Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess_Mimi
    18. Ožujak 2022. 19:59

Kokolo, prestat će uskoro, tako su i meni negdje stale i sad kao i Ruli, samo jedem 😂
    Mary dobro nam došla. Za posao ne znam što bih savjetovala, ja osobno ne bi lagala jer je pre kratak period da bude "nisam znala" ali ne osuđujem ni jednu odluku 😁

Mallla
    18. Ožujak 2022. 23:05

Mary dobrodošla, nalaz vidljiv na egrađani ovisi o tome hoće li ga liječnica odmah uvesti u sustav ili kasnije. Al npr. Možeš nazvat svoju liječnicu i pitat kakav je nalaz, a na idućem pregledu ga i fizički dobiješ ili u međuvremenu na egrađani.
    Simptomi koje opisuješ su potpuno normalni u trudnoći.
    Posao jel se radi o pripravništvu ili o stručnom osposobljavanju bez zasnivanja radnog odnosa? Razlika je poprilična u ta dva statusa!? A ja bi razmišljala.o tome koja prava mogu sebi osigurati u tom slučaju. Kako cure kažu ni prva ni zadnja koja je trudna bila pripravnica/stažirala, firmi ni u džep ni iz džepa. I sad jel to tek u dogovorima ili si već prošla natječaj....sve su to neka pitanja po kojima bi ja procijenila kada ću reći za trudnoću. Poanta je ds te zbog trudnoće nitko ne smije diskriminirati i nisi dužna još doći i reći e ja sam trudna, ali nakon što bi počela raditi onda postoji rok u kojem smo dužninposlodavcu obznaniti naše stanje.

url=https://lilypie.com]

Princess_Mimi
    18. Ožujak 2022. 23:07

Mallla

Mary dobrodošla, nalaz vidljiv na egrađani ovisi o tome hoće li ga liječnica odmah uvesti u sustav ili kasnije. Al npr. Možeš nazvat svoju liječnicu i pitat kakav je nalaz, a na idućem pregledu ga i fizički dobiješ ili u međuvremenu na egrađani.
    Simptomi koje opisuješ su potpuno normalni u trudnoći.
    Posao jel se radi o pripravništvu ili o stručnom osposobljavanju bez zasnivanja radnog odnosa? Razlika je poprilična u ta dva statusa!? A ja bi razmišljala.o tome koja prava mogu sebi osigurati u tom slučaju. Kako cure kažu ni prva ni zadnja koja je trudna bila pripravnica/stažirala, firmi ni u džep ni iz džepa. I sad jel to tek u dogovorima ili si već prošla natječaj….sve su to neka pitanja po kojima bi ja procijenila kada ću reći za trudnoću. Poanta je ds te zbog trudnoće nitko ne smije diskriminirati i nisi dužna još doći i reći e ja sam trudna, ali nakon što bi počela raditi onda postoji rok u kojem smo dužninposlodavcu obznaniti naše stanje.

Ovo ti je po meni najbolji savjet što se posla tiče. Ja nisam toliko upućena pa sam ti na prvu samo napisala što mislim 😅

Aries5
    19. Ožujak 2022. 12:20

zvonkobonko

Cure koje su vec prosle trudnocu- kakav grudnjak kupiti?
    Dosad su mi sise "kipile" iz grudnjaka, zadnja 2 dana me bas pocelo i zatezati i jako mi je neudobno.
    Glupo mi je sad kupovati normalni grudnjak u vecem broju jer mislim da je ovo tek pocetak, al moram kupit nesto. Postoji li neki posebni za trudnice koji moze tolerirati te varijacije u velicini 😭

Ja muku mucim sa grudima od pocetka trudnoce, doslovno sam morala pobacati sve dosadasnje jer ne znam jesu me vise boljele grudi ili leda.
    Kupila sportski steze za grudi, na ledima potpora nikakva bacila, kupila onu podkosulju za dojenje jos gore jer potpore za leda nema, onda sam kupila 2 broja veci nego sto sam nosila prije trudnoce i zasad mi je to odlicno ali nece jos dugo na kraju mi je prijateljica rekla da si jednostavno kupim komotniji grudnjak za dojenje jer su najmeksi a dobri su sto se tice potpore za leda a ionako ce mi trebati. Iskreno se nadam skorijem prestanku rasta grudi jer sam prije trudnoce bila E kosarica trenutni grudnjak je H kosarica iz Lisce platila ga 325 kn 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• mary1808
    19. Ožujak 2022. 14:30

Hvala na odgovorima i savjetima. 🤗 radi se o ugovoru na određeno tj na 1 god pripravništva. Bila sam na razgovorima i navodno bi sad krajem 3mj potpisala ugovor a pocela bi u 4mj. Sad to je sve rekla kazala al ajde...al kao što i kažete ni prva ni zadnja 😄  

Za kojom hranom vi najcesce žudite? Ja za burecima, pizzama samoo da je tjesto. Prije bi to jela mozda 2 3 puta godišnje a kruh isto jako rijetko, a sad, bi mogla živjet na tome. Možda zato i bujam 😝

👩‍🦱 28
    👨33
    Ciklusi 30-32
    🏁 9/21
    ➕ 18.2. 💛

Aries5
    19. Ožujak 2022. 14:47

Sad ulijecem ko padobranac, i vjerojatno nije tolko nova vijest al i Sinsay ima odjecu za trudnice 😂

Mary - hrana, pa evo zadnja dva tjedna jedem kompot od visanja ko luda mislim da sam jedno 5-6 staklenki ispraznila

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Kokoloo
    19. Ožujak 2022. 15:41

Aries5

Sad ulijecem ko padobranac, i vjerojatno nije tolko nova vijest al i Sinsay ima odjecu za trudnice 😂

Mary - hrana, pa evo zadnja dva tjedna jedem kompot od visanja ko luda mislim da sam jedno 5-6 staklenki ispraznila

Daaa, i ja sam gledala na sinsayu!
    Meni je od tamo stvarno sve odlicno. I za malog i za mene. Uzela sam bila sebi 3 para traperica (jedne su 50kn) i majke mi nikad bolje nisam imala. Odlicno stoje i nisu se ni raskesale ni nista. I dempera i majicica i haljinica, svega imam i stvarno mi je odlicno za tu cijenu!

• lusika
    19. Ožujak 2022. 16:05

Drage meme koje ste imale jake mucnine, sto vam je pomoglo barem malo...

Mallla
    19. Ožujak 2022. 16:56

Mary tebi je onda u interesu potpisat taj ugovor jer ako ispunjavaš uvjete za porodiljni možeš ga imati, e sad je to još pitanja koja možeš istražiti i vidjeti što ti najviše odgovara. Na kraju krajeva ti si izabrana za taj posao. Znam dosta njih koje su trudne dobile stalannposao a za 1mj se tražila zamjena tako da gledaj što je tebi u interesu.
    Hrana - kiwi, cikla i kisela crvena paprika su mi omiljene. Inače to volim al ne u ovoj količini i s ovim guštom 😁 u prve dvije trudnoće nisam imala žudnje pa mi čudno.
    Grudnjaci - meni pašu od C&A model na trokut, pamučni bez žica, van trudnoće su mi postali omiljeni. Dizajnom su dosta slični onima za dojenje. A ti za dojenje su mi najbolji bili iz H&M naravno online di ima brojeva ali isto pamučni, ne oni koji imaju kao satensku površinu pod tima sam se znojila dosta.
    Roba - e vidiš nisam znala da sinsay ima, znam da LC Waikiki ima i njihovi modeli su mi 🔝 Bonprix isto, a morat ću zavirit u Sinsay. Od Sinsaya sam maloj znala uzimat baš povoljnu robu  i naravno nekad je bilo ono ne baš oduševljenje kvalitetom, a nekad vrhunski, al s obzirom na cijenu isplati se. I bodići su im malo manji kalupi!

url=https://lilypie.com]

Princess_Mimi
    19. Ožujak 2022. 17:05

Grudnjaci sa velikim košaricama su meni odlični bili Astratex. Imala sam njihov minimizer grudnjak i super je bio, udoban i lijepo stoji 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.