Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hani
    03. Svibanj 2022. 20:12

Kod mene pregled isto ok. Kaze da beba ima duge noge, a kod Downa su kratke, pa je to neki dobar znak.
    Platnene pelene... Imam odlicno iskustvo i koristit cu ih i sa drugim djetetom. Kupila sam rabljene za nekih 400 kn i jos ih koristim. Prala sam u pocetku svaki treci, a onda svaki peti dan. Susenje na suncu je zakon, skida mrlje. Nikad crvenila na guzi. Ali, ima posla oko njih dok se ispere kakica i čuju se ako nemate neki balkon sa strane, tako da nisu za svakoga. Muž ih ne podnosi😁
    Fejs Moderne platnene pelene 👍i za savjete i za kupnju rabljenih i novih. Savjet: ne trosi na nove dok ne vidis sto odgovara bebi

• Dandelion0
    03. Svibanj 2022. 20:23

Pozdrav curke!
    Pridružila bih se ekipi. Čitam vas neko vrijeme,, profil imam odavno napravljen ali nikako se javiti ovdje.
    Prvo dijete, curka je. Sada sam trudna 20+2.
    Počeli smo gledati stvari za bebicu, ali nismo još ništa kupili.
    Čitala sam nalaz s pregleda pa vas molim pojašnjenje, tj. curke s iskustvom da prokomentiraju nalaz. Obavili nipt, anomaly, sve ok.
    Piše da mi je cerviks 32 mm, T oblik, placenta niže s marginalnim sinusom oko UU, procjena u 3. trim. Ima netko iskusniji da prokomentira cerviks i placentu? 

Stiže nam curica 💓

• Dandelion0
    03. Svibanj 2022. 20:56

Kako staviti trakicu ispod? 

Stiže nam curica 💓

• Dandelion0
    03. Svibanj 2022. 21:07

Hvala. :)

Stiže nam curica 💓

Mallla
    03. Svibanj 2022. 22:54

Dandelino dobrodošla!
    Cure odlično za odlične preglede 💪 neka nam bebuške samo tako nastave! Ruli sigurna sam da si sve čitala i po prošlom iskustvu sve znaš vezano uz cistu. Želim ti super pregled i umirenje kod privatnice....

url=https://lilypie.com]

Aries5
    03. Svibanj 2022. 23:59

Dandelion0

Pozdrav curke!
    Pridružila bih se ekipi. Čitam vas neko vrijeme,, profil imam odavno napravljen ali nikako se javiti ovdje.
    Prvo dijete, curka je. Sada sam trudna 20+2.
    Počeli smo gledati stvari za bebicu, ali nismo još ništa kupili.
    Čitala sam nalaz s pregleda pa vas molim pojašnjenje, tj. curke s iskustvom da prokomentiraju nalaz. Obavili nipt, anomaly, sve ok.
    Piše da mi je cerviks 32 mm, T oblik, placenta niže s marginalnim sinusom oko UU, procjena u 3. trim. Ima netko iskusniji da prokomentira cerviks i placentu?

Dobrodošla 🥰

Za cerviks T oblik obicno znaci zatvorenost, duljina cerviksa je po tjednima oko 40 mm do 22 tjedna, od 22 do 32 tjedna oko 35 mm, a iza 30 mm iza 32 tjedna 
    Uglavnom vecina ginekologa smatra nalaz urednim dokle god si zatvorena i ako izmedu 16.-24.tt  duljina cerviksa nije manja od 25 mm
    A za placentu stvarno nisam upucena mozda netko od cura zna vise

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Dandelion0
    04. Svibanj 2022. 09:04

Hvala vam cure. 😁 
    Idem svakako privatno još dr. pa ću pitati sve. Koliko su vaši cerviks bili u ovim tjednima? Po uzv smo napredniji za par dana. 😁 

Stiže nam curica 💓

Granger
    04. Svibanj 2022. 09:06

Drage cure baš super što su pregledi prošli dobro i što je sve u redu. Baš mi to uljepša dan... 
    Vaš me zanima kako ću ja doživjeti taj ogtt, sad ću se i ja probati ufurati u to da je okus super. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Dandelion0
    04. Svibanj 2022. 09:07

ima333, super za nalaze.
    Meni spominjali oko 28tt da ću raditi. Iako me nitko nije slao na briseve. Kada su vas poslali da ih obavite i jeste li uopće?
    Morat ću si to sve zapisati i pitati idući tj. 

Stiže nam curica 💓

• Tarry
    04. Svibanj 2022. 10:30

Da ja nisam radila i idem uskoro na kontrolu pa cu pitat opet.. 

Cure super za odlicne preglede jucer!🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.