Nisam ni ja još ništa kupila, ali jučer sam krenula raditi popis pa ću valjda nešto ovaj tjedan i naručiti. Ne znam odakle da krenem. Imam tu i jedno pitanje. Nakon one rasprave o spavanju odlučila sam probati s vrećama za spavanje. Zanima me koliko bi mi vreća otprilike trebalo i u kojim veličinama. Ako recimo uzmem za početak 2 u veličini 56 i 2 u veličini 62 jel bi to bilo okej? Čini mi se bezveze kupovati više tih skroz malih kad se to brzo preraste. Jel bi ta veličine 62 bila prevelika za slučaj da su obje 56 na pranju?
Super cure zbog pregleda. Baš je divno kad je sve u redu. Bome su bebe već ful velike.
kao mama čije dijete od 3,5 godine i dalje spava u vreći ne preporučam da bebu prije 6 mjeseci starosti stavljaš u vreću. Jer te vreće su ti šire oko vrata, pa ako se jako meškolji tijekom spavanja da joj se ne podigne gore. Mi smo krenuli poslije 6 mjeseci. I ako imaš bilo koga sa starijom djecom neka ti posude jer ja nisam na kraju ni jednu kupila a nisu baš tako ni jeftine (mislim da je prije bilo oko 180 kn u c&a) a kod vreća mi nije bilo bitno jer je dezen za curicu ili dečka tako da ćemo sada te iste iskoristiti i za bracu. Ali ono što ću sad kupiti za ovaj početni period spavanja je SWADDLE UP. Ona je puno uža, isto ima cif i ono što je najvažnije rukice i nogice će biti "zatvorene" unutra tako da izbjegnemo moorov refleks.
Mi smo krenuli s vrećama s 3mj, broj 56, nije išla preko glave jer je taman bio broj, ona je dobivala fino na kilaži.
Ne preporučam kupnju 2-3 komada već jedan komad. Lako opereš i osušiš isti dan, u najgorem slučaju spava jedan dan bez vreće. Relativno su skupe a brzo ih prerastu. Nemoj uzimati odmah 62, vidi ako će beba prihvatiti prvo, pa lako uzmeš. Ima ih i u Ikei, C&A, na netu svi ovi online dućani...
--
Danas imam pregleeeeeeeed Nilkako dočekati! Uvijek mi ga stavi kasno popodne, uf!
Mi smo krenuli s vrećama s 3mj, broj 56, nije išla preko glave jer je taman bio broj, ona je dobivala fino na kilaži.
Ne preporučam kupnju 2-3 komada već jedan komad. Lako opereš i osušiš isti dan, u najgorem slučaju spava jedan dan bez vreće. Relativno su skupe a brzo ih prerastu. Nemoj uzimati odmah 62, vidi ako će beba prihvatiti prvo, pa lako uzmeš. Ima ih i u Ikei, C&A, na netu svi ovi online dućani…
–
Danas imam pregleeeeeeeedNilkako dočekati! Uvijek mi ga stavi kasno popodne, uf!
I mi smo isto kao i Ruli sa vrecama krenuli s 3 mj i isto manji broj. Iako je moj decko bio veeliki (jos je) i vec je sa 3mj imao 8 kila 🙈 i slazem se da se uzme samo jedna, mi smo imali jednu i kad bi prerastao kupili drugu i uvijek bila samo jedna u upotrebi. Sasvim dovoljno.
Jeeeej Ruli, javljaj se odma i sretno 🥰🥰
Sretno Rulis pregledom, javi nam novostii🥰
Koliko se cesto moze ici na uzv? Ja sam kislila paralelno ici kod ovog kod kojeg idem i kod privatnika jednog? Da li treba biti neki razmak izmedu ili ne?
Tako i ja idem, i jos sam u pocetku isla svako malo radi hematoma. Bila sam do sad vec 10ak put i sutra mi je pregled i opet za 2 tjedna 😬
Isto sam se brinula je li to previse ali gdje god sam citala i koga god sam pitala, ok je i bez brige!
Nisam ni ja još ništa kupila, ali jučer sam krenula raditi popis pa ću valjda nešto ovaj tjedan i naručiti. Ne znam odakle da krenem. Imam tu i jedno pitanje. Nakon one rasprave o spavanju odlučila sam probati s vrećama za spavanje. Zanima me koliko bi mi vreća otprilike trebalo i u kojim veličinama. Ako recimo uzmem za početak 2 u veličini 56 i 2 u veličini 62 jel bi to bilo okej? Čini mi se bezveze kupovati više tih skroz malih kad se to brzo preraste. Jel bi ta veličine 62 bila prevelika za slučaj da su obje 56 na pranju?
Super cure zbog pregleda. Baš je divno kad je sve u redu. Bome su bebe već ful velike.
Po mom iskustvu vreća 56 ti uopće ne treba odma uzimaš veće jer su ti onda duže nosive. Za većinu njih je i dobro da su malo veće, da nisu knap jer onda ne sputavaju. 2 komada sasvim dovoljna, ako se jedan zaprlja drugi je u upotrebi. Moje su bile one klasične bez rukava na patent.
url=https://lilypie.com]
I da išla je beba odmah u nju, doduše zimska beba. Ovu ljetnu nisam stavljala u vreće a neću ni ovu skoro jedensku dok ne zatreba i ako je prihvati.
Čaj od lista maline, do sad nikom da je ptovjereno pomogao 😄🤭
url=https://lilypie.com]
Evo nas sa pregleda! Sve je super, cerviks se nije skratio, beba je aktivna i velika 😂 ima 740g i kazu dugačke nogice 😂❤️ sljedeći pregled je za 4 tjedna uz ogtt...
Ima bas mi je drago da si se toga riješila, i da ti je bilo fino 😅
Za bebicu na ljetnima nisam vidjela ali daaa, blize se i nasi termini polako 🤩 stavit cu opet popis ovih dana ❤️
Evo i nas s pregleda!
Beba lijepo napreduje, spol opet ništa, ali našla je cistu bebi na mozgu koju sad moramo pratiti. Do 28tt bi trebala nestati. I s malom u prošloj T sam imala isto, prošlo je, nadam se da će i sada 🤞
Za 3 tjedna imam privatnicu, koja je super dijagnostičarka tako da ću biti onda sigurno mirnija. 💗
Curke bravo za preglede 🥰🥰
Neka bebice samo tako napreduju do kraja 👶
-
Vidjela sam i ja da je stigla prva beba na ljetnoj temi, jaako brzo ide vrijeme 🙈 bas sam i nekidan rekla kao da sam jucer cekala betu, a ono vec pola proslo 🤭
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Evo i nas s pregleda!
Beba lijepo napreduje, spol opet ništa, ali našla je cistu bebi na mozgu koju sad moramo pratiti. Do 28tt bi trebala nestati. I s malom u prošloj T sam imala isto, prošlo je, nadam se da će i sada 🤞
Za 3 tjedna imam privatnicu, koja je super dijagnostičarka tako da ću biti onda sigurno mirnija. 💗
Vjerujem i držim fige da sve bude ok 😊❤️ i super za bebin napredak. A kako to da nije vidjela spol? Skriva se?😁
Sortiraj odgovore
Najstariji