Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kokoloo
    23. Ožujak 2022. 13:30

Evo mene padobranca, jel koja od vas pusacica?
    Ja sam bila prilicna prije trudnoce i evo nisam se jos uspila skroz ostavit, zapalim 3-4 cigare kroz dan. 
    Znaaaam, ne morate uopce govorit koliko je lose i koliko sam sebicna. Ali jednostavno me uzasno uzasno pita nakon ujutro uz kavu i posli rucka. 
    Proslu trudnocu sam isto pusila 2-3 dnevno. Grozna sam ali bas mi je tesko skroz se ostavit.
    Jeste vi uspile skroz?
    Pliiz bez osude, trudim se.

Ruli
    23. Ožujak 2022. 13:38

Ja sam bila danas u DM-u i pokupila torbu za trudnice što daju besplatno. Unutra je nekakva krema za starije isto.. moram proučiti što je sve unutra 😄
    Ja se mažem bademovim uljem, trbuh i bedra, još dok mi je vlažna koža nakon tuširanja. U prošloj t se pokazalo to super, nisam dobila ni jednu struju a bila sam ko kit 😂🤷‍♀️

Ruli
    23. Ožujak 2022. 13:40

Hahha ne krema za starije nego za strije 😂

Kokolo ja sam prestala pušiti prije prve trudnoće, planirala sam prvo prestati pa trudnoću jer inače na znam kako bi. Tako da ti ne mogu pomoći :( 

• Kokoloo
    23. Ožujak 2022. 13:43

Ruli

Hahha ne krema za starije nego za strije 😂

Kokolo ja sam prestala pušiti prije prve trudnoće, planirala sam prvo prestati pa trudnoću jer inače na znam kako bi. Tako da ti ne mogu pomoći :(

Krema za starije 🤣
    A bemu misa! Inace se zenama u trudnoci pocnu gadit cigare a meni suprotno, pita me nenormalno. A vec sad mi je ruzno vidit samu sebe a kamoli posli sa stomakom 🤢

• Kokoloo
    23. Ožujak 2022. 14:08

chivas12y

Kokolooja isto ka i ti, prije T okorjeli pusac kutija do kutija ipo normalnih cigara, cim sam ostalo T presla sam na slim i zapalim 4-5 cigara dnevno, tjesin se da je to sad pola cigare, pa zapalin uz kavu ujutro jer me spasi i za wc i posli spize jer bas mi trazi, i cak mi dr nije prigovoria na to nego samo da ne idem vise od toga

Ajme lakse mi je kad cujem da nas ima jos, nazalost. E i ja sam presla na slim, tako sam i u prosloj trudnoci. A i meni su isto tako rekli ginekolozi da ne idem povise toga i isto nisu puno prigovarali. Svakako bi tila izbacit skroz i nadam se da cu uspit ali za sad ne mogu nikaaaakooo!

Aries5
    23. Ožujak 2022. 14:20

Nisam pusac ali stvarno ne osudujem nikoga, ima zena koje se opijaju i drogiraju i rade tko zna sto kroz trudnocu pa su im bebe zive i zdrave, a trudnoce urednije od nasih koje pazimo na sve. 
    Super ako ste uspjele smanjiti i to je vec nesto a na kraju krajeva ne dode bas sve sto i popusite do bebe 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Kokoloo
    23. Ožujak 2022. 14:25

Chivas, tako i ja, izbjegavam sva druzenja di su pusaci jer znam da necu moc odolit. I ja sam ponosna na sebe, nije mala stvar smanjit sa 20-30 cigara dneno na 4-5. Dobre smo, bit cemo i bolje!
    Aries5, uf, hvala ti sta ne osudujes. Vjeruj da je tesko. 
    Jedna moja poznanica je cijelu trudnocu pusila kutiju cigareta dnevno i povremeno popila zestoko (!!!!!????) I beba ziva i zdrava. Njoj je to bilo skroz ok i normalno. To mi je uzas nad uzasima! Znaci, uopce se nije trudila prestat pusit a ovo za alkohol necu ni komentirat. Uzas 🤢🤢🤢

• lusika
    23. Ožujak 2022. 16:12

Ja sam isto pusac i kavopija...ali ne da ne mogu primirisati dim cigare nego ono, ne mogu vise ni uci u kafic koliko mi dode lose od tog mirisa...ista situacija i u prvoj trudnoci samo od jednom uzasno gađenje na cigare, sto je  super...ali moram priznati uzasno mi zafale, sad vise jedem i živcana sam hahahahah....ugl kad sam rodila prvo odmah iz rađaone pravac kava i cigara, sve se vratilo u normalu...

• Fifi
    23. Ožujak 2022. 16:36

Ja sam isto pusac 😏 I to onaj koji je citav zivot na pitanje kad ces prestat, odgovarala kad budem trudna i evo me sad 😅 smanjila sam i ja sa kutije na oko 5 dnevno, probala sam skroz prestat, al taj dan sam izdrzala do oko 13-14h i bukvalno pocela emocionalne ispade imat i trest se (bem ti cigaru kud je ikad zapalih), pa se tjesim da ce bebi manje skodit tih nekoliko cigara nego toliki stres... Doktori mi isto nisu nista prigovorili, nisu cak ni komentirali. 😏

Beba M 💙 stize 25.9. 🥰

• Fifi
    23. Ožujak 2022. 16:37

I da, cestitam curama na dobrim pregledima, samo neka nam se tako nastavi 🥰🥰

Beba M 💙 stize 25.9. 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.