Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kokoloo
    23. Ožujak 2022. 17:12

lusika

Ja sam isto pusac i kavopija…ali ne da ne mogu primirisati dim cigare nego ono, ne mogu vise ni uci u kafic koliko mi dode lose od tog mirisa…ista situacija i u prvoj trudnoci samo od jednom uzasno gađenje na cigare, sto je super…ali moram priznati uzasno mi zafale, sad vise jedem i živcana sam hahahahah….ugl kad sam rodila prvo odmah iz rađaone pravac kava i cigara, sve se vratilo u normalu…

Ja sam izdrzala nakon sta sam rodila ona 3 dana u rodilistu bez cigare i to je bilo najvise ikad da nisam zapalila otkad sam pocela pusit. Ali me pitalo treci dan aaaaajme, cim sam izasla iz rodilista zapalila 🙄 

Fifi

Ja sam isto pusac 😏 I to onaj koji je citav zivot na pitanje kad ces prestat, odgovarala kad budem trudna i evo me sad 😅 smanjila sam i ja sa kutije na oko 5 dnevno, probala sam skroz prestat, al taj dan sam izdrzala do oko 13-14h i bukvalno pocela emocionalne ispade imat i trest se (bem ti cigaru kud je ikad zapalih), pa se tjesim da ce bebi manje skodit tih nekoliko cigara nego toliki stres… Doktori mi isto nisu nista prigovorili, nisu cak ni komentirali. 😏

I od tad evo do 5 dnevno si priustim i ok mi je to. Naravno da bi bilo bolje skroz bez ali sta je tu je. Puno mi je sad lakse kad znam da nas ima jos. Bas to, bem ti cigare i sta sam je ikad zapalila!!

• Kokoloo
    23. Ožujak 2022. 19:16

chivas12y

Ja sam od nekih cura cula da su im dr rekli da je bolje i zapalit cigaru nego nabijat sebi stres i nervozu,
    Al sta si rekla bem ti dan kad sam je zapalila…
    Isto znam nekoliko slucajeva di su zene cilu trudnocu provele na kavi i cigarama i eno dica Bogu fala ziva i zdrava, al to mi je too much, ne mozes to normalan radit bas

Ma da ima stvarno svega.. 
    Nego, Chivas i Ruli, jeste danas vadile krv? Imam pamcenje ko zlatna ribica, sori 😅
    Kad ce vam bit gotovi nalazi?

• Kokoloo
    23. Ožujak 2022. 21:37

chivas12y

Kokolooja san jucer ujutro zvala soc gin da mi pusti uputnicu, rekla mi da im je pa cili sustav i nije mi mogla pustit kroz cilu smjenu, al evo dns je, pa idem sutra ujutro

Aaa, cekaj, ides u rodiliste ili privatno? Ja idem sutra ujutro u rodiliste na uzv i vadit krv 😁

Brontosaurica

Pušila sam prije prve T kutiju /kutiju i pol slimsica. Onda sam mj dan a prije planiranja radjenja na bebi prestala i ostala odmah trudna. Zato sam se tad i udebljala 10 kg. 😂 Prije ove T sam pušim kutiju dnevno i prvo smanjila od testa na T na 12 par dana pa na 10 pa na 6 na 4 i prestala skroz sa 6tt. Sad me ne traži niti mi mirisi niti mi se gadi. Više mi podsvjesni fali ritual ujutro ustat prije malog popit kavu i zapalit. Jednostavno sam imala preveliku grižnju svijest pusiti i bacila sam ih. Isto dok sam pušila ponavljala sam si da neke puse toliko i toliko pa nije ništa ali jednostavno nije rezoniralo sa mnom… Sretno 🙏

• Kokoloo
    23. Ožujak 2022. 21:38

chivas12y

Kokolooja san jucer ujutro zvala soc gin da mi pusti uputnicu, rekla mi da im je pa cili sustav i nije mi mogla pustit kroz cilu smjenu, al evo dns je, pa idem sutra ujutro

Ajme glupava sam, tek sad vidim da si napisala soc gin, znaci rodiliste?

Ruli
    24. Ožujak 2022. 08:18

Kokoloo

Nego, Chivas i Ruli, jeste danas vadile krv? Imam pamcenje ko zlatna ribica, sori 😅
    Kad ce vam bit gotovi nalazi?

Jesam! Sustav bio cijeli pao ali sam uspjela. Rezultati su za 7 dana. 

Princess_Mimi
    24. Ožujak 2022. 08:45

Ja sam prestala pušiti kad smo počeli raditi na prvom djetetu. Dan danas mi dođe želja, ali kad pomislim na bebu, sjetim se zašto sam prestala i ne pada mi na pamet da mi cigareta bude na prvom mjestu 🙈

Princess_Mimi
    24. Ožujak 2022. 08:47

zvonkobonko

Cure sretno vam sa smanjivanjem cigareta, vjerujem da je tesko al drago mi je da se trudite koliko ide :)
    Sigurna sam da ce s bebacima sve bit ok 🤗
    .
    Nego. Mislim da sam nasla kolica koja zelim🥳
    Javila sam se bila strollerici malo za savjet, rekla je stvarno ok stvari, iako mi se cini da neke brendove malo vise gura (iz iskustva il promidzbe ne znam, al mislim da je promidzba 😂) pa mi je preporucila icandy lime i malo sam to pogledala po netu i cini mi se da zadovoljava sve moje uvjete (2u1+ adapter za AS, sklapanje sa sportskim sjedistem, teleskop rucka, velika kosara za pohranu, sjedalo u oba smjera, poviseno sjediste, slapanje s jednom rukom, za 2u1 kolica dosta lagana i kompaktna kad se sklope). Uz to se dobije i torba i zimska vreca sto mi je isto 🔝. Po netu doduse imaju razlicita iskustva koliko je za sve terene dobro, al ja se ionako drzim asfalta i povremeno sitan makadam pa mislim da nece bit problema. Ona mi je rekla da je kolica testirala po rijeci pa ocekujem da su dobra za uzbrdo/nizbrdo 😅
    Uglavnom, sto sam htjela rec. prije kupnje kolica joj se svakako javite jer vam ona ima 15%popusta na autosjedalice i kolica u tom nekom ducanu koji drzi icandy, cybex, bugaboo, ergometro i mislim jos neke stvari, pa ako planirate nesto od toga svakako se isplati 👍🏻

Ovo je super! Nisam znala to za popust😍

Ruli
    24. Ožujak 2022. 09:26

amelie11

Hvala zvonkobonko na info, ja sam proucavala malo i meni su zasad favoriti bugaboo, stokke i voljela bi vidjeti babyzen s kosarom… za ta i za bugaboo mi se cine da su niska dosta a muz u ja smo visoki pa ne znam ni sama jer ih uzivo nisam vidjela nijedne osim stokke (ali ona su jako skupa). Gledala sam i ta icandy i svidjau mi se ima cak koliko sam vidjela 3u1 sa dobrom autosjedalicom, ali kazem moram to vidjeti uzivo i izvagati sve.

Ja imam Bugaboo a visoki smo (muž ima 2 metra :D) i super su jer se izvlače ručke. Kvaliteta tih kolica je stvarno TOP. Znam ženu koja je četvero djece u Bugaboo kolicima izvozala i još ih dala dalje. Neuništiva su. Jedino što su dosta skupa, ali imaš ih poloven na njuškalu i stvarno ta polovna kolica su ko nova. 
    Ali svakako bi trebala sva pogledati uživo. Morate 'kliknuti' s kolicima 
    --
    Ja se užasno prehladila, muku mučim sa sinusima i grlom. Uzimam samo pastile. Imate kakvu preporuku da još šta uzmem? 

Mallla
    24. Ožujak 2022. 09:38

Ruli

amelie11

Hvala zvonkobonko na info, ja sam proucavala malo i meni su zasad favoriti bugaboo, stokke i voljela bi vidjeti babyzen s kosarom… za ta i za bugaboo mi se cine da su niska dosta a muz u ja smo visoki pa ne znam ni sama jer ih uzivo nisam vidjela nijedne osim stokke (ali ona su jako skupa). Gledala sam i ta icandy i svidjau mi se ima cak koliko sam vidjela 3u1 sa dobrom autosjedalicom, ali kazem moram to vidjeti uzivo i izvagati sve.

Ja imam Bugaboo a visoki smo (muž ima 2 metra :D) i super su jer se izvlače ručke. Kvaliteta tih kolica je stvarno TOP. Znam ženu koja je četvero djece u Bugaboo kolicima izvozala i još ih dala dalje. Neuništiva su. Jedino što su dosta skupa, ali imaš ih poloven na njuškalu i stvarno ta polovna kolica su ko nova.
    Ali svakako bi trebala sva pogledati uživo. Morate 'kliknuti' s kolicima

Ja se užasno prehladila, muku mučim sa sinusima i grlom. Uzimam samo pastile. Imate kakvu preporuku da još šta uzmem?

Ako imaš inhalator inhaliraj se, jedini mogući spas ili makar olakšanje...

url=https://lilypie.com]

Aries5
    24. Ožujak 2022. 10:33

Evo nas sa pregleda, glavica, bedrena kost i duljina kraljeznice odgovaraju tjednima tako da je sve u redu.
    Spol nismo vidjeli jer je netko prekrizio nogice 😂

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.