Jutro curke, nadam se da vam je vikend bio lijep
Fifi dobro dosla 🥰
Ja ne mogu docekati cetvrtak da konacno idem na pregled
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Dobrodošla Fifi!
Meni je isto pregled u četvrtak na koji se nadam da ću otići jer smo opet pod virozom, znači ova trudnoća mi je non stop u virusima 🤔🙄
url=https://lilypie.com]
Jutro cure! Pozdrav Fifi blizu smo terminom, sigurno :)
--
Sretno svima na pregledima ovaj tjedan.
Ja sutra imam mini anomaly konačno, sve me strah da neću stići taj probir napraviti, moram onda vaditi krv u srijedu jutro. I bit ću na knap jer se probir radi do 14.tjedna. UF! I to sve zato što mi nije prošli tjedan htjela ta na zamjeni raditi uzv.
--
Mallla i meni mala donijela virozu iz vrtića. Nikad kraja
--
Stala sam na vagu. Ok je, imam +1,5 do sad. Ja zadovoljna, obzirom koliko jedem :D
Happy Monday mamite
Evo i mene, jos uvijek cekam nalaz Niftyja, danas je 10. dan otkako sam radila (11. marta) i nadam se da ce danas stici taj poziv i mail sa rezultatima. Do jucer nisam nekako razmisljala o tome, ali od jucer bas intenzivno, cak sam i sanjala nesto an tu temu, cini mi se
Naredni pregled je 8. april, tad bih trebala biti 15+6...
Fifi, mislim da se mi pratimo, kod mene je isto na UZV beba 'veca' 3 dana, prosli pregled bio na 11+6, a UZV pokazao da je beba 12+2.
Doktor nije jos spominjao termin poroda, po ZM racunam da bi trebao biti 24. septembar. U prosloj T posteljica mi je bila sprijeda, tako da sam i pokrete osjetila prilicno kasno cini mi se 20. ili 21. sedmica, a prosli put je spomenuo da bi i ovaj put trebalo biti tako sto se tice posteljice, da ce opet biti sprijeda...
34, 32
- 10/18 H 💙
- 9/22 E ❤️
Fifi dobro nam dosla…
Meni je pregled veceras, napokon docekala, drzite fige da bude sve kako treba, radimo mini anomaly ❤️
Držimo fige, obavezno javi kako je prošlo!
Evo nama baš danas stigli rezultati Niftyja. Čekali smo 11 dana uključujuči vikende. Radnih dana 7. Rizik nizak i prijavljujem još jednu DJEVOJČICU 🥰. Baš smo u manjini, ali skupljamo se polako.
Cure sretno svima na pregledu. Naš je tek idući ponedjeljak. Moj muž bi jako htio na pregled da vidi dijete, slika mu je bezveze. Jesu vaši išli ili planiraju ići s vama?
Fifi dobrodošla.
👸37 (trombofilija)
🤴37
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Fifi dobrodosla!
Chivas12y sretno na pregledu danas i javi se! 💕
Ruli sretno i tebi sutra na pregledu, stic ces kombinirani ajde, taman u zadnji cas 😁 i ja sam 1.5kg u plusu! Nije lose za sad.
Granger jeeeeej, cestitam na super nalazima i na jos jednoj curici! Mozda se sad one zaredaju. Bas mi je drago!
Hvala svima na dobrodoslici 😊
Termin po ZM je 25.9., a po UZ je 22.9. pa nek ide zasad ovaj termin po ZM na listu, pa cemo vidjeti 😊
Mila i Ruli tu smo negdje u dan-dva (pratim temu od pocetka pa sam vas dvije upamtila) 🥰
Granger cestitam na dobrom nalazu i djevojcici 💕 Ostalim curama sretno na pregledima, drzim fige da sve bude kako treba 💓
Jedno pitanje za iskusnije mame, je li normalno da me jos uvijek ponekad zna desni jajnik koji je ovulirao zazigati (posebno posljednjih nekoliko dana) i sredinom od maternice prema dole? Nije jaka bol uopce, ali je primjetna. Ova zamjenska doktorica je bas krava bila (ne postoji ljepsi izraz) tako da je nisam nista uspjela pitati, a daleko mi je iduci pregled...
Beba M 💙 stize 25.9. 🥰
Granger moj danas ide samnom na pregled 🥰
Oh super, onda ću i ja pitati jel može idući put i on doći...nek se uključe što više.
👸37 (trombofilija)
🤴37
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Evo nama baš danas stigli rezultati Niftyja. Čekali smo 11 dana uključujuči vikende. Radnih dana 7. Rizik nizak i prijavljujem još jednu DJEVOJČICU 🥰.
Čestike na djevojčici! Prekrasno
Sortiraj odgovore
Najstariji