Curee ja sad nasla fetal doppler iz prve trudnoce (bila sam paranoicna i morala ga kupit) i evo nasla otkucaje iz prve!
Nisam ocekivala da cu ih nac ovako rano.
160 su, pravi momacki 😁💕
Evo me s pregleda! Sve je super, beba sve kako treba, nuhalni ok, nosna kost ok, srce ok, sve ok! 💗 sutra idem još vaditi krv za taj probir.
Po njoj je beba 2 dana manja, pa bi sad bila na 13+1.
Uglavnom, sat vremena sam bila, baš sam se naguštala gledati svoju bebuuuu joooj 💗
Jeee, super za pregled Ruli! Bas mi je drago sta si se izgustala 💕
Kad bi bar meni moj ginekolog dopustio gledat duze od 15 sekundi bila bi presretna... 🙄
Evo me s pregleda! Sve je super, beba sve kako treba, nuhalni ok, nosna kost ok, srce ok, sve ok! 💗 sutra idem još vaditi krv za taj probir.
Po njoj je beba 2 dana manja, pa bi sad bila na 13+1.
Uglavnom, sat vremena sam bila, baš sam se naguštala gledati svoju bebuuuu joooj 💗
Odlicne vijesti 💕💕
Nema ljepseg nego gledati svoju bebicu 🥰 zato cemo mi veliki anomaly ici privatno da mozemo gledati malo dulje jer bi moja dr taj uzv napravila za 10 min 🙄
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Ruli super za pregled!🤗
Kokoloo ja bas danas kupila baby watcher, opce ne mogu naci.. odnosno prikazuju se neki 50,60,70 nez kao da ne nalazim i u trenu bude prrko 100 pa ode i opet trazi. Pliz napisi mi kak trazis!
Ruli super za pregled!🤗
Kokoloo ja bas danas kupila baby watcher, opce ne mogu naci.. odnosno prikazuju se neki 50,60,70 nez kao da ne nalazim i u trenu bude prrko 100 pa ode i opet trazi. Pliz napisi mi kak trazis!
Ti 50-60-70 su tvoji. Ja sam bebine nasla ispod ruba gacica, znaci nize dole. I to jaaaaaako polako mices milimetar po milimetar i dobro osluskuj. Nemoj uopce pratit brojeve dok osluskujes. Tek kad cujes u pozadini brzo brzo kucanje srca onda tu stani i pogledaj otkucaje. Znaci, trazi nize, lijevo desno.. beba je jos jako mala i ovo je meni cista sreca sta se taman namjestila tu da sam je uhvatila. Ne mora znacit da bi je sad opet nasla. Sretno 💕
Ruli super za pregled!🤗
E i da, nemoj stedit na onom gelu, s njim puno lakse klizi i lakse ide.
A jel znas koje vrijednosti pokazuje ona aorta i trbusna vena ili kak vec? 😄
A jel znas koje vrijednosti pokazuje ona aorta i trbusna vena ili kak vec? 😄
Ajme to ti nemam pojma 🤷 znam da su nasi oko 50-70 a bebini 120+. Ma znat ces kad nades bebu da je to to.
Evo ja sad opet isla provjerit da ti mogu rec di trazim tocno i znaci skroooz je dole, skoro dva prsta ispod ruba gacica na lijevoj strani. Znaci idi skroz nisko i malo pritisni, nemoj se bojat. Ne jako naravno ali mrvu stisni.
Hvala ti puno! Muz i ja trazili 10 min i nismo nasli a 16.tj sam. Probat cu sama polako
Sortiraj odgovore
Najstariji