Kod mene pregled isto ok. Kaze da beba ima duge noge, a kod Downa su kratke, pa je to neki dobar znak.
Platnene pelene... Imam odlicno iskustvo i koristit cu ih i sa drugim djetetom. Kupila sam rabljene za nekih 400 kn i jos ih koristim. Prala sam u pocetku svaki treci, a onda svaki peti dan. Susenje na suncu je zakon, skida mrlje. Nikad crvenila na guzi. Ali, ima posla oko njih dok se ispere kakica i čuju se ako nemate neki balkon sa strane, tako da nisu za svakoga. Muž ih ne podnosi😁
Fejs Moderne platnene pelene 👍i za savjete i za kupnju rabljenih i novih. Savjet: ne trosi na nove dok ne vidis sto odgovara bebi
Pozdrav curke!
Pridružila bih se ekipi. Čitam vas neko vrijeme,, profil imam odavno napravljen ali nikako se javiti ovdje.
Prvo dijete, curka je. Sada sam trudna 20+2.
Počeli smo gledati stvari za bebicu, ali nismo još ništa kupili.
Čitala sam nalaz s pregleda pa vas molim pojašnjenje, tj. curke s iskustvom da prokomentiraju nalaz. Obavili nipt, anomaly, sve ok.
Piše da mi je cerviks 32 mm, T oblik, placenta niže s marginalnim sinusom oko UU, procjena u 3. trim. Ima netko iskusniji da prokomentira cerviks i placentu?
Stiže nam curica 💓
Dandelino dobrodošla!
Cure odlično za odlične preglede 💪 neka nam bebuške samo tako nastave! Ruli sigurna sam da si sve čitala i po prošlom iskustvu sve znaš vezano uz cistu. Želim ti super pregled i umirenje kod privatnice....
url=https://lilypie.com]
Pozdrav curke!
Pridružila bih se ekipi. Čitam vas neko vrijeme,, profil imam odavno napravljen ali nikako se javiti ovdje.
Prvo dijete, curka je. Sada sam trudna 20+2.
Počeli smo gledati stvari za bebicu, ali nismo još ništa kupili.
Čitala sam nalaz s pregleda pa vas molim pojašnjenje, tj. curke s iskustvom da prokomentiraju nalaz. Obavili nipt, anomaly, sve ok.
Piše da mi je cerviks 32 mm, T oblik, placenta niže s marginalnim sinusom oko UU, procjena u 3. trim. Ima netko iskusniji da prokomentira cerviks i placentu?
Dobrodošla 🥰
Za cerviks T oblik obicno znaci zatvorenost, duljina cerviksa je po tjednima oko 40 mm do 22 tjedna, od 22 do 32 tjedna oko 35 mm, a iza 30 mm iza 32 tjedna
Uglavnom vecina ginekologa smatra nalaz urednim dokle god si zatvorena i ako izmedu 16.-24.tt duljina cerviksa nije manja od 25 mm
A za placentu stvarno nisam upucena mozda netko od cura zna vise
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Hvala vam cure. 😁
Idem svakako privatno još dr. pa ću pitati sve. Koliko su vaši cerviks bili u ovim tjednima? Po uzv smo napredniji za par dana. 😁
Stiže nam curica 💓
Drage cure baš super što su pregledi prošli dobro i što je sve u redu. Baš mi to uljepša dan...
Vaš me zanima kako ću ja doživjeti taj ogtt, sad ću se i ja probati ufurati u to da je okus super.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
ima333, super za nalaze.
Meni spominjali oko 28tt da ću raditi. Iako me nitko nije slao na briseve. Kada su vas poslali da ih obavite i jeste li uopće?
Morat ću si to sve zapisati i pitati idući tj.
Stiže nam curica 💓
Da ja nisam radila i idem uskoro na kontrolu pa cu pitat opet..
Cure super za odlicne preglede jucer!🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji