Pozdrav žene priključujem se jesenskim bebicama, danas smo 6+4
Nakon godinu i pol pokušavanja, taman krenuli u ambulantu za Humanu reprodukciju kad nas je iznenadio plusić 🙈
Dobro dosla. Predivnooo iznenađenje.. zelim ti skolsku trudnocu 🥰
Cure s koronom kako ste? Meni danas krenula temperatura do 38c i baš sam zabrinuta, nemogu vjerovati da mi se to događa baš sad 😢
Da li vi snižavate takvu temperaturu ili čekate da li će porasti?
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Cure s koronom kako ste? Meni danas krenula temperatura do 38c i baš sam zabrinuta, nemogu vjerovati da mi se to događa baš sad 😢
Da li vi snižavate takvu temperaturu ili čekate da li će porasti?
Ja nemam temperaturu i nisam je nikako ni imala..jednom mozda 37,8.. Mene ubija uzasan kasalj. Danas mi je i izolacija gotova...
Ali znam da u trudnoci temperaturu od 38 stupnjeva treba skidati paracetamolom od 500 svakih 5 sati..
Ja inace cekam da vidimo hoce rasti ili ne.. ali u trudnoci se nebi igrala temperaturom.. odmah bi reagirala.
Poslano Brontosaurica!
Tarry dobrodošla, kad se tako rano ide onda budu češći pregledi dok se ne čuju otkucaji srca, ništa loše neće biti zbog toga. A uglavnom kasnije ide svaka 4 tjedna pregled.
Doduše ja još nisam bila kod svoje gin. Bila sam kod drugog gdje je vidio gestacijaku vrećicu i plod ali ne i otkucaje. S tim da sam odlucila cekati svoju gin i pregled kod nje cisto radi izbjegavanja stresa. Inace moji ciklusi su dugi a ovulacije kasne pa su mi prethodne 2 trudnoce bile -2 tjedna. Sad opet racunam da je tako al vidjet cemo za 2 tjedna.
Hvala ti puno. Šta ćeš ti napraviti onda u svojoj situaciji jesi razmišljala? Ćeš koristiti godišnje ili kako?
Oni kažu da ne treba raditi cijeli mjesec Al bitno da je plaća isplaćena, da li to znači da mi ta isplaćena plaća koja je manja ako se ne radi cijeli mjesec ruši prosjek jesi ti to skuzila? 😂
Ja cu otic na razgovor s poslodavcem i predložiti da se vratim da udovoljim te tri isplate jer ona kad otvaram se ne racuna, pa cu si osigurat punu plaću. Godišnji stari sam iskoristila već a novi imam al bi ga rado sačuvala. Vidit cu ima li opcija da radim od kuće...to mi je neka ideja al moram vidit kako poslodavac diše. Ne ruši prosjek manja isplata jer oni računaju satnicu, tako da im ukupan iznos ne igra ulogu.
url=https://lilypie.com]
Aries dobro došla i baš lijepo iznenađenje, tako je meni bilo za drugu trudnoću, taman krenuli skupljat nalaze kad ono + nakon 2 godine truda...predivno, čestitam!
Teichmmb spuštaj temperaturu ali nemaš razloga za paniku, obuci se u laganu odjeću, prozračuj prostor i spuštaj temperaturu. Predlažem i javljanje liječniku opće prakse možda ti da neki bolji savjet.
url=https://lilypie.com]
Hvala svima na savjetima, uzela sam Lupocet i temp se spustila, uhvatila me panika ali nemam sta sad napraviti, sta je tu je... Sutra idem na PCR test pa cemo vidjeti dalje.
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Hvala svima na savjetima, uzela sam Lupocet i temp se spustila, uhvatila me panika ali nemam sta sad napraviti, sta je tu je… Sutra idem na PCR test pa cemo vidjeti dalje.
Ne trebas paniciti. Bitno je da ona pada nakon tablete
Aries, dobro nam dosla :) I neka ti je sa srecom :)
.
Teichmmb, vec su cure rekle, pokusaj maksimalno odmarati i lijeciti se. Odi i doktoru po savjet ili ga pozovi. Samo da sto prije temp spadne, a hoce sigurno. Sretnoo
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji