Amelie- mislim da ti svaki dr. i za to ima svoje objasnjenje meni je moja rekla da se testovi rade dok je bebica odredene velicine zbog tog nuhalnog nabora jer su prema tome napravljene te tablice prema kojima racunaju postotak rizima a sad dal je to jedini razlog i dal je to uopce tako 🤷♀️
Mila - moram priznati da jos nisam cula za to 😂
Al evo moja prijateljica ima muza pomorca, i kad je bila prvi put trudna rekli su joj tp 10.10 kaze ona nema sanse znam kad smo napravili ja cu roditi 18.10. i bome ona rodila 18.10., sad ceka drugo rekli su joj tp danas tj 21.3. kaze ona nema sanse ja cu roditi 30.3. sad svi cekamo 30.3 😂😂
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Ruli držite se i brzo ozdravite. Hara neka opaka viroza, a ja bi rekla gripa jer baš baš mi je ko gripa!
Granger i mila čestitke na djevojčicama i urednim testovima!
Brontodaurica, očekujem u četvrtak da se vidi, i mene baš zanima. Iako kako me stalno krpaju neki virusi, fibre stalno se zabrinjavam jel sve ok i što je bliže pregled to sam ja zabrinutija.
.mila kod mene 2 cure i obadvije prekoračile termin pošteno 🤷♀️ a zapravo je situacija bila ovako kao kod prije od Aries, kasnije ovulacije i znala sam kad su napravljene pa sam odmah znala da nema šanse da rodim kad su rekli, tako je i bilo 1T - termin po ZM 17.12. Rodila 22.12; 2T - termin po ZM 15.6. Rodila 24.6
url=https://lilypie.com]
Chivas super za pregled! A jesi mozda prosli put isla rano ujutro? Meni je ujutro i navecer razlika u kilazi bar 2 kg.. I jel on komentirao kilazu?
Chivas supeeer za pregled 😁
Ajme, necu ti lagat, stvarno je puno vec 6 kila u malo vrimena! Tako nekako sam i ja bila pocela u prvoj trudnoci i kad sam vidila da samo kile idu gore odlucila sam to nekako usporit.
Izbacila sam kruh, pizze, pekare. To mi je bilo najgore. Kad bi ogladnila izmedu obroka ili nakon vecere bi jela integralni tost sa sirom neko voce... Kupovala sam i onaj studentski mix sa bajamima, ljesnjacina, brusnicama itd., Pa bi to isto grickala umisto onih gluposti. Znaci nisam nista drasticno minjala, samo izbacila nepotrebna tijesta zapravo.
I bome mi je bilo odlicno islo, dobila sam bila mozda 2 kile u iduca 2 mjeseca sta je za mene bilo odlicno.
Onda zadnja 2 mjeseca sam nazalost pocela opet jest te gluposti, kao ma nes ti, nece se to tako lako uhvatit.. zavrsil sa 20kg u plusu 🙄
Uglavnom, probaj nekako izbjegavat ono najgore, jedi malo zdravije i kreci se puno! 💕
Tarry hvalaa..
nisam, stalno idem popodne… aa dr mi je doslovno zavaria, pocea mi se smijat, nije komentira nista 🤷♀️
Meni je doktor bio bas bas ozbiljan. Odma je rekao da izbacim te sve gluposti jer da mogu povecat rizik za gestacijski dijabetes. Bas me bio jako pazio sa kilazom i to me najvise i potaklo da izbacim to jer sam vidila kako je zabrinut.
Ja sam prošli put rodila dečka prije termina, tako da je izgleda on iznimka 😂 vidjet ćemo ovaj put 🤷🏻♀️
Chivas super da si vidjela svoju aktivnu bebicu
A kile.. gle. Najbolje da si same doma bilježite koliko, svaki tjedan, npr.ponedjeljkom ujutro nakon nužde. Ovo kod njih u jaknama, tenisicama, pa popodne..nije baš mjerodavno.
6 kila je dosta za prvo tromjesečje, nećemo se lagati zato malo pripazi, kreni u šetnje svaki dan bar pola sata do sat. Sad kreće lijepo vrijeme, sunce, trebamo se početi kretati što više.
--
Meni je danas pregled tek u 17. Javim izvještaj navečer
I ja sam svoju djevojčicu rodila 2 dana prije službenog "termina". Inače ne volim te termine jer nisu uklesani u kamenu. Nismo sve iste, nemamo iste ovulacije, cikluse itd. Moja se mala rodila na svoj termin, kad je i trebala :)
Znam da se neke žene ful zabrinu kad pređu taj termin.. a u biti nisu ga prešle, nego je O možda bila kasnije ili su joj ciklusi bili nepravilni. Termin je od 38.tj do 42.tj., tako da no stress :)
Chivas bitno da je beba dobro, a sto se kila tice kreci se sto vise 😉
Ja od tolkog cekanja cetvrtka i pregleda zaboravila na ispite ovaj tj 🤦🏽♀️
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji