Povecanje cijena je za ocekivati, zato cemo mi uzeti kolica sad u West Gateu na danima mama i beba od 1. do 3.4. Mozda je malo rano ali ako ce biti popusti od nekih 10-15% isplati se pa nek stoje doma u kutiji
Kikiriki jedem i ja cesto navecer uz seriju mislim da se smije nisam ni razmisljala da se nebi smjelo 🤔
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Daa, cijene su vec pocele rasti a sigurno ce bit i gore. Ne bi bilo lose svima koji imaju priliku ic na dane mama i beba i uzet kolica.
Sta se tice hrane, ja tamanim slatko. I uuuuuzasno mi se jedu haribo medvjedici. Nisam to jela godinama i neki dan ih vidila u trgovini i potamanila kesu u dva dana. Ne moze gore od toga, znam, al kontroliram se koliko mogu 🙈
Drage meme koje ste imale jake mucnine, sto vam je pomoglo barem malo…
Uf, suosjećam. Meni dosl ništa nije pomoglo :( možda manji ali češći obroci.
---
Grudnjaci... Evo mene s XS cicama :D meni su dovoljne one potkošulje za dojenje i obični mekani sportski topići. Do kraja T možda dođem na veličinu S 😂
Ima333 joj super! Vjerujem da je osjecaj neprocjenjiv i ne mogu docekati. Ti si dva tjedna ispred mene, ja cu se jos nacekati ali bas se veselim tim pokretima :))
Kad smo vec dns spominjale hranu, i meni se bas jede sve sto nebi smjela, przeno hamburgeri masno i tak to.. cips. Nekad si prisutim. Koliko cesto jedete takve stvari? :D
Ima333 moje su uvijek bile noćne ptice, ja u krevet i taman počmem spavat a u trbuhu počinje party. Najžešće su bile od 23h do 2....i onda oko 4 opet toliko da bi me probudile.
url=https://lilypie.com]
Moj se u prvoj trudnoći uvijek javljao kad bih se smirila, legla itd. Dok sam bila aktivna bio je miran, vjerojatno je spavao, a i doktor mi je potvrdio da ih hodanje zna uspavati, valjda je imao osjećaj kao da ga nunam 😂💙
Predobro 😍 jedva cekam da osjetim svoju bebicu 🥰
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Pozdrav cure, evo da se i ja napokon javim i preselim s druge teme. Danas smo 13 tt, ali sam u strahu i grcu dosad bila s obzirom da u svojoj okolini imam jako puno spontanih, pa ono "nisam htjela da ureknem". 😂 Hvala Bogu, jako sam lako zatrudnila i sve je islo glatko, iako nitko nije ocekivao (godinama nekontrolisana stitnjaca i hashimoto, gojaznost, sumnja na IR - nalaz uredan), pa smo bili u fazonu jel' moguce da nama sve ide kako treba 😊
Ugl, nakon testica odmah sam otisla endokrinologu, napokon sam nasla zenu koja zna svoj posao i konstantno se usavrsava, te sam sad na euthyrox 25mg jer mi je tsh 3.6. Vezano za pricu od prije nekoliko stranica, ona kaze da u prvom tromjesecju tsh moze max 2 biti, a po novim istrazivanjima cak i do 1.
Od ostalih "boba" pijem duphaston 2x1, bila sam na 3x1 zbog male cistice na jajniku (pojavila se u trudnoci, ludom slucajnoscu sa firmom uradili sistematski pred trudnocu), ali je vise nema, pa mi je doc rekla postepeno smanjivati dok skroz ne ukine. Pijem i prenatalne vitamine, a terapiju za zeludac vec godinama (dg: gerb i gastritis).
Prosli tjedan na 12+2 smo radili mini anomaly scan i kombinirani, na uz je sve kako treba, beba veca za 3 dana, nuhalni 1.63. Bila je zamjenska doktorica koja me je bukvalno "skinula s dnevnog reda", a na iduci pregled idem krajem 4. mjeseca pa se nadam da cemo tad znati jel pisonja ili curica 😊
Dosta od mene za sad, i previse za prvi put, nadam se da cu sad biti redovnija na temi 😊 puse svima 😘
Beba M 💙 stize 25.9. 🥰
Pozdrav cure, evo da se i ja napokon javim i preselim s druge teme. Danas smo 13 tt, ali sam u strahu i grcu dosad bila s obzirom da u svojoj okolini imam jako puno spontanih, pa ono "nisam htjela da ureknem". 😂 Hvala Bogu, jako sam lako zatrudnila i sve je islo glatko, iako nitko nije ocekivao (godinama nekontrolisana stitnjaca i hashimoto, gojaznost, sumnja na IR - nalaz uredan), pa smo bili u fazonu jel' moguce da nama sve ide kako treba 😊
Ugl, nakon testica odmah sam otisla endokrinologu, napokon sam nasla zenu koja zna svoj posao i konstantno se usavrsava, te sam sad na euthyrox 25mg jer mi je tsh 3.6. Vezano za pricu od prije nekoliko stranica, ona kaze da u prvom tromjesecju tsh moze max 2 biti, a po novim istrazivanjima cak i do 1.
Od ostalih "boba" pijem duphaston 2x1, bila sam na 3x1 zbog male cistice na jajniku (pojavila se u trudnoci, ludom slucajnoscu sa firmom uradili sistematski pred trudnocu), ali je vise nema, pa mi je doc rekla postepeno smanjivati dok skroz ne ukine. Pijem i prenatalne vitamine, a terapiju za zeludac vec godinama (dg: gerb i gastritis).
Prosli tjedan na 12+2 smo radili mini anomaly scan i kombinirani, na uz je sve kako treba, beba veca za 3 dana, nuhalni 1.63. Bila je zamjenska doktorica koja me je bukvalno "skinula s dnevnog reda", a na iduci pregled idem krajem 4. mjeseca pa se nadam da cemo tad znati jel pisonja ili curica 😊
Dosta od mene za sad, i previse za prvi put, nadam se da cu sad biti redovnija na temi 😊 puse svima 😘
Bok i dobro došla 😊 znaš li već termin poroda?
Sortiraj odgovore
Najstariji