Ima333 ti ces isto celonu uzeti ali na njega ide taj nastavak za kisu? Ako sam dobro shvatila. Znas li gdje se u sloveniji bas fizicki prodaju njihova kolica? Ima li hepikids svoj ducan tamo ili su samo online?
U Sloveniji tocnije u Ljubljani postoji bas Recaro ducan
https://www.recaro-slovenija.si/
Mislim da sam vam dobro kopirala link
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Cure koje vec imate djecu ili ako nemate a znate, sto mislite o madracu Cocoonababy? :)
Nisam imala taj coconababy, osobno sam izbjegavala kupnje "možda će mi trebati" ali sam čula pozitivna iskustva!
Navlake za kišu, mreža za komarce, dodatno sjenilo za sunce ima kupiti univerzalnih tako da ako ne uspijete nabaviti original nemate frke ovi uni su skroz
url=https://lilypie.com]
Cula sam za taj cocoonababy i malo mi se cini preskup za madrac koji beba moze koristiti svega par mjeseci a mislim da nije tolko nuzan. Uz to cini mi se da bebica ne moze lezati na boku u njemu sto mi se opet ne svida jer planiram stavljat da spava na boku.
I ono sto mene kao mene jako smeta na svim tim proizvodima je to "osiguravanje" djeteta. Kad vidim taj cicak oko trbuscica dusa me boli makar znam da je to za sigurnost i da bebici ne smeta ali meni to izgleda strasno isto kao one marame za spavanje koje doslovno zarobe i rucice i nozice. Znam nisam normalna ali nemrem si pomoci
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Mi imamo ormar koji sam kupila prije 3 godine kad sam se selila muzu, u nasoj kuci nam nije trebao jer imamo garderobu ali sad ce biti taman za bebu. Uz to planiram neku komodu tipa obicnog ladicara i samo nastavak za previjanje. Makar mislim da ce se presvlaciti svuda a najmanje na tome 😂
-
Ja si razmisljam i o vrecama za spavanje jer ne zelim ogranicavati pokrete a kamoli da zamotam u to. A s druge strane mi se cini neprakticno ako treba presvuci po noci pa dok odmotas, dodes do pelene, presvuces, obuces i opet zamotas razbudis i sebe i bebu i muza pored sebe 🙈
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Vreće za spavanje su super. Mi smo i još ih koristimo s malom. Mene je jako bilo strah tih deka i da joj ne ide preko glave, i zato su vreće super. Nikad mi se nije bunila da joj smeta, a za presvlačenje je bilo bez problema, ima ziper sa strane i to je to, ne skida se vreća već se samo povuče sa strane i presvuče se pelena/hlače bez problema.
Swaddle nisam nikad radila, mada bi htjela probati. Tako ih zapravo 'zapakiraju' u bolnici, uvijek ih tako stisnu, bebe to jako vole. Swaddle se radi samo prva 3 mjeseca.
Mi smo odlučili da ćemo uzet krevetić s ladicom ispod i komodu baš za presvlačenje s ladicama i još jedan neki zidni ormarić iznad komode. Taman imamo mjesta na jednom zidu u sobi, a nemamo mjesta u ormaru pa nam je svaka ladica i polica dobrodošla. U mom ružičastom svijetu presvlačenje ću raditi samo na komodi. Ne rušite mi snove. :)
Ovo za pokrivanje nisam uopće razmišljala i sad me Ruli skorz prestrašila s ovim prekrivanjem preko glave. A kaj ona postoje te vreće i ljetne i zimske? I nije im hladno za ruke? Ja se uvijek tak zapakiram u zimski poplun da imam osjećaj da je stalno hladno pa mi je spavanje bez popluna baš nekako strašno.
Pakiranje u paketić bih ja svakako probala, možda za popodnevne spavanac. A vjerojatno kao i sva ostalo ovisi o bebi. Neke će obožavati neke vjerojatno ne.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji