Bas sam htjela pitati u kojem tjednu pocnu raditi uzv preko trbuha?
I mene je moja svaki put upozori da je moguce lagano krvarenje nakon pregleda i da se ne iznenadim ili uplasim. S tim da i kad mi radi vag uzv nakon toga me manualno pregleda kaze da tako najbolje osjeti cerviks
Ja stvarno moram pokucat o drvo nisam u cijeloj trudnoci niti kap krvi imala i nadam se da ce tako ostat, ali zato prozirni iscjedak je zadnjih dana neumoran nakon svakog duljeg sjedenja ili lezanja je tu dnevno promijenim 3x gacice
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Eto kako se i to razlikuje od doktora do doktora. Meni je svaki do sad UZV bio vaginalni. Ali velim, ne smeta me ni malo pa nisam o tome promišljala.
Nora ako se dobro sjećam sve cure ovdje koje su radile NIPT radile su ga iza 10. tj. Tako da ti je dobro savjetovano od strane doktora. Doduše ne znam kakve veze ima tjelesna masa s time...
👸37 (trombofilija)
🤴37
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Pozdrav curke!
Dugo nisam ništa pisala, al sam pratila što se piše. Čestitam novim budućim mamama koje su nam se pridružile i jako mi je drago zbog svih dobrih pregleda i dobrih vijesti ☺️ Za oko mi je zapeo komentar da je normalno dobiti samo pola kile do 20. tt i moram priznati da ne mogu vjerovati da to jedna doktorica može izjaviti i kak bi se reklo ostati živa. Ja sam sad 13+3 i jučer sam bila na pregledu i od početka trudnoće sam se udebljala 2 kile i ginekolog mi je rekao da je to realan dobitak na kilaži. Ne dobiva se na kilaži samo zbog bebe, tu je i posteljica i grudi i povećanje voluma krvi i tako dalje. Naravno da ne treba otići u neku krajnost s kilama jer to naravno povećava rizik od šećera, tlaka i komplikacija, ali kila ili 2 gore dole je skroz svejedno dok god je sve okej 🤗
👨🦱 27 🙋♀️25
08.01.22. ➕
14.09.2022. 💙
I da zaboravila sam zahvaliti na stvarno kvalitetnim recenzijama za kolica. U prvoj trudnoći pojma nemaš o ničemu 😂 što se tiče spavanja, ja se isto budim često po noći i moram stalno na wc i onda nekad po sat, dva ne mogu zaspati i nadam se da je to samo faza jer sam na poslu ko zombi 😅 mislim da u principu nakon 12. tjedna može uzv preko trbuha, al vjerojatno svaki ginić ima neku svoju praksu
👨🦱 27 🙋♀️25
08.01.22. ➕
14.09.2022. 💙
Ja sam zaboravila pitat ginekologa gdje mi je posteljica a od jucer navecer osjetim povremenu bol lijevo od pupka. Moze li to biti povezano? Potovo osjetim onako kad rukom prelazim preko tog dijela stomaka.
Nakon papa testa sam prokrvarila odmah,znaci doktor izvukao spatulu van i odmah reko da je od grebanja,da sam jako osjetljiva i dosta prokrvljena,jos si i dajem injekcije za razrjeđivanje krvi i da se ne brinem..na drugom pregledu sam mu rekla da je to trajalo 3 dana na sto je rekao bolje da pijem tablete i malo vise mirujem,ali ipak me isao manualno pregledati ako sam otvorena i kao sve ok,nema krvi..da bi nakon dva dana imala taj iscjedak pomijesan sa krvlju,trajalo dva dana i opet ga nema,...hvala svima na odgovorima...mislim da sljedeci put ce biti preko trbuha uzv,samo da me opet dolje ne cacka 😅...inace vodim trudnocu u bolnici,tako da uzv su mi radili samo u 6 tj...pa onda ja odem privatno skicnut ako je sve ok..nakon uzv nikad nisam krvarila,samo nakon manualnog pregleda i uzimanja briseva..oprostite na duzem postu..jos jednom hvala na podrsci i slusanju 🤗
👨👩👦
🚴 5g
Hipotireoza- Eutirox
missed ab. 12/20 10TT
missed ab. 4/21 8TT
12/21 ➕
Inhixa 💉
1/22 imamo♥️🌈
Qualified® 90 ✔️ 💙
Pozdrav svim mamama, deckicima i jednoj curici 🌸 citam vas sve redovno i tako si kratim vrijeme do sljedeceg pregleda za 5 dana, na 11+4.
I ja sam od pocetka 8.tjedna u klubu laganog krvarenja / smeckastog iscjetka i pijem duphastone jos uvijek do pregleda. S obzirom da sam prosle godine imala spontani u 10.tjednu stvarno jedva cekam pregled i nadam se najboljem. Imam pitanje za vas, nadam se da ce me netko mozda malo umiriti 😊 Od pocetka trudnoce svakih par dana u snu dozivim orgazam koji jednostavno ne mogu kontrolirati. S obzirom na duphastone i zabranu odnosa jako me strah toga jer osjetim jake kontrakcije nakon orgazma u maternici.. bojim se da mogu skoditi plodu i dovesti ipet do spontanog. Znam da smo svi drugaciji i da nema tocnog odgovora sta kome steti, ali eto, samo da se probam malo umiriti 😊
Michelangela, i meni se isto dogodilo bas neki dan a isto sam na duphastonima i zabranjeni su mi odnosi i orgazmi. Ali jbg, ko sta kaze ima333, na to ne mozemo utjecati pa sta bude, bit ce. Meni nakon toga nije bilo ni krvarenja ni bolova ni nicega pa vjerujem da je to ok.
Ali sta je je, bilo je dobro, makar u snu se malo prisjetit 🙈 mi se nismo evo vec 6 tjedana a mene uzasno pita i ludim vise. Doslovno me muz ne smije taknit jer bi ja odma. Nadam se da cemo moc kroz koji tjedan 🤞
Juuhuuu onda u ponedjeljak slavimo dobre vijesti 🎉 koji si ti tjedan? Ne mogu popamtit sve nikakoo
Sortiraj odgovore
Najstariji