Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • teichmmb
    10. Siječanj 2022. 21:03

Lanaklaric

Pisala sam jucer kak sam bolesna i strah me da nije korona.Na kraju je korona🙄🙄🙄Jel imao netko u ranoj trudnoci koronu kakva su istrazivanja? Jel steti plodu?

Žao mi je što si pozitivna, nadam se da nisu neki jaki simptomi. Koliko sam ja istraživala jedino treba paziti da ne bude visoka temperatura jer to može naštetiti plodu, inače nisam našla da su trudnice u ranoj trudnoći imale nekih velikih problema. Piti puno tekućine, paracetamol za skidanje temperature, inhalacija fiziološkom i odmor. 
    Kako se ti osjećaš?

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

Trixie
    10. Siječanj 2022. 22:30

Lanaklaric

Pisala sam jucer kak sam bolesna i strah me da nije korona.Na kraju je korona🙄🙄🙄Jel imao netko u ranoj trudnoci koronu kakva su istrazivanja? Jel steti plodu?

Imam i ja koronu trenutno..ali nisam imala temperaturu nikako. Citala sam razna iskustva ,a imam i par blizih slucajeva sve je ok proslo . evo trenutno mi pozitivna i frendica u 5 mjesec trudnoce..nista posebno..s bebom sve super.
    Ja samo kasljem dosta..a od ostalih simptoma nista.

• Lanaklaric
    10. Siječanj 2022. 22:42

teichmmb

Lanaklaric

Žao mi je što si pozitivna, nadam se da nisu neki jaki simptomi. Koliko sam ja istraživala jedino treba paziti da ne bude visoka temperatura jer to može naštetiti plodu, inače nisam našla da su trudnice u ranoj trudnoći imale nekih velikih problema. Piti puno tekućine, paracetamol za skidanje temperature, inhalacija fiziološkom i odmor.
    Kako se ti osjećaš?

Osjecam se ko da me kamion pregazio.Ali danas cijeli sam imala obaveze i landrala a vidim da me nesto cudno gusi da  nemogu do zraka.Strah me jer sam prije god imala koronu.I bila u bolnici mj dana poslje zbog posljedice jer mi se virus sa pluča.Spustio na organe.Ugl nadam se da ce proc bez posljedica. 

Princess_Mimi
    10. Siječanj 2022. 23:12

Lana, jesi li cijepljena?

Mallla
    10. Siječanj 2022. 23:45

Haj cure, evo mene pred spavanac!
    Brontosaurica ja pitala HZZO za moju situaciju pa cu ti napisati: meni rodiljni ističe 21.6 a novi mogu otvoriti tek 15.7 i isto ne želim pasti na minimalac. Dakle potrebno mi je predati 2 platne liste s tim da ne moraju biti puni mjeseci u pitanju i ne računa se mjesec u kojem otvaram porodiljni...ako imaš kakav mejl mogu ti poslat cijeli njihov odgovor s HZZO-a.
    Korona- sve cure koje znam su prošle ok s koronom u trudnoći u prvom i drugom tromjesečju. Jedino su nakon poroda neke od njih primale heparin ili clexan neko vrijeme. A čitala sam da u trecem tromjesecju zna biti zafrkana i znam curu koju su zbog toga porodili u 32 tjednu, bila je na ecmo uređaju, uglavnom sve je po nju i po bebu završilo dobro.
    Mene isto malo kopka ta korona jer sam je imala taman u vrijeme ovulacije, a tjedan prije toga primila prvu dozu cjepiva i onda mi se u glavi naroji 100 scenarija a sve to zbog medijske propagande. Al dobro nek dočekam pregled i da sve bude dobro a onda ću s gin pprazgovarat o tome i o eventualnoj drugoj dozi.

url=https://lilypie.com]

Granger
    11. Siječanj 2022. 08:10

Lana i Trixie želim vam da sve prođe okej bez obzira na koronu. Svakako će već ranije prebolijenje i cijepljenje pomoći imunitetu da se izbori. Samo puno odmora i prozračivanja. 
    Ja se isto baš dosta bojim te korone, al isto mislim da je opasnija tamo pred kraj trudnoće. A opet znam cure kod kojih je porod super prošao, a bile su pozitivne. Samo hrabro. 

👸37 (trombofilija)
    🤴37
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Tarry
    11. Siječanj 2022. 10:21

Pozdrav curke, evo i ja se pridruzujem, sad sam 6 tjedana. Vec sam bila na dva UZV jer je prva trudnoca bila neuspjela pa sam sad isla jako brzo. Na drugom pregledu sa skoro 6 punih tjedana doktor je uspio vidjeti plod i kucaje no narucio me za svaki slucaj na jos jedan pregled za tjedan dana. Znaci to bi bila 3 uzv u 3 tjedna u jos jako ranoj trudnoci. Koliko cesto vi idete na uzv i smatrate li da nije dobro toliko se puta opcenito pregledavati?

Inace jako se veselim druzenju i nadam se da cemo imati skolske trudnoce, sretno svima!🌸

Mallla
    11. Siječanj 2022. 11:23

Poslano Brontosaurica!
    Tarry dobrodošla, kad se tako rano ide onda budu češći pregledi dok se ne čuju otkucaji srca, ništa loše neće biti zbog toga. A uglavnom kasnije ide svaka 4 tjedna pregled.
    Doduše ja još nisam bila kod svoje gin. Bila sam kod drugog gdje je vidio gestacijaku vrećicu i plod ali ne i otkucaje. S tim da sam odlucila cekati svoju gin i pregled kod nje cisto radi izbjegavanja stresa. Inace moji ciklusi su dugi a ovulacije kasne pa su mi prethodne 2 trudnoce bile -2 tjedna. Sad opet racunam da je tako al vidjet cemo za 2 tjedna.

url=https://lilypie.com]

Nisha_21
    11. Siječanj 2022. 12:02

Brontosaurica

Nisha_21

Za place i ostalo ne znam jer nisam ni ja u Hrv….
    Propustila sam poruke al evo da se i ja javim danas. Nemam apetita, tj kad sam gladna pojedem 2 griza i onda vise ne mogu gledat hranu. U cetvrtak mi je prvi pregeld pa se veselim 💕 samo da je sve uredu…
    Jedva cekam da prvo tromjesjecje prode i da budem puna energije. Ovaj pocetak je naporan🤷🏻‍♀️😅 inace sam bila pusac prije 1.T, prestala pa pocela pusit opet nakon poroda. Otako sam trudna sad nemrem cigarete ni vidjet, bljuje mi se na tu pomisao😅 ima li tu pusacica ili ex pusacica?

Prije prve T prestala kad smo odlučili raditi na bebi i zato sam natukla kile😂. Kako sam rodila, opet sam počela. I sad prestala, ali meni se ne bljuje od cigara dapače ja borbu vodim 😂. Tebi su se odmah zgadile ili kroz koji tjedan od plusa 😂?

Ne znam prek noci vise nisam mogla kavu vidjet i povuci dim. Gadi mi se cijela pomisao😅 al mozda je to faza... U prosloj t sam vodila borbu jer je bilo ljeto, odlicno sam ss osjecala i svaki put kad bi navecer bili u gradu ja sam htjela zapalit. Al nekako me i to proslo🙃

Trixie
    11. Siječanj 2022. 14:04

Tarry dobro nam dosla..zelim ti dosadnu skolsku trudnocu. Ja jos nisam bila na prvom pregledu..sacekati cu jos 2 tjedna.. u provoj trudnoci sam bila cesto na uzv pregledima..jer prva 4 mjeseca sam povracala u gubila na kilazi. Pa me doktor stalno narucivao da prati je li s bebol sve ok. Ne mislim da to nesto puno steti plodu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.