Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    berry
    17. Ožujak 2022. 14:39

Uff hemoroidi zvuče grozno ali navele ste puno načina kako si olakšati neugodu koju stvaraju. 
    O krevetiću još ne razmišljam, ja se nadam da će netko imati krevetić koji više ne treba pa će nam ga posuditi. :) A madrac treba biti nov i kvalitetan.
    Evo i nastavka moje priče-pregledala me doktorica i kaže da su gljivice, da nije opasno za bebu samo neugodno za mene i dala mi je vaginalete i kremicu. :) Baš sam sad sretna!

• Tarry
    17. Ožujak 2022. 15:59

Kokoloo onda ce ta dimenzija bit dobra, hvala :))

• Tarry
    17. Ožujak 2022. 15:59

Berry super sad si mirna :)

Aries5
    17. Ožujak 2022. 20:54

Svaki doktor ima svoje, al znam da je znanstveno dokazano da TSH veci od 2,5 u prvom tromjesecju povecava sanse za pobacaj, a u 2.i 3.tromjesecju veci od 3.0 povecava sanse za preeklampsiju i prijevremeni porod a sad svatko zna svoje

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Tarry
    17. Ožujak 2022. 21:12

Ima333 hvala na info za cajevac! 
    Sto se tice stitnjace nisam istrazivala jer mi je oko 2🤷🏽‍♀️

Princess_Mimi
    17. Ožujak 2022. 22:49

Mene je u početku bilo užasno strah ovoga što je Ruli napisala, da slučajno ne legnem na bebu, ili ja ili muž. Kako god, nisam se usudila i bio je u Next to me kreveticu. Sa nekih 6 mjeseci smo ga prebacili kod nas u krevet jer je već bio dosta veliki a nama je u tom trenutku tako bilo lakše (zbog noćnog dojenja itd).
    Sad ima 18 mj i spava samnom, tatu je otjerao u drugu spavaću 😂  Kad dođe nova beba, stavljati ćemo ju u kinderbet svakako (barem dok je novorođenče) a za dalje tko to zna, ionako se svaki moj plan još sto puta promijeni 😅🤷🏻‍♀️

Princess_Mimi
    17. Ožujak 2022. 22:50

Aries5

Svaki doktor ima svoje, al znam da je znanstveno dokazano da TSH veci od 2,5 u prvom tromjesecju povecava sanse za pobacaj, a u 2.i 3.tromjesecju veci od 3.0 povecava sanse za preeklampsiju i prijevremeni porod a sad svatko zna svoje

Tako je i meni rečeno. I u Hrvatskoj i ovdje u Irskoj. Zato pijem Euthyrox, iako ga ne bih uzimala da nisam trudna.

berry
    17. Ožujak 2022. 23:07

Mislim da su za štitnjaču najmerodavniji endokrinolozi, pa se možda posavjetovati s nekim dobrim? U ZG je odlična dr.Kljajić na Vuk Vrhovac (spada pod Merkur).

Princess_Mimi
    18. Ožujak 2022. 08:25

ima333

Princess_Mimi

Aries5

Tako je i meni rečeno. I u Hrvatskoj i ovdje u Irskoj. Zato pijem Euthyrox, iako ga ne bih uzimala da nisam trudna.

Tako pise i na internetu, sve sam ja to proucila. No meni su vec 3 doktora rekla da su to stare smjernice i da postoje nove koje ocito jos nitko nije procitao. Doslovno su mi tim rijecima rekli.
    Ja sam vec luda s tom stitnjacom, vjerujte mi.. svaki doktor kaze drugacije i onda bi ja trebala biti pametna.. to samo govori o njihovom neznanju i neobrazovanju, obzirom da razlicito govore. A kome nastete takojvise.. nama pacijentima.. bez obzira tko je od njih u pravu. I sad bi ja trebala znati koga da poslusam i sto da napravim. 🤦‍♀️

Najbolje je potražiti mišljenje endokrinologa. Ginekolog može biti stručan, ali ipak to nije njegovo područje

• Kokoloo
    18. Ožujak 2022. 10:38

ima333

Imam pitanje u vezi kolica.. Ako uzmem dobra kisobran kolica koja idu od nultog polozaja, da li su ona ok kao takva za skroz male bebe ili je ipak bolje uzeti posebno kosaru? Gledam malo kolica i svida mi se ta opcija da odmah uzmem samo dobra kisobran kolica koja idu od nultog polozaja.. ali me buni da li je to u redu i za skroz male bebe?

Ja znam dosta cura koje su uzele samo kisobran kolica koje idu od nultog polozaja i to im se pokazalo super.
    Ali ako to mislis onda obavezno uzmi neku zimsku toplu vrecu da mozes unutra ususkat bebu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.