Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess_Mimi
    12. Siječanj 2022. 18:44

Nisha_21

LanaK. Kao sto su cure rekle samo bez panike. Odi obavezno na pregeld. Zgrozim se svaki put na komenatre takvih ginekologa. Svakako javi i sretno 🍀
    Sad jedva ulovim vremena sa malim da se javim, a kak ce biti sa dvoje 😂😂😂

Nekako se tjesim da Ce se igrati skupa pa Ce biti lakse... Naravno ako prezivimo onaj dojenački period 😂

Nisha_21
    12. Siječanj 2022. 19:15

Princess_Mimi

Nekako se tjesim da Ce se igrati skupa pa Ce biti lakse… Naravno ako prezivimo onaj dojenački period 😂

Razmisljam o prosloj trudnoci kak sam mislila da mi je tesko, a ubiti sam mogla radit kaj sam htjela. Sad nemam mira😂 sad i da hocu spavat, ne mogu😭

Mama_anđela
    12. Siječanj 2022. 22:34

Lana, drzim fige da je sve u redu. Odi doktoru, sretno ti i javi nam se s lijepim vijestima 🥰 Nista to lose ne mora znaciti jer njihova prva izjava je spontani sto ne mora znaciti nikada.. molimo Boga da sve bude uredno..
    .
    Aries, ponekad se zbog tih nekih terapija ili proslih trudnoca odmah pojedini vode da je i sada sve upitno i rizicno. Ako je u pitanju pcos dosta djevojaka ga ima i uspjelo je odrzati trudnocuu i roditi zivu i zdravu bebu. Moja sestra je prva medju njima. Vjerujemo da ce sve biti u redu. Samo se cuvaj, malo sada pripazi bez naglih pokreta i sl i biti ce sve u redu🥰

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Princess_Mimi
    13. Siječanj 2022. 09:24

Lana, ima li novosti?

• teichmmb
    13. Siječanj 2022. 11:07

Pozdrav cure, evo ja prijavljujem da sam jučer navečer otišla u Petrovu na hitnu jer me oprala neka panika zbog raznih probadanja, a i imam temperaturu pa da se vidi jel sve na svom mjestu. Vadili su mi betu, napravili krvne nalaze to je sve uredno i ultrazvuk koji pokazuje gestacijski mjehur, sve uredno zasad. Moram priznati da sam baš odahnula 😊

Kako ste ostale kovid supatnice, jel ide na bolje?

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

Trixie
    13. Siječanj 2022. 12:33

Pozdrav cure . 
    Lana je li sve ok? Ima li kakvih novosti?
    Brontosaurica ahahahahahaha..nasmijala sam se na ovo "zasto u prvoj trudnoci cijeli dan nisam gledala serije"..identicno razmisljam i ja..kog vraga sam radila u prvoj trudnoci i kad sam rodila prva 3 mjeseca je samo jeo i spavao... mogla sam sta sam.htjela.. a ja sam pogodite sta ,cistila,pospremala..brisala prasinu.. ah. 
    Teich super da si ipak otisla,najvise zbog svog mira..bas mi je drago da je sve dobro na pregledu. 
     Korona je iza mene.. ali jos uvijek kasljem.. 
    Samo sta me brine nisam pila onaj andol da se krv razrijedi.. 

Princess_Mimi
    13. Siječanj 2022. 12:43

teichmmb

Pozdrav cure, evo ja prijavljujem da sam jučer navečer otišla u Petrovu na hitnu jer me oprala neka panika zbog raznih probadanja, a i imam temperaturu pa da se vidi jel sve na svom mjestu. Vadili su mi betu, napravili krvne nalaze to je sve uredno i ultrazvuk koji pokazuje gestacijski mjehur, sve uredno zasad. Moram priznati da sam baš odahnula 😊

Kako ste ostale kovid supatnice, jel ide na bolje?

Bravo, bas mi je drago da je sve u redu 🥰 jesu li radili kakve probleme oko zaprimanja budući da si pozitivna na covid ili to nema veze?

Granger
    13. Siječanj 2022. 12:56

Teich super što je sve u redu. Mene isto zanima kako je išlo s tim zaprimanjem u bolnicu?
    Brontosaurica hahah, srećom što vas imamo. Mi "nove" skupit ćemo ove zlata vrijedne savjete - radi što god hoćeš. 🙂
    Trixie i bolje da nisi pila Andol. On je kontraidikatoran s koronom. Osim ako ti se ne utvrdi višak trombocita. Od MM sestra radi na banci sjemenika i jajnika na Rebru pa dosta čitaju o tome. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Mama_anđela
    13. Siječanj 2022. 14:14

Teichmmb, super je da si otisla na hitnu da te prregledaju i da se smiris, Biti ce to sve u redu. Cuvaj se 
    .
    Mene i danas probada u donjem dijelu ponekad pa sam se najavila doktoru, iako sam trebala ici za 15 dana. Taman cu odnijeti i nalaz testa na trombofiliju neka provjeri. Nadam se da ce sve biti okej da se malo smirim. :) 
    .
    Cure imate li mucnine, povracate li? Apetit? Ja sam katastrofa, doruckujem jednu kiflu, kad dodjem doma ne znam sta bih jela, preksinoc sam spavala i probudilo me povracanje i upropastim i posteljinu i povratim i na kuhinju pa poslije u kupatilo, i to sve jer sam jela jaja za veceru  Kazem muzu eto bas mi se jedu jaja i on nam spremi, i fino sam se provela. Bas sam ono haos. Gadi mi se kada tabletu trebam popiti, ili kad vidim na tv da netko nesto pije  Luda sam deff

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

• Tarry
    13. Siječanj 2022. 14:16

Evo i ja imam smeđi iscjedak dosta na ulošku a kad se obrisem bude i malo svjeze krvi ali kao svjetlije. Ne znam sto da sad radim! Uzasno sam u brizi da je gotovo. Bila sam u pon na uzv i sve je bilo ok vidjeli su se kucaji. Vec koristim vaginalete utrogestane tako da mi niti doktor nema sto drugo prepisati, ali pokusavam ga dobit da odem ipak, ne znam sto da radim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.