Kako ste ekipa?❤️
Cure koje su bolesne, jel malo lakše danas?
Sad bas zovem doktoricu jer mi ginekolog ne radi.Imam komadice krvi na papiru😭😭😭😭.Doktorica kaze da sad tu nista ne moze napraviti.Da ne postoji ljek protiv korone.Da često dolazi do pobacaja u ranim trudnocama.Ubiti samo me rasplakala sad pokusavam dobit vinogradsku i ne znam sta napravit.Srce mi puca😭😭😭
Kako ste ekipa?❤️
Sad bas zovem doktoricu jer mi ginekolog ne radi.Imam komadice krvi na papiru😭😭😭😭.Doktorica kaze da sad tu nista ne moze napraviti.Da ne postoji ljek protiv korone.Da često dolazi do pobacaja u ranim trudnocama.Ubiti samo me rasplakala sad pokusavam dobit vinogradsku i ne znam sta napravit.Srce mi puca😭😭😭
Hej, hej najveci neprijatelj trenutno ti je panika i stres! Zovi Vinogradsku vidi ako se nesto moze, a najvise sto mozes je odmarati i samo odmarati.
Kakva krv je u pitanju, koliko kolicinski sve to ima svojr ne mora odmah biti najcrniji scenarij...ajde samo hrabro, mislimo na tebe i javi nam zbivanja ❤
url=https://lilypie.com]
Nekada lijecnici puknu razne izjave ne misleci o tome kako cemo mi to cuti. Realno u ranim tjrdnima s koronom i bez nje su cesti prekidi trudnoce, od biokemijske, preko bligjted ovum, do missed ab pa sve do molarne i ekopticne trudnoce, dakle statistički ja nigdje nisam našla podatak da je utvrđeno da korona uzrojuje bilo što od toga, a načitala sam se svega (osim ako šta novo ima objavljeno). Ono što se mahom ističe vezano uz koronu su komplikacije u trećem tromjesečju i raniji porodi. Samo te pokušavam barem malko umiriti!
Koliko si sada trudna? Oprosti ako si vec pisala ja nisam zapamtila. Drzim ti javece fige na svijetu da ipak sve bude u redu!
Lanaklaric odi na hitnu i reci da si pozitivna, oni bi se trebali adekvatno zastititi i pregledati te uzv, mozda je samo hematom u pitanju, sto je na pocetku cesto.. javi kako je proslo, sretno!
Kako ste ekipa?❤️
Polako, bez panike, par kapi krvi ne mora ništa značiti a doktori idu odmah na najgori scenarij jer im je tako najlakše ne razmišljaju o tome da je to bez obzira na tjedne i velicine tvoja beba koju toliko želiš.
Ja upravo sa kontrole i sve je u redu i danas smo prvi put vidjeli da srce kuca neopisiva sreća i 30 sekundi kasnije dr.kaže povećan rizik od pobačaja pisali smo utrogestan misliš si odakle sad to ako je sve u redu i naravno da razmišljaš najgore 😔
Ooo čestitke, neka malo snažno srce kuca! A zašto prijeteči pobačaj? Jel bar rečeno zašto? Na račun prethodnih iskustava ili je sada nešto?
Kako ste ekipa?❤️
Jao Lana baš mi je žao to čuti, no slažem se s ostalim curama: probaj se što više smiriti pa vidjeti. Stvarno može biti tisuću stvari i nisu sve katastrofa. Puno puta krvarenje ne završi s onim najgorim. Rekla bih čak da ja ni ne znam ni jednu mamu koja nije doživjela krvarenje u nekom dijelu trudnoće. Ako ikako možeš do liječnika, pokušaj.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Aries držimo fige da sve prođe dobro. Baš teške riječi za čuti.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Pozdrav cure,
Dolazim vam u goste sa ljetnih trudnica i beba. Obzirom da u mojoj grupi ima jako malo cura koje su bile zaražene koronom, javljam se vama. Naime ja sam prebolila koronu još prije 3 tjedna i od tada sam 3 puta radila krvnu sliku kako bi kontrolirala trombocite prije same primjene terapije fragminima. Splitska bolnica je navodno jedina za sada koja daje trudnicama u koroni fragmine. E sada, moji trombociti su na svakom nalazu niski i to me brine jer bi se jos snizili uzimanjem fragmina. Doktori u bolnici ne ulijevaju povjerenje jer jedan kaze da nebi na takvu krvnu sliku a drugi da bi bez obzira na sve.
..
Imate li iskustva? Da li je koja primala iste ili joj je ginekolog najavio primanje nakon izolacije? Svako iskustvo vaše ili tuđe je dobro došlo. Mene je strah i uzimati ih ali i ne uzeti ih. Moj privatni ginekolog kaze NE, nikako. Kaze da nema potrebe svakoj trudnici to davati pogotovo ne meni koja imam savrsenu trudnocu, sve uredno i nemam predispozicije za trombofilijom i ugruscima.
..
Želim vam uredne i školske trudnoće ♥️
👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰
Lana, smiri se za pocetak, dobro su cure napisale, najveći neprijatelj je stres!
Doktori svasta lupe pa ostanu zivi. Umjesto da budu obazriviji barem prema trudnicama.
U svakom slučaju, idi na pregled i javi kako je proslo, drzimo svi fige da je sve u redu i vjerujem da je ❤️
Brontosaurica trebale bi ih manje nositi svakako. I ja cesto osjetim probadanje nakon sto skače po meni i nosim ga, ali kad su tako mali i ne kuže još da su teški i da mama ne smije nositi 😂❤️ probaj svaki dan leći pored, dok spava, tako ja sa L. Svaki dan ili skupa spavamo ili ja odmaram kraj njega. Spasi me to 😅
LanaK. Kao sto su cure rekle samo bez panike. Odi obavezno na pregeld. Zgrozim se svaki put na komenatre takvih ginekologa. Svakako javi i sretno 🍀
Sad jedva ulovim vremena sa malim da se javim, a kak ce biti sa dvoje 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji