Moze pitanje, jesu li vam nalazi krvi stigli na e gradani ili samo elektronski kod ginekologa….vadila sam krv u petak nalaza jos nema na aplikaciji, pa sad nezz jeli uopce dodu ili samo kod ginekologa…
Moji nalazi su odmah drugi dan nakon vađenja krvi bili i kod liječnice i na portalu e-građani. Možda ih još nema jer je vikend pa će doći sutra…
Hvala, moguce da ce onda sutra biti na portalu, nisam racunala da je vikend
Bas sam htjela pitati u kojem tjednu pocnu raditi uzv preko trbuha?
I mene je moja svaki put upozori da je moguce lagano krvarenje nakon pregleda i da se ne iznenadim ili uplasim. S tim da i kad mi radi vag uzv nakon toga me manualno pregleda kaze da tako najbolje osjeti cerviks
Ja stvarno moram pokucat o drvo nisam u cijeloj trudnoci niti kap krvi imala i nadam se da ce tako ostat, ali zato prozirni iscjedak je zadnjih dana neumoran nakon svakog duljeg sjedenja ili lezanja je tu dnevno promijenim 3x gacice
Meni je radila uzv preko trbuha zadnji put sa 12+0 na pregledu… I sad će dalje samo tako… Bar je tako bilo u prošloj T..
Tako i meni. Rekla je da me neće vise dolje prckat puno jer to nije dobro. Sad samo preko trbuha. Takoder su otpocetka zabranjeni odnosi, nadam se da nece bit do kraja jer je to baš tužno. Nedostaje mi muž, a i ja njemu i ta bliskost.. ali zanima me, nisam dobila nikakvu info za orgazam? Doduše nisam ih ni imala, ali je li to nešto bitno ako mi nije dr spomenula?
➕ 7.1. 22.
3.2. 22. ♥️
Termin 17.9.
Da ne citiram sad svaku zasebno sto se tiče testiranja, znam da je to individualno i stvar osobnog izbora ali dosta vas je počelo pisati o rezultatima pa sam pomislila da sam jedina koja je odlučila da neće to raditi. 😂 drago mi je da vas ima još ☺️
.
Sto se tiče odnosa.. eh. Kod mene se dogodilo kontra. Inače sam svaki dan htjela a sad me uopće nije volja 😞 Malo me muci strah da se nešto ne dogodi 🙄, malo me iritira iscjedak pa se nekako uvijek osjećam nedovoljno čista 😂 a pojavio se i trbuh pa se neobično osjećam kad sama sebe pogledam. Znam da su to sve gluposti koje su samo u mojoj glavi ali me na neki način opterećuju i nikako da se opustim pa onda izostane i volja.
💁🏼♀️ 35 / 🙋🏻♂️ 25 (😊)
31.12. ➕
20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
07.09. 💙
Bas sam htjela pitati u kojem tjednu pocnu raditi uzv preko trbuha?
I mene je moja svaki put upozori da je moguce lagano krvarenje nakon pregleda i da se ne iznenadim ili uplasim. S tim da i kad mi radi vag uzv nakon toga me manualno pregleda kaze da tako najbolje osjeti cerviks
Ja stvarno moram pokucat o drvo nisam u cijeloj trudnoci niti kap krvi imala i nadam se da ce tako ostat, ali zato prozirni iscjedak je zadnjih dana neumoran nakon svakog duljeg sjedenja ili lezanja je tu dnevno promijenim 3x gacice
Meni je radila uzv preko trbuha zadnji put sa 12+0 na pregledu… I sad će dalje samo tako… Bar je tako bilo u prošloj T..
Tako i meni. Rekla je da me neće vise dolje prckat puno jer to nije dobro. Sad samo preko trbuha. Takoder su otpocetka zabranjeni odnosi, nadam se da nece bit do kraja jer je to baš tužno. Nedostaje mi muž, a i ja njemu i ta bliskost.. ali zanima me, nisam dobila nikakvu info za orgazam? Doduše nisam ih ni imala, ali je li to nešto bitno ako mi nije dr spomenula?
➕ 7.1. 22.
3.2. 22. ♥️
Termin 17.9.
AmelieClariss odnose su ti zabranili radi hematoma, jel da?
Meni je receno da ne smije doci ni do orgazma jer to valjda iritira hematom
Ja mislim da ne treba plašiti cure orgazmom koje one ne mogu kontrolirat dakle u snu! Ako budete mozgale o tome samo ćete se loše osjećati. Ako vam se dogodi da vas često "pate" orgazmi o da iza toga grčenje potraje onda popijete magnezij i dobro je. Sada mi sve tu možemo nabacivati teorije ali nema smisla se opterećivati i strašiti. Ja bi u tom slučaju pitala dr. Na idućem pregledu za to.
url=https://lilypie.com]
Ja mislim da ne treba plašiti cure orgazmom koje one ne mogu kontrolirat dakle u snu! Ako budete mozgale o tome samo ćete se loše osjećati. Ako vam se dogodi da vas često "pate" orgazmi o da iza toga grčenje potraje onda popijete magnezij i dobro je. Sada mi sve tu možemo nabacivati teorije ali nema smisla se opterećivati i strašiti. Ja bi u tom slučaju pitala dr. Na idućem pregledu za to.
Slazem se u potpunosti! Ja sam ga dozivila neki dan u snu kao sta sam vec i napisala ali se ne osjecam ni krivo ni lose s obzirom da nisam to kontrolirala. Kao sta si rekla, magnezij i bit ce sve ok. Bez straha i nerviranja. ❤️
AmelieClariss odnose su ti zabranili radi hematoma, jel da?
Meni je receno da ne smije doci ni do orgazma jer to valjda iritira hematom
Pretpostavljam da da. Zbog krvarenja svakako. Nije spominjala orgazam pa provjeravam. Na zadnjem pregledu receno mi je kako je hematom u nestajanju pa se nadam da ga ubrzo nece ni biti.
➕ 7.1. 22.
3.2. 22. ♥️
Termin 17.9.
Slazem se cure. Mislim da smo malo prestroge prema sebi. Trebamo bit oprezne i odgovorne, ali ne zaboravimo da smo žene i da čuvamo sebe i svoju glavu isto 🥰
➕ 7.1. 22.
3.2. 22. ♥️
Termin 17.9.
Zdravo cure ::) Opet se danima nisam javila, rijetko sam na forumu bas, uglavnom imala sam za procitati 20 stranica. Koliko vidi sve ste okej, novih cura imamo i zelim vam dobrodoslicu od srca 😇🥰 I urednu trudnocu, naravno😊
.
Imamo i djevojcica sto je super, iako jos djecaci vode 😊😇😀
.
Mi smo usli u 18 tjedan, bebica je veca na uzv otprilike za 7 dana ali sve je okej. Bas prosle sedmice sam bila na pregledu, imao je 146 grama 😊😊
.
Granger dajes li si Clexane u stomak jos uvijek ili? Ja sam probala neki dan u nogu, jaoo bas me mnogo boli😏 a stomak se zateze lagano i tesko mi probiti kozu☹☹
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji