Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess_Mimi
    10. Siječanj 2022. 05:30

Brontosaurica

Malla, mene ta nesanica izludi. Premorena, ne mogu gledati i opet ne mogu zaspati ili spavati duže od pola h/h. Onda naravno budem kroz dan krepana. 

Isto. Uglavnom onda spavam popodne sa L💙 spašava me taj njegov spavanac, nadam se da ga nece ukidati jos neko duze vrijeme 😅
    Odem ga uspavati i jednostavno ostanem s njim 🤷🏻‍♀️😂

Granger
    10. Siječanj 2022. 14:55

Brontosaurica

Cure, zna li koja provjerno koliko moram raditi da otvorim komplikacije i da imam onu naknadu koju sam imala sa prvim djetetom. Zvala sam Hzzo danas pravnici mi kaže 2 mjeseca tj dvije platne liste, a iz računovodstva kažu 3 platne liste. 🤯

Možda da preuzmeš na egrađaninu unazad 6 mjeseci pa nek u HZZOu uzmu koliko im treba? Ja sam jučer čitala malo na temi o tome pa su neke cure spominjale čak i 6 platnih lista. 😐
    Hvala vam svima na dobrodošlici. ❤️ Mi (ja) neznalice ćemo sigurno imati puno pitanja. 

👸37 (trombofilija)
    🤴37
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Princess_Mimi
    10. Siječanj 2022. 14:55

Brontosaurica

Cure, zna li koja provjerno koliko moram raditi da otvorim komplikacije i da imam onu naknadu koju sam imala sa prvim djetetom. Zvala sam Hzzo danas pravnici mi kaže 2 mjeseca tj dvije platne liste, a iz računovodstva kažu 3 platne liste. 🤯

Meni su gledali prosjek 6 mjeseci u prosloj trudnoći, a bilo je bitno da radim zadnje 2 godine bez prekida.
    Otisla sam 2 mjeseca nakon početka trudnoće na komplikacije i primala punu placu (odnosno prosjek) skroz do porodiljnog.

Princess_Mimi
    10. Siječanj 2022. 14:56

Sad ne radim, ali i nisam u Hrvatskoj pa ne mogu sa sigurnošću reći

• teichmmb
    10. Siječanj 2022. 15:12

Brontosaurica

I ja sam to pitala na HZZO-u i isto mi je žena rekla da se komplikacije mogu otvoriti nakon isplaćene 2 plaće.

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

Nisha_21
    10. Siječanj 2022. 17:38

Za place i ostalo ne znam jer nisam ni ja u Hrv....
    Propustila sam poruke al evo da se i ja javim danas. Nemam apetita, tj kad sam gladna pojedem 2 griza i onda vise ne mogu gledat hranu. U cetvrtak mi je prvi pregeld pa se veselim 💕 samo da je sve uredu...
    Jedva cekam da prvo tromjesjecje prode i da budem puna energije. Ovaj pocetak je naporan🤷🏻‍♀️😅  inace sam bila pusac prije 1.T, prestala pa pocela pusit opet nakon poroda. Otako sam trudna sad nemrem cigarete ni vidjet, bljuje mi se na tu pomisao😅 ima li tu pusacica ili ex pusacica? 

Trixie
    10. Siječanj 2022. 17:55

Ni ja nisam u Hrvatskoj.. vidim ima nas dosta iz inozemstva. 😁 
    Meni danas poceli prvi konkretni simptomi a to je bolne grudi. 🥳🥳
    Ja nisam neka pušačica..u zadnje vrijeme sam znala zapaliti jednu dvije dnevno.. nekad jednu u tjedan dana..ali ne pusim vise ni tu jednu 😃

• teichmmb
    10. Siječanj 2022. 20:40

Kod mene još nikakvih posebnih simptoma nema, jedino mi je čudan okus u ustima i osjećam da su mi zubi postali osjetljiviji. Muž danas pozitivan na koronu na brzom testu, osjeća se ok kao da je prehlađen, ja sam danas radila kućni i negativan je, nikakvih problema nemam i nadam se da će tako i ostati 🙏🙏
    Danas sam ponavljala betu koja se lijepo poduplala i sutra planiram zvati gin da me naruči na pregled. 
    Drago mi je da se grupa lagano popunjava i želim dobrodošlicu svim novim curama ❤

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

Mama_anđela
    10. Siječanj 2022. 20:44

Cure, hvala na podrsci😊😇 Ne ponovilo ae vise ni meni niti bilo kojoj od vas. Sada se sa svakim gubitkom suosjecam i kad vidim te slucajeve bas osjetim da padnem na trenutak psihicki i ponovo mi se javi onaj stari strah. Boriti cemo se maksimalno da docekamo nasu bebu zivu i zdravu ako Bog da❤❤
    .
    Jutros mi je na poslu bilo hladno i mislim da mi je to dovelo do bolova u donjem dijelu, bas je pocwlo jako da sam otisla doma. Nakon par sati odmora je proslo i sad onako pomalo samo jos nije proslo. Bas sam se prepala. Nekako imam mucninu i bradavice me pecnu pa se nadam da dok su simptomi tu da je sve okej. Nisam se javila doktoru jer daanas ga nema, ali ako sutra bude def cu morati otici da budem mirna. Mozda je ta mla hladnoca uzrokovala i jos uz to maternica se siri i zato sam dosla do tog, nadam se da je to. 😔😔

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

• Lanaklaric
    10. Siječanj 2022. 20:54

Pisala sam jucer kak sam bolesna i strah me da nije korona.Na kraju je korona🙄🙄🙄Jel imao netko u ranoj trudnoci koronu kakva su istrazivanja? Jel steti plodu? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.