Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kokoloo
    22. Ožujak 2022. 17:26

Curee ja sad nasla fetal doppler iz prve trudnoce (bila sam paranoicna i morala ga kupit) i evo nasla otkucaje iz prve! 
    Nisam ocekivala da cu ih nac ovako rano. 
    160 su, pravi momacki 😁💕

Ruli
    22. Ožujak 2022. 18:07

Evo me s pregleda! Sve je super, beba sve kako treba, nuhalni ok, nosna kost ok, srce ok, sve ok! 💗 sutra idem još vaditi krv za taj probir.
    Po njoj je beba 2 dana manja, pa bi sad bila na 13+1. 
    Uglavnom, sat vremena sam bila, baš sam se naguštala gledati svoju bebuuuu joooj 💗 

• Kokoloo
    22. Ožujak 2022. 19:21

Jeee, super za pregled Ruli! Bas mi je drago sta si se izgustala 💕
    Kad bi bar meni moj ginekolog dopustio gledat duze od 15 sekundi bila bi presretna... 🙄

Aries5
    22. Ožujak 2022. 19:22

Ruli

Evo me s pregleda! Sve je super, beba sve kako treba, nuhalni ok, nosna kost ok, srce ok, sve ok! 💗 sutra idem još vaditi krv za taj probir.
    Po njoj je beba 2 dana manja, pa bi sad bila na 13+1.
    Uglavnom, sat vremena sam bila, baš sam se naguštala gledati svoju bebuuuu joooj 💗

Odlicne vijesti 💕💕

Nema ljepseg nego gledati svoju bebicu 🥰 zato cemo mi veliki anomaly ici privatno da mozemo gledati malo dulje jer bi moja dr taj uzv napravila za 10 min 🙄 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Tarry
    22. Ožujak 2022. 20:55

Ruli super za pregled!🤗

Kokoloo ja bas danas kupila baby watcher, opce ne mogu naci.. odnosno prikazuju se neki 50,60,70 nez kao da ne nalazim i u trenu bude prrko 100 pa ode i opet trazi. Pliz napisi mi kak trazis!

• Kokoloo
    22. Ožujak 2022. 20:58

Tarry

Ruli super za pregled!🤗

Kokoloo ja bas danas kupila baby watcher, opce ne mogu naci.. odnosno prikazuju se neki 50,60,70 nez kao da ne nalazim i u trenu bude prrko 100 pa ode i opet trazi. Pliz napisi mi kak trazis!

Ti 50-60-70 su tvoji. Ja sam bebine nasla ispod ruba gacica, znaci nize dole. I to jaaaaaako polako mices milimetar po milimetar i dobro osluskuj. Nemoj uopce pratit brojeve dok osluskujes. Tek kad cujes u pozadini brzo brzo kucanje srca onda tu stani i pogledaj otkucaje. Znaci, trazi nize, lijevo desno.. beba je jos jako mala i ovo je meni cista sreca sta se taman namjestila tu da sam je uhvatila. Ne mora znacit da bi je sad opet nasla. Sretno 💕

• Kokoloo
    22. Ožujak 2022. 20:59

Tarry

Ruli super za pregled!🤗

E i da, nemoj stedit na onom gelu, s njim puno lakse klizi i lakse ide.

• Tarry
    22. Ožujak 2022. 21:00

A jel znas koje vrijednosti pokazuje ona aorta i trbusna vena ili kak vec? 😄

• Kokoloo
    22. Ožujak 2022. 21:08

Tarry

A jel znas koje vrijednosti pokazuje ona aorta i trbusna vena ili kak vec? 😄

Ajme to ti nemam pojma 🤷 znam da su nasi oko 50-70 a bebini 120+. Ma znat ces kad nades bebu da je to to. 
    Evo ja sad opet isla provjerit da ti mogu rec di trazim tocno i znaci skroooz je dole, skoro dva prsta ispod ruba gacica na lijevoj strani. Znaci idi skroz nisko i malo pritisni, nemoj se bojat. Ne jako naravno ali mrvu stisni. 

• Tarry
    22. Ožujak 2022. 21:11

Hvala ti puno! Muz i ja trazili 10 min i nismo nasli a 16.tj sam. Probat cu sama polako

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.