Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivana1204
    22. Ožujak 2022. 09:46

Pozdrav mame.
    Evo da se i ja pridruzim. Zadnja menstruacija 24.12. Kucni test sam napravila 24.1 i bio je pozitivan s obzirom da je moj ciklus trajao 24 dana. Bebica bi se trebala rodit 1.10. - Jesenska beba 🍂🍁
    Do sad sam se udebljala 1kg. Jos par dana i krecemo u 13.tj 🙉

Mallla
    22. Ožujak 2022. 09:54

Ivana dobro došla!
    Chivasy super za pregled. A gle ako si imala mučnine u početku i gubila kg ili stagnirala onda nije čudno dobit puno kg najednom. Ali da valja malo prikočiti valja i puno znaci izbacivanje tijesta ovako kako je kokolo napisala...jer što trudnoća više odmiče to se i dobivanje na kilaži povećava pa bude mjesečno 2-3kg...kad zbrojiš ispadne fina brojka na kraju. Ono što sam isto često vidjela da mršavije žene dobiju više kg ali ih po porodu jednako brzo i gube, možda si u toj kategoriji!

url=https://lilypie.com]

• Kokoloo
    22. Ožujak 2022. 11:03

Dobrodosla Ivana1204, termin ti je dan prije mog! 💕
    Amelie11, a i ja tamanim i tijesta i przeno i masno kad me pita.. problem u prosloj trudnoci je bio sta sam tamanila sve to ali se nisam pretjerano kretala. Zato sam i skupila 20 kila. Sad jedem stvarno sve, dopustam si i tijesta i przeno (u normalnoj kolicini i ne cesto) ali krecem se i to je najbitnije! Lagane setnjice, poslici po kuci.. ja bi jos ali trenutno mogu samo ovoliko radi hematoma. 
    A bit ce dobro i kad dode ljeto pa cemo moc i u moru plivati, to je jako dobro za formu i za trudnocu opcenito.

• Kokoloo
    22. Ožujak 2022. 11:20

ima333

A meni se jos uvijek ne prima previse, a jedem stvarno sve i svasta. Mislim, ne pretjerujem, ali pojedem ono kaj mi se jede. Danas mi se od jutra jede pizza i reko to ce biti rucak za danas. 😊 Od pocetka sam na +1 i ne micem se vec dulje vrijeme. No vjerujem da ce to sad nekad krenut malo vise, jel da, kad bebica pocne brze rasti.. to bude negdje nakon 20. tjedna?

To je odlicno za 18 tjedana! Sumnjam da ces do kraja trudnoce dobit vise od 12-13. A da, tad nekad pocinje ali to je isto sve individualno.. meni je najgore bilo u pocetku. U tih 18 tjedana sam bila vec skupila 7-8kg sta je uzasno puno. Sigurna si ako nastavis tako 😁

• Tarry
    22. Ožujak 2022. 11:30

Ima333 ista stvar i to me bas malo bedira jer se skoro ni ne vidi, 16 tjedana napunila.. ali ja se nadam da ce sad pocet

• Kokoloo
    22. Ožujak 2022. 11:59

zvonkobonko

Ja sam jako dugo bila u minusu (nekih kilo ipo cca) i sad sam na +1kg od pocetka trudnoce.
    S tim da kod njih u ambulanti imam 3kile vise nego kuci 😂 kasno popodne, jos dodjem sad punog mjehura, u zimskoj odjeci i cizmama… 🙈
    Nekako se nadam da sve skupa necu prijeci 15kg, al vec vidim sladolede na ljeto kako me gledaju 🍦👀

E tocno tako i ja! Od rijeci do rijeci. Bila u minusu i sad sam na 1.5kg a kod doktora idem ujutro ali i sama sestra mi je rekla da im vaga dodaje 3 kile. To isto ne mogu shvatit, svjesni su da im vaga dodaje 3 kile i to je neka prastara vaga i nisu u stanju promijeniti a redovno napisu toliko koliko ona pokaze a ne koliko stvarno je 🤷

Ina1011
    22. Ožujak 2022. 12:37

Evo i mene ☺️ Nisam bas stigla tipkati ali pratim vas

Obavila pregled danas konačno.. 15+5, sve je kako treba i lijepo rastemo i napredujemo (i beba i ja 😂). Mislila sam da će biti kritično s kilažom jer mi se trbuh bas dosta vidi pa nisam znala jel do bebe ili do hrane ali sestra me razveselila s info da sam samo +1kg. Meni se iskreno činilo bar 5 više. 🙈 

Bebica se dosta vrpoljila 🥰 i pupcana je taman prekrivala dio između nogu tako da doktor nije mogao 100% potvrditi spol - samo je rekao da bi po ovome sto uspije vidjeti bio dečko ali da će se idući put bolje vidjeti. 

💁🏼‍♀️ 35 / 🙋🏻‍♂️ 25 (😊)
    31.12. ➕
    20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
    07.09. 💙

Aries5
    22. Ožujak 2022. 13:09

Ja ni grama nisam dobila 16 +4 sam danas, trbuscic imam, beba napreduje i to mi je najvaznije, jedem sve ali se i puno krecem. Ne sumnjam da ce kile doci 😂  
    A isto sladoled mi bolna tocka u svako godisnje doba 

Ina cestitke za dobar pregled ❤

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Mallla
    22. Ožujak 2022. 14:12

Ina bravo za pregled, super! Ovo je godina dečkića pa čestitam na možda dečku ❤

url=https://lilypie.com]

Ivana1204
    22. Ožujak 2022. 15:33

ima333

Pa da, bas to, hehe, skoro pa se ni ne kuzi da sam trudna opce i to sam jos skoro pa na polovici trudnoce. 😊 Isto sve stalno cekam da krenem bujat, ali nikako, hehe.. 🙈 Ma ja se inace ne brinem oko kila.. rekla sam kolko god da dobijem, bitno da mi ne utjece na zdravlje i da mi to ne smeta.

Draga ima333 ja u ambulanti uvijek imam 3kg visr nego kod kuce. Mislila sam da je moja vaga kriva i na jos 2 sam se vagala i pokazuje mi 63kg a na onoj u ambulanti 66. Iako sestra kaze da odbije. Ne odbije nista...
    A sto se tice hrane. Meni je par tjedana smetala riba, kava i jogurt. Jogurt jos uvijek ne mogu stvara mi kiselinu ali ribu i kavu da. Izbjegavam slatko jer mi također stvara kiselinu. Ne jedem kruh nikako ali zato se najedem ostale hrane haha.
    Imam jedno pitanje. Jeli ijedna od vas koristila whey protein u trudnoci? Godinama jedem whey i zobene za dorucak i sad me ovo poremetilo. Od kad sam saznala za trudnocu ne jedem ali me zanima jeli ijedna imala lose iskustvo s tim i smije li se? 🤗🤰🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.