Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    minjarapunzel
    14. Siječanj 2022. 17:36

Zdravo cure, 
    Ja sam.nova clanica od danas. 31.12. sam dobila pozitivan test nakon 2g cekanja. Druga trudnoca. Trenutno sam 5+6, ocekivani termin je 10.09.2022. 
    Nazalost, danas sam saznala da sam pozitivna na koronu, opet. Jednom sam je prebolovala u novembru 2020, u julu 2021 sam primila dvije doze phizera. Prvi termin kod doktora sam trebala imati sada u ponedjeljak 17.01., a kako stvari stoje ocito cemo pregled odgodit.  Od simptoma trenutno imam cesto posjecivanje wc, i nadut stomak. U pocetku su bili grcevi slicni menstrualnim. Malo je reci da sam nasekirana zbog svega, ne znam sta da radim uopce ? Koje nalazi da uradim ? Sto se korone tice, zapusen mi je nos, promuklost i kad kad se nakasljem i to je sve. Imate li neki savjet ? Hvala vam unaprijed

• Erica
    14. Siječanj 2022. 18:01

Pozdrav svima voljela bih se pridruziti..ja sam friska trudnica po mojem izracunu 4+6.. trudnoca jos nije potvrdena kod ginekologa ali sam vadila betu 10.01. Izsnosila je 109 a danas 770..mislim da je tp uredu..ciklusi su mi se zbrckali pa su 30-32 dana ali mislim da 32 posto su zadnja tri tako bila.Ovo mi je druga trudnoca 🥰 voljelabih cuti savjete i misljenje da li je ovo za sada okej.

Granger
    14. Siječanj 2022. 18:26

Drage cure minjara i Erica, dobro došle. To je jedino što vam ja mogu reći budući da je moje iskustvo 0, ali sigurna sam da će ostale cure koje su također druga ili treća trudnoća znati što vam reći. :)

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• teichmmb
    14. Siječanj 2022. 18:35

Erica

Pozdrav svima voljela bih se pridruziti..ja sam friska trudnica po mojem izracunu 4+6.. trudnoca jos nije potvrdena kod ginekologa ali sam vadila betu 10.01. Izsnosila je 109 a danas 770..mislim da je tp uredu..ciklusi su mi se zbrckali pa su 30-32 dana ali mislim da 32 posto su zadnja tri tako bila.Ovo mi je druga trudnoca 🥰 voljelabih cuti savjete i misljenje da li je ovo za sada okej.

Pozdrav i dobrodošla, mislim da ti je beta dobra a i bitno je da se dobro poduplala. Za sad ti je sve ok i samo smireno dalje 🥰
    I ja sam je dosad vadila 3 puta i lakše mi je čekati pregled kad znam da je uredna.

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

minjarapunzel
    14. Siječanj 2022. 18:46

Zaboravila sam napisati da je moja beta na 4+4 iznosila 984 radjena u rano jutarnjem terminu. Ne znam je li to malo ili normalno ? 

• Erica
    14. Siječanj 2022. 18:46

Hvala na dobrodoslici i hvala na savjetima.. istina lakse je cekati pregled. Narucila me tek 31.1 jee nema potrebe prije tako kaze s time da me muci proali put na brisevima ureoplasma pozitivna 10 na 3 kaze da je to kao nista strasno i hpv cin 1 tKoder je rekla da poradim na imunitetu da je zbog toga i nista drugo. Nikad nisam imala to pa me strah pogotovo jer sam sad trudnica

• Tarry
    14. Siječanj 2022. 18:54

minjarapunzel i erica dobrodosle!
    Cure sto vi pijete od vitamina? Samo folnu ili? Ja sam pila elenatal jer sadrzi dosta folne ali me svejedno strah da je mozda premalo, mozda se ipak prebacim samo na jednu tabletu folne zasad.

minjarapunzel
    14. Siječanj 2022. 19:14

Hvala na podrsci, ja sam upravo izgubila i culo mirisa.  Bojim se hoce li sa bebom.biti sve ok ?? :((
     I da , sta mislite o beti 984 na termin 4+4 ? Kako vam to izgleda ?

minjarapunzel
    14. Siječanj 2022. 19:15

Trrnutno pijem folacin, vitamon d, vitamin e, selen... imam i pocetak hasimota pa zato. Ponekad popijem aspirin protect, evo naprimjer  danas sam popila kada sam saznala da imam koronu. A inace pila sam 1 aspirin u 4 dana.

• Tarry
    14. Siječanj 2022. 19:18

Aries znaci pijes i elenatal i folnu, ja sam isto mislila obje iako mi se cini puno, preporucen doza je 400 a toga vec ima u elenatalu. Koju omegu pijes?mogla bi to uvesti jos.
    Minja bitno da ti temperatura nije preko 38, cini mi se da je to najopasnije u ranoj trudnoci, ostali simpt ce proci brzo nadam se.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.