Vezano za štitnjaču, ja sam se sad upravo vratila od endokrinologa sa Vuk Vrhovca, terapiju za štitnjaču Eutyrox 50 sam počela uzimati pri planiranju trudnoće kada mi je TSH bio 3. Sada mi je TSH 0.9 i dalje endokrinologica ostavlja istu terapiju Eutyrox 50 i još kaže da je to sad odlično.
Ima333 ja osobno na tvoj nalaz ne bi samoinicijativno prekidala terapiju, posavjetuj se prvo sa endokrinologom, pravilan rad štitnjače je jako bitan u trudnoći.
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Ima333 jel ti moze tvoj obiteljski lijecnik dat uputnicu ili mora ginic? Ili eventualno da nades tko od tih endokrinologa radi privatno
Imam pitanje u vezi kolica.. Ako uzmem dobra kisobran kolica koja idu od nultog polozaja, da li su ona ok kao takva za skroz male bebe ili je ipak bolje uzeti posebno kosaru? Gledam malo kolica i svida mi se ta opcija da odmah uzmem samo dobra kisobran kolica koja idu od nultog polozaja.. ali me buni da li je to u redu i za skroz male bebe?
Ja znam dosta cura koje su uzele samo kisobran kolica koje idu od nultog polozaja i to im se pokazalo super.
Ali ako to mislis onda obavezno uzmi neku zimsku toplu vrecu da mozes unutra ususkat bebu.
E super, to mi je dovoljno. Mislim da cu tako i napraviti.. jer nije da imam bas puno mjesta u stanu, pa bi mi to bila odlicna opcija. Hvala ti puno! 😉
Ako misliš radi bebinog zdravlja, ergonomije i to, ima nekoliko modela koji imaju i taj certifikat. Uglavnom ok je to nema brige u tom smjeru.
url=https://lilypie.com]
Imam pitanje u vezi kolica.. Ako uzmem dobra kisobran kolica koja idu od nultog polozaja, da li su ona ok kao takva za skroz male bebe ili je ipak bolje uzeti posebno kosaru? Gledam malo kolica i svida mi se ta opcija da odmah uzmem samo dobra kisobran kolica koja idu od nultog polozaja.. ali me buni da li je to u redu i za skroz male bebe?
Košara je definitivno najbolji izbor za novorođenče što se položaja tiče.
I ja sam više za košare kolica (bar do 4-6mj.)
--
Prijavljujem službeni prestanak mučnina, ali i službeni početak prejedanja
Ugodan vikend, cure!
I ja sam vise za kosaru ali ako je curi problem radi malog stana onda ce biti ok i kisobran. Sta se tice prostora, definitivno ce primjetit razliku izmedu sklopljenih kisobran kolica i klasicnih, glomacnih kolica s kosarom.
Kao sto je rekla Mallla, ima kolica s certifikatom bas za novorodencad tako da sta se toga tice, nema problema
Ajme Ruli, ja se svako malo ponadam da su gotove mucnicne i onda se vrate! Evo, nisam ih imala 4-5 dana i danas se vratile u punom pogonu 🤢 drago mi je sta su tvoje gotove, drz fige da ce i moje brzo nestat!
Pozdrav curke👶🍀 ja sam nova ovdje odnosno dolazim s druge teme vezano za planiranje trudnoce 😁 trenutno sam u 8tjednu, ovo mi je prva trudnoca i nemam pojma o nicemu. Obavila sam prvi pregled i one prve pretrage vadenja krvi- odmah da pitam, budu li ti nalazi vidljivi online na egrađani ili moram cekati drugi pregled da saznam kakvi su nalazi?
Što se tice mojih simptoma, rastu mi cice bass bass, mucnine ali bez riganja i cesti umor i zaaatvor 🤯
Drago mi je što postoji ovakav forumi i grupe jer su spas za mene koja nema pojma o nicemu niti ima u blizoj okolici nekoga koga mogu daviti s pitanjima o trudnoci 🍀🤗
P.s. zanima me vaše misljenje ili se mozda i neka susrela s tim "problemom" - vezano je za posao. Imam priliku početi raditi kao pripravnik od 4mj ali s obzirom na trudnoću necu moci niti zavrsiti tih godinu dana. Što mislite-da li da im kazem s tim da vjerojatno onda nista od toga ili da sutim potpisem ugovor i onda im kažem (malo mi je to bezobrazno 🙈😅) ?
👩🦱 28
👨33
Ciklusi 30-32
🏁 9/21
➕ 18.2. 💛
Granger, hvala sto me se sjecas, a sve je u redu nego eto nekako sam se udaljila od foruma, stvarno zaboravim i u velikim sam obavezama bila, jos uvijek radim a ne uspijem na poslu uci preko kompa. Ranije sam tako ulazila pa sam stalno bila tu, budem se opet potrudila tako 😊
.
Mila, hvala na info za Clexane i nacin na koji si ih ti davala. Nekako me plasilo to za stomak da idem do kraja ali kad cujem da su ostale trudnice tako onda mi bude lakse, nadam se samo da ce moci, i da nece koza biti previse zategnuta 😊
.
Probava, i ja sam sad opterecena tim zatvorom, bas rijetko idem na wc i onda me bas namuci, ali proci cemo mi ovo sve 😊😊
.
Svim curama zelim ugodan vikend 😊😊
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Postoje košare kao dodatak za kišobran kolica i te košare su isto napravljene da se nekako sklope ili spljošte koliko ja znam.
Ugl, Google is your friend :)
--
Dobrodošla Mary! Želim ti urednu trudnoću :) ah, za posao, to je na tebi, i na tvojoj savjesti :)
Sortiraj odgovore
Najstariji