Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dandelion0
    04. Svibanj 2022. 11:17

Amelie 11, tao i kod mene. Prva trudnoća. Osjećam to nešto, ali ne često. I meni dr. rekao da je to ok. Isto predvečer više osjetim, možda zato što sam tada najmirnija pa svaku promjenu primijetim. 
    Briseve sam radila prije postupka (išla na mpo-FET), ali ne znam treba li se raditi i u trudnoći. U 5 mj je godina dana od njih. Provjerit ću i to. 😁 

Stiže nam curica 💓

Ruli
    04. Svibanj 2022. 11:21

Princess_Mimi

Ruli

Evo i nas s pregleda!

Vjerujem i držim fige da sve bude ok 😊❤️ i super za bebin napredak. A kako to da nije vidjela spol? Skriva se?😁

Pa ne znam, kaže da je bila položena nekako da ne može baš vidjeti... Čekam ja taj uzv kod privatnice, tad ćemo sigurno znati :) mada mi je stvarno svejedno, samo da je zdravo <3

• Hani
    04. Svibanj 2022. 13:25

Prvi bebin "smješak" je okidač za veliku zaljubljenost🤗

Princess_Mimi
    04. Svibanj 2022. 14:00

Hani

Prvi bebin "smješak" je okidač za veliku zaljubljenost🤗

Ja bih rekla da je kod svakoga drugačije. I najgore što jedna mama može je preispitivati svoju ljubav radi tog očekivanog osjećaja zaljubljenosti, koji se može javiti na prvi pogled, a i ne mora😊 s vremenom stvaras neraskidivu vezu sa svojom bebom i sve dođe na svoje ❤️

Princess_Mimi
    04. Svibanj 2022. 14:02

Vezano za briseve, ja ih nisam radila i tu se uopće ne rade kroz trudnoću. Nisam oduševljena time, ali takva je praksa.
    .
    Bebine pokrete tek zadnjih tjedan dva osjećam baš pošteno onako, do tad su isto bili samo povremeno 😅

• Mima_zap
    04. Svibanj 2022. 14:03

Pozdrav, neko vrijeme čitam što se događa u jesenskim bebama al prvi put pišem. Trudna sam 19+5. Prva bebica mi je, saznala prošli tjedan da je curka. Ja već desetak dana osjećam bebu, lagano lupkanje, ali mi se tijekom dana često desi da osjetim pritisak u trbuhu, ispod pupka, par cm dolje i ponekad desno od pupka i onda rukom napipam malu kvržicu od oko 2cm.  Nije li prerano da se beba na taj način može opipati ili mislite da je nešto drugo? Posteljica mi je sprijeda.

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

• Mima_zap
    04. Svibanj 2022. 16:30

Žao mi je kad tak nešto pročitam, ali pokušavam biti pozitivna i što manje misliti na loše stvari jer ionako ne mogu utjecati na njih. Svi se mi brinemo hoće li sve proći ok, treba se nadati najboljem. 

Mallla
    04. Svibanj 2022. 17:16

Mima dobrodošla!
    Trenutno izbjegavam sve što loše utječe na moju psihu, ne čitam ništa što bi me moglo uznemiriti.
    Brisevi - mislim da ihbrade ako nisu rađeni odavno, ako je papa test loš ili ako je stvarno dobar doktor...al mislim da nisu dio paketa obaveznog. Ono što je obavezno je na 30+ tt bris na streptokok.
    Cerviks evo 3 trudnoća ne znam kako izgleda ni koliko je, to mi se nikad ne govori a nije ni da sam pitala. Možda piše u trudničkoj al ne znam pročitat. Jedino ako je to onaj dio di piše 1 čl. (Kao jedan članak). E sad čiji članak je kolilo mm ne znam ☺️🤣
    Ima odločno za dobar ogtt 💪💪 nek je i to prošlo.
    Mima vjerojatno se beba nagurava tako. Ja isto osjetim naguravanje iako mi na trbuhu nije vidljivo.
    Amelie čak i kada počneš osjećati konkretne pokrete unpočetku ih ne moraš osjetiti svaki dan...a onda.kako trudnoća odmiče tako cešcće i jače osjetiš.

url=https://lilypie.com]

Aries5
    04. Svibanj 2022. 17:46

Curke koje idu na masazu, koliko cesto idete ii dal je to bas masaza ili vise kao da te netko miluje? Jer mi je rekla frendica da su nju kao trudnicu vise ceskali nego masirali a ja stvarno trebam da mi netko stisne donji dio onako posteno. Muz se ne usudi, a ja ne znam jel mi gore lec u krevet, okrenut se po noci ili ujutro ustati koliko me taj donji dio ubija. 
    -
    Pokreti navecer obavezno kvrga na trbuhu obicno sa desne strane, ja predpostavljam da je to guza ili nozice jer je uvijek na uzv glavica dolje

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Mima_zap
    04. Svibanj 2022. 19:31

Hvala curke, umirile ste me s time. Za sad nemam kontrakcije, ali drago mi je da je to ipak bebica koja me gurka. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.