Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aries5
    04. Travanj 2022. 18:55

Dobro ovi u rodilistu ih ne pakiraju jer bebe vole nego jer su im prakticniji za drzanje, ne grebu se i vise ih stane u one krevetice u djecjoj sobi. Ionako planiram barem prvih mjesec dana drzati u jastuku, muz ce biti sigurniji u pocetku i njegovi a i moji
    Postoje te vrece ljetne i zimske, i vjerujem da su super ako dijete prihvati, moj necak nije minute htio biti u tome, dok je bio skroz mali se bunio ali je zaspao na kraju a od nekih 5 mjeseci niti slucajno kad je vidio vrecu to je bilo uzasno krokodilske suze.

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Ruli
    04. Travanj 2022. 19:23

Granger Postoje ljetne i zimske vreće, da. Ponavljam, nama je to super, ne mora biti svima. Ovo plakanje i forsiranje nikad ne bi radila. Ako beba nece, nece. Ako hoce super. Sad kad ima 2 godine ima 'vreću' s nogavicama. Btw mi imamo komodu za presvlačenje i dan danas je koristimo, isključivo nju, tako da evo :) 

Ruli
    04. Travanj 2022. 19:53

To što kaže Brontosaurica, svakome paše kako njemu paše, nema tu ništa krivo. E i super je ako možete te neke stvari posuditi od nekoga, pa da dijete proba da li mu paše.
    Oko sigurnosti bebe u krevetiću si guglajte 'baby crib safety' i dobit ćete cijeli spisak što i kako. 

Granger
    04. Travanj 2022. 21:50

Sad sam baš malo škicnula o toj sigurnosti i ful ima puno toga i sve nekako suprotno svemu što se prodaje, od tih pletenica, gnijezda, raznoraznih jastučića, tješilica ovo ono. Sad me baš zanima, cure koje već imate klince, jeste odmah stavljale djecu u kinderbet ilinste krenuli s onim koljevkama uz krevet pa kasnije u kinderbet?
    Ja sam nekako mislila odmah u krevetić, ali mi je zastrašujuće da stavim dijete unutra bez ikakvih jastučića, pletenica....ne znam. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Aries5
    04. Travanj 2022. 22:09

Granger

Sad sam baš malo škicnula o toj sigurnosti i ful ima puno toga i sve nekako suprotno svemu što se prodaje, od tih pletenica, gnijezda, raznoraznih jastučića, tješilica ovo ono. Sad me baš zanima, cure koje već imate klince, jeste odmah stavljale djecu u kinderbet ilinste krenuli s onim koljevkama uz krevet pa kasnije u kinderbet?
    Ja sam nekako mislila odmah u krevetić, ali mi je zastrašujuće da stavim dijete unutra bez ikakvih jastučića, pletenica….ne znam.

Ja mislim da su te kolijevke samo estetika nista drugo. Cjenovno su kao i kinderbet a mozes ih koristiti samo par mjeseci isto kao i one krevetice koji se naslanjaju na tvoj krevet. Kad se bebica rodi prvih par mjeseci se ni ne okrece a niti zauzima ni polovicu kinderbeta. Ove mogucnosti "ozlijeda" su kasnije kad se posjedaju ili ustaju a onda mozes staviti i te zastitne jastuke. To je samo moje misljenje. Ima svasta za kupit i svi tvrde da ti bas to treba a onda kad malo razmislis kad smo mi bili mali niti je bilo zastite ni vreca za spavanje pa smo prezivjeli 😂 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Granger
    04. Travanj 2022. 22:37

Slažem se s tobom Aries ponekad se pitam kako smo mi preživjeli uopće. Raspravljale smo na par strana o AS, kad se sjetim kako sam visila između sjedala cijeli život... Na odmor kad smo išli iza smo složili krevet, nismo bili ni vezani, a kakve AS. Doma smo imali stepenice bez ograde skroz pa sam spavala na katu. A ja se sad brinem jel može u kinderbet...

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Princess_Mimi
    04. Travanj 2022. 23:14

Swaddle je meni prije prve bebe bio zastrašujuć. Bila sam uvjerena da bebi ne može biti ugodno tako stisnutoj 😂
    Malo je reći da sam se prevarila! Probala s prvim djetetom i oduševila se. On je ljepše spavao, točno se vidjelo da mu paše. Definitivno ću probati i sa drugim isto. Vjerujem da bude mu odgovaralo ☺️
    .
    Što se sigurnosti tiče najbolje je malu bebu staviti u krevetić u kojem nema ničega osim zategnute plahte. Nikakvi plisanci, dekice niti jastučići ne dolaze u obzir. 
    Kao što su cure napisale, vreće za spavanje su jedina opcija samo treba paziti da je veličina odgovarajuća, kako beba ne bi "skliznula" u vreću. (Nažalost i to se događa)

Mallla
    04. Travanj 2022. 23:36

Hmmm...ja svoj krevetić približim svom krevetu i dignem stranicu pa dobijem full size next to me 😄 potpisujem Aries. Imam jednu tanku zaštitu na rešetkama - ne zabijaju se bebe baš tek tako u to, pogotovo ako spavaju bočno u jastucima za bočno spavanje ili su u swadleu. Poanta je da se ne natrpa krevet instagramski. Ima u krevetu medu što svira i projicira svjetlost i tješilicu. Kod nas je najčešće beba s roditeljima u sobi, mame se bude na svaki šum, jače od bilo kakvog senzora, a ova gušenja i slično su uglavnom Američka iskustva gdje djeca često budu od rođenja u svojoj sobi pa uzimam i to u obzir.
    Prvu curu sam stavljala u vreću, praktično je. Drugu pokrivam dekom jer je ludila u vreći. Vreće su stvarno praktične i ima ih raznih debljina i materijala. Probat ću opet s vrećom pa ako bude htjela odlično. Sad sam dobila na posudbu mali next to me jer mi je krevetić zauzet, pa dok stariju ne prebacim u velikinkrevet mlađa će bit u nextu.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    04. Travanj 2022. 23:41

Komoda cure su mahom kupovale neku Ikeinu pa dodatno podlogu za presvlačenje na to, a ta komoda je kao iz Jyska ona visoka bijela s 4 ladice al zaboravila sam nazive.
    Presvlačenje prva tri mj sam obavljala na stalku i podlozi a nakon 3mj to postane neizvedivo pa se odvija na krevetu, kauču, podu!

Mallla
    04. Travanj 2022. 23:51

Ja sam imala vreću kao mala pa čak i veća, sjećam se da smo brat i ja hodali u njima bez po muke 😉
    A AS e prije je bilo manje auta, čvršća auta (danas plastika) i manja snaga auta pa je bilo manje negativnih posljedica po djecu. Iako slažem se da se malko pretjeruje sa svim pa i s AS, a i najbolja štiti oko 30% jer u ADAC sigurnost se ubrajaju i materijali, ekologija, udibnost a šansa za preživljavanje i neozljeđivanje je samo jedna od stavki. Ipak za svoje djete sam spremna uložiti i platiti i 1% šanse/zaštite!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.