Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama_anđela
    13. Siječanj 2022. 14:23

Tarry

Evo i ja imam smeđi iscjedak dosta na ulošku a kad se obrisem bude i malo svjeze krvi ali kao svjetlije. Ne znam sto da sad radim! Uzasno sam u brizi da je gotovo. Bila sam u pon na uzv i sve je bilo ok vidjeli su se kucaji. Vec koristim vaginalete utrogestane tako da mi niti doktor nema sto drugo prepisati, ali pokusavam ga dobit da odem ipak, ne znam sto da radim

Obavezno idi da provjeris sta se desava. Ne mora znaciti da je nesto opasno, to se desaalo curama bez da bude los ishod. Sretnooo, i odi cim prije danas mognes. Javi nam se ...

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Mallla
    13. Siječanj 2022. 14:29

Tarry lezi i ne mrdaj, kauc- wc samo i to polako! Terapiju kako kazes vec imas pa nema druge nego odmor.
    Teich drago mi je da je sve ok!
    Mamaanđela e tako mi je i samoj samo što aam od prije naučila ne jest. Znači kad me potrefi dan da mogu jest normalno to obično brzo požalim. Danas cijeli dan imam.nagon za povracaanjem i zeludac mi je uzasno nemiran al nisam povratila sto mi je jos gore. Vlastita kuca mi smrdi i to mi je ajmeee. Iako za sad su mi mrvu slabije mucnine nego u prijanjim trudnocama al sad ce taj maskembal na najjace.

url=https://lilypie.com]

• teichmmb
    13. Siječanj 2022. 14:36

Hvala vam cure, Petrova ima kovid odjel pa su me tamo zaprimili i pregledali. 
    Jučer sam bila 5+0 i znala sam da je to jako rano ali puno mi je značilo da se zasad sve dobro razvija.

Tarry ako je samo smeđi iscjedak bez svježe krvi ja bih mirovala i uzimala terapiju, bolje da ne čeprkaju bezveze ako si u ponedjeljak bila na pregledu.

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

Mama_anđela
    13. Siječanj 2022. 14:38

Mallla

Tarry lezi i ne mrdaj, kauc- wc samo i to polako! Terapiju kako kazes vec imas pa nema druge nego odmor.
    Teich drago mi je da je sve ok!
    Mamaanđela e tako mi je i samoj samo što aam od prije naučila ne jest. Znači kad me potrefi dan da mogu jest normalno to obično brzo požalim. Danas cijeli dan imam.nagon za povracaanjem i zeludac mi je uzasno nemiran al nisam povratila sto mi je jos gore. Vlastita kuca mi smrdi i to mi je ajmeee. Iako za sad su mi mrvu slabije mucnine nego u prijanjim trudnocama al sad ce taj maskembal na najjace.

Ja inace uzivam u kavi, toploj cokoladi, cokoladi uopsteno, a sad neka ih niko ne nosi blizu mene. Iskreno i u prosloj t sam imala neke slabije mucnine ujutro bez ijednog povracanja. A sad sam bas slaba nekako. Srecom imam viska kilograma pa ima odakle da se crpi, smrsavila sam 4kg do sadaPrevazici cemo mi to, jos maaalo samo nek su nam bebice dobro 

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Trixie
    13. Siječanj 2022. 15:07

Granger hvala na savjetu.. sad mi je manje muka oko tog andola. 🤭
    Brontosaurica istina.. al jbga sad vrijeme ne mozemo vratiti.mozemo se samo tuc po glavi. Ja sam tada panicila oko svega i stvarno nisam uzivala u prvoj trudnoci... sve sam istrazivala,bila preopterecana od kada sam plus ugledala..sad je druga pjesma. 
    Mama_anđela meni jucer mucnine pocele..ne mogu rec da su to one prave mucnine..ali bas lagano osjecaj gadljivosti. U prvoj trudnoci su pocele sa 6 tjedana.. i imala sam hyperemesis..
    Nadam se da ce me zaobici ovaj put. 
    Tarry ja bih na tvom mjestu otisla pogledati.. jer znam da i ako je nesto moze se sprijeciti u vecini slucajeva. 
    Meni je doktorica rekla ako je smeđa krv nema veze..to je stara krv..ali svjeza krv odmah doci.

Trixie
    13. Siječanj 2022. 15:13

Aries

Trenutno još nemam mučnine, smetali su mi neki mirisi na poslu ali ništa prestrašno.

Imam pitanje za curke koje su koristile Utrogestan vag.koliko ste mirovale nakon guranja tabletica?

Ja sam stavljala jednu dnevno pa mi je doktor rekao da stavljam pred spavanje. 

Mallla
    13. Siječanj 2022. 17:31

Po ZM je bilo 6+4 a utz je pokazao 6+1. 
    Al evo u nekom prosjeku sutra bi ti se trebala vidjeti gestacijska vrećica u žumanjčana....a ako bude nešto više još bolje!

url=https://lilypie.com]

Nisha_21
    13. Siječanj 2022. 18:10

Javljam se sa prvog uspjesnog uzv-a. Imamo srce i danas smo 6+2 ❤️ za otprilike 4 tjedna opet na nifty! Malo je rec da mi je pao kamen sa srca vidjeti to malo cudo od 5mm kako uziva u mom trbuhu😍👏

Granger
    13. Siječanj 2022. 18:42

Nisha_21

Javljam se sa prvog uspjesnog uzv-a. Imamo srce i danas smo 6+2 ❤️ za otprilike 4 tjedna opet na nifty! Malo je rec da mi je pao kamen sa srca vidjeti to malo cudo od 5mm kako uziva u mom trbuhu😍👏

Prelijepo. ❤️

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Trixie
    13. Siječanj 2022. 19:15

Nisha predivno.. bas mi je drago da je sve super. Ja sam se isto narucila za 10 dana na pregled..tada cu biti 6+4

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.