Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aries5
    21. Ožujak 2022. 12:33

Granger cestitke na curici 💕 bas su se zaredale male dame sad 🤭

Ja planiram svog voditi na sljedeci jer me sestra uvijek do sad naruci ujutro uz ispriku da "dr voli rijesiti trudnice odmah ujutro jer su one prioritet" a glupo mi je muzu govorit da se mijenja za smjenu zbog uzv koji traje manje od 10 min 

E sad kad ste spomenule veliki anomaly u kojem tjednu se radi? 

Curke sretno na pregledima danas ❤❤

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• .mila
    21. Ožujak 2022. 12:38

Da i ja prijavim jednu djevojcicu  Nifty u potpunosti uredan, nalaz poslan na mail, deseti dan od davanja uzorka. 

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

• Fifi
    21. Ožujak 2022. 13:13

Mila cestitam na dobrom nalazu i curici 💕
    Blago vama koje mozete muza povesti. Moj je nestrpljiv i najradije bi nabavio neku verziju UZ za po kuci da moze on gledat bebu kako hoce i kad hoce 🤣🤣🤣 Kod nas ne daju zbog jbne korone nikakvu pratnju, pa se nadam da ce moci sa mnom kad budemo isli privatno na 5D UZ iza 20tt, to je jedini nacin da vidi bebicu prije 9.mjeseca 😏

Beba M 💙 stize 25.9. 🥰

Aries5
    21. Ožujak 2022. 13:33

Brontosaurica - iduci utorak 🙈 kad ti slavis?

Ovo je ocito tjedan djevojcica 🎀 

Mi cemo isto vrlo vjerojatno privat veliki anomaly i to planiram u Gineko jer oba doktora koja su mi u uzem izboru za bolnicku trudnicku amb rade i tamo

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Tarry
    21. Ožujak 2022. 14:39

Granger i .mila cestitam na urednim nalazima i curkama🤩💕

Aries5
    21. Ožujak 2022. 14:52

amelie11

Cure cestitam na urednim testovima i curicama! Mila ti si onda kao i ja 13 tj sad… zab sam po onoj tablici tko mi je blizuu, moj sljedeci pregled bude 11.4. Doktor me pitao da li sam zainteresirana za kombinirani probir ili nifty, da sj razmislim, al ja ne znam mislim da nebi ni jedno ni dr htjela. Ima li jos kojih da nisu nista radile od tih testova?

Ako si sad 13 tjedana ne znam zasto ti je tek 11.4 rekao za prenatalne, tad ces vec biti 16 tjedana a mislim da se oba rade od 10.do 14.tjedna. Nek me cure isprave ako grijesim 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Ruli
    21. Ožujak 2022. 14:56

.mila

Da i ja prijavim jednu djevojcicuNifty u potpunosti uredan, nalaz poslan na mail, deseti dan od davanja uzorka.

Juhuhu! Čestitke! Girl power! :)

Granger
    21. Ožujak 2022. 14:57

Oh .mila baš mi je drago što smo malo povećale broj curki na popisu. Hvala cure na lijepim čestitkama. 💓 

👸37 (trombofilija)
    🤴37
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Princess_Mimi
    21. Ožujak 2022. 15:26

Evo nam i curica napokon 💜😊 mila i granger, čestitke 🎉💗
    .
    Fifi, sva ta ziganja i probadanja su ti normalna. Ako osjetiš jaku bol, kontrakcije ili krv, ideš doktoru odmah, sve drugo je skroz normalno i ne moraš brinuti 😊

• .mila
    21. Ožujak 2022. 16:06

Hvala cure, ma samo nek su nam zivi i zdravi 
    Brontosaurica, imamo djecaka od skoro 3,5 godine, bit ce oko 3g i 11mj razlike izmedju njih.
    Nego, je li koja od vas cula za price da djevojcice pozure prije termina? Ne sjecam se jesmo li na tu temu ista pisale, ali evo koga god znam da je dobio djevojcicu pozurile su, a djecaci su redovni prelazili termin. I moj presao termin za 4 dana. 
    Nedavno se porodila kolegica kojoj je dr po UZV rekao da nosi djevojcicu, oko 13 dana nakon termina, i na iznenadjenje sviju rodio se djecak 😅
    Usput, ja isto idem privatno, ali muzevima ni pratnji generalno nije dozvoljeno prisustvo, za razliku od prve T kad je bio na svakom pregledu…

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.