude muka nakon. Najbolja sam kad spavam! Vani lipo vrime za šetnju a ja sam takva da mi sr ni to ne da... sad me malo motivira čekanje pregleda a sve ovo drugo je čisto izdržavanje.

url=https://lilypie.com]

• teichmmb
    15. Siječanj 2022. 13:04

Pozdrav cure!
    Ja mogu reći da sam se oporavila, osjećam se dobro i više nemam osjećaj da sam imala koronu. Mislim da sam imala sreće što mi je temperatura i sve skupa trajalo samo 2 dana, moglo je biti puno gore. Sad sve u Božje ruke da dalje bude sve ok 🙏🙏🙏
    Žao mi je cure zbog mučnina, ja još ništa zasad ne osjetim.
    Od vitamina uzimam Novalac, Solgar folnu i probiotik svaki dan.

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

Nisha_21
    15. Siječanj 2022. 13:38

Kad se ulogiram prvo trebam 10ak min da sve polovim😂 vidim neke od vas borbu vode s Coronom- drzim fige da ce brzo i bezbolno proc!
    Bruntos. Super za pregled - kao sto i sama rekla zbog ovulacije je bilo i za ocekivat da je jos prerano, ali vjerujem da je sve u najboljem redu. 2 tjedna ce proc za cas uz dijete od 1 godine ❤️
    Mama Andela- takoder cestitam na pregledu!

Mojih simptoma nema (nije ni bilo bas u prosloj). Ja i dalje trckaram s kolicima i pokusavam ostati fit. U prosloj t sam zadnji trening odradila u 38tt, isla redovno u teretanu na steper i slicno😂 Nekad se osjecam mamurno i nije mi za nis al to prode. Onaj najgori umor me prosao vec skroz na pocetku i ne zelim da se vise vrati🤞 moj malac obozava zaspati na meni i drzati glavu na prsima i to ce biti nemoguce kroz nekih 3-4mjeseca kad krene trbuh rast.... Bas sam tuzna😔 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.