Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nisha_21
    13. Siječanj 2022. 21:27

Hvala cure! Da nam je jos puno takvih❤️
    Ima li od Lane kakvih novosti??? 

Mallla
    13. Siječanj 2022. 23:21

Nisha čestitam ❤
    Brontosaurice želim vam mirnu noć i sutra dobar pregled!
    Nadam se da je Lana ok🙏
    Laku noć žene drage!

url=https://lilypie.com]

Mama_anđela
    14. Siječanj 2022. 08:59

Jutro curee :)
    Nisha, cestitke na dobro pregledu, idemo daljeee
    .
    Cure s koronom je li sve okej, kako ste?.
    ,
    I ja sam jucer isla na pregled zbog tih bolova sto sam imala, mislim da su od hladnoce nastali, i doktor je pregledao, sve je okej, obzirom da nalaz testa na trombofiliju nije sasvim uredan, od sada pa nadalje primam Clexane, heparin. Da li to neka od vas uzima vec? i U narednih 10 dana trebam organizirati koji prenatalni test da uradim, nadam se da ce biti sve okej
    .
    Sretno na preglima danas svima

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Princess_Mimi
    14. Siječanj 2022. 09:01

Nisha čestitam ☺️ predivne vijesti ❤️

• teichmmb
    14. Siječanj 2022. 10:46

Brontosaurice sretno danas na pregledu.

Ja sam puno bolje, više nemam temperature još samo malo grlobolje i kašlja. Ali sad kad mi je bolje brinem se da ta temperatura i paracetamoli kroz 2 dana nisu nešto naštetili. 😑

Nisha i Mama anđela drago mi je da je sve bilo dobro na pregledima 🥰

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

Granger
    14. Siječanj 2022. 13:00

Mama_anđela

Jutro curee :)
    Nisha, cestitke na dobro pregledu, idemo daljeee
    .
    Cure s koronom je li sve okej, kako ste?.
    ,
    I ja sam jucer isla na pregled zbog tih bolova sto sam imala, mislim da su od hladnoce nastali, i doktor je pregledao, sve je okej, obzirom da nalaz testa na trombofiliju nije sasvim uredan, od sada pa nadalje primam Clexane, heparin. Da li to neka od vas uzima vec? i U narednih 10 dana trebam organizirati koji prenatalni test da uradim, nadam se da ce biti sve okej
    .
    Sretno na preglima danas svima

Draga Mama anđela, ja imam prvi pregled idući tjedan. Ako sve bude kako treba odnosno akomse bude vidio zametak i ja započinjem odmah s Clexanom, svaki dan. Meni je trombofilija utvrđena pa neće čekati da se desi nešto loše. Preživjet ćemo.
    Svima ostalima, drago mi je štomje sve u redu. Držite se i čuvajte. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Mallla
    14. Siječanj 2022. 13:53

Eto Brontosaurica imamo pregled na isti dan! Bitno da se vidi što se treba vidjeti! 
    Al opet treba izdurat ta 2 tjedna. Ja sam baš kopala trudnicku od prosle trudnoce i isto sam isla kasnije na pregled al tada se nisam ovoliko plašila kao sada, ja stvarno ne znam šta mi je, pre često mi dolutaju crne misli i strahovi. 
    Nocas mi se dogodila jedna situacija koja me opet bacila u strah. U noci me prooljao stomak i isla sam u wc, crijeva nista drugo i morala sam se malo natezat, uglavnom kad sam završila i brisala se bio je smeđi iscjedak/obrisak i pazila sam nije od velike nužde.  Iza toga nema nikako ništa, stavila sam dnevni uložak. Našla sam iskustva di žene kažu da im je znalo tako bit al ja sam svejedno u strahu.
    Ide vikend svoju gin ne mogu natjerat da me primi jedino opet mogu tražit privatno....evo ne znam šta mi je činit. Jedan dio mene mi govori da odmaram i da alarmiram ako se ponovi, a drugi dio mene umire od straha....

Mallla
    14. Siječanj 2022. 14:17

Totalno te razumijem, tako sam i ja išla bar da vidim da nije vm još su me kukovi bolili pa sam zabrijavala svašta. E a tako su i meni ovulacije kasnije ako još uzmemo implataciju koja isto može biti kasnija eto manje trudnoće.
    Uglavnom držim nam fige da nam taj 27i bude sretan i da ga u miru dočekamo.

• teichmmb
    14. Siječanj 2022. 14:59

Brontosaurica to ti je uredna trudnoća zasad, tako je i meni prekjučer vidjela ssmo gv i rekla da je uredno. Na sljedeći pregled ću isto za 2 tjedna pa ćemo biti pametniji 🙂
    Meni je zasad bitno da je sve smješteno gdje treba biti, a i radila sam 3 bete dosad koje se uredno duplaju.

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

Trixie
    14. Siječanj 2022. 15:24

Pozdrav  curke.. mi smo na selu kod bake i djeda.. uzivamo maximalno. Usla sam samo da vidim kako ste i kako je prosao pregled od brontosaurica..
    Tako ti je i meni u prvoj trudnoci rano narucila,bila  sam 5+5 i vidjela se samo gestacijska.. to je uredan pregled za te tjedne.. zato sam se sada narucila na pregled 25.1 . Kad budem 6+4 ..neda mi se prozivljavat ono stresno iscekivanje.. 
    Danas sam punih 5 tjedana  
    Aries jos je to premaleno sve da bi te bolilo zbog toga jer lezis na trbuhu. To ti je sve jer se rasteze dolje .. I sama imam te menstrualne bolove . 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.