Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    12. Ožujak 2022. 15:41

Michelangela to su normalni snovi u trudnoći i tako živi 😁
    Mislim da sami po sebi ne mogu naškoditi a normalno je nakon orgazma osjećati bol ipak se sve grčilo. Nisam nikada naletila na neki članak ili iskuatvo da je tqkvo nešto naštetilo. Al ako netko popriča o tome s dr. Čekamo stručne informacije 🙂

url=https://lilypie.com]

Aries5
    12. Ožujak 2022. 16:43

Mi nismo imali zabranu od pocetka smo mogli i doktorica je rekla da dok god meni ne smeta da nema ogranicenja isto je rekla da je moguce da se pojavi kap-dvije krvi nakon odnosa al sve vise od toga pravac hitna. I da je normalno osjecati blagu nelagodu neposredno nakon ali ne grceve i ne dugo nakon odnosa. 
    Orgazmi su sasvim prirodna stvar pogotovo u snovima kad ni ne utjeces na njih, vjerojatno ih zabranjuju jer ih povezuju iskljucivo sa odnosima 🤷‍♀️
    A mi smo trenutno u fazi kad bi ja svaki dan 🤦🏽‍♀️

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Ina1011
    12. Ožujak 2022. 16:46

Tarry 🥳🥳🥳 čestitke za curicu! 
    .
    Sto se krvarenja tiče imala sam samo jednom laganu sukrvicu (jedno popodne) i to je to. Nadam se da će tako i ostati. Nakon pregleda nisam primijetila ništa, ali zasad radi samo vaginalni uzv, bez ručnog pregleda. 
    .
    Puno vas je pisalo za rezultate nifty/panorame.. ima netko da se odlučio ne raditi te pretrage? 🤔 kad čitam čini mi se kao da sam jedina koja to ne želi 🙈 

💁🏼‍♀️ 35 / 🙋🏻‍♂️ 25 (😊)
    31.12. ➕
    20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
    07.09. 💙

Aries5
    12. Ožujak 2022. 17:08

Ina1011

Tarry 🥳🥳🥳 čestitke za curicu!
    .
    Sto se krvarenja tiče imala sam samo jednom laganu sukrvicu (jedno popodne) i to je to. Nadam se da će tako i ostati. Nakon pregleda nisam primijetila ništa, ali zasad radi samo vaginalni uzv, bez ručnog pregleda.
    .
    Puno vas je pisalo za rezultate nifty/panorame.. ima netko da se odlučio ne raditi te pretrage? 🤔 kad čitam čini mi se kao da sam jedina koja to ne želi 🙈

Ja nisam radila nista osim mini anomaly i necu ni kasnije u visim tjednima

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Kokoloo
    12. Ožujak 2022. 17:27

Super amelie11, tu smo blizu pa cemo u ponedjeljak prokomentirat preglede 😁 ja se nadam da je moj hematom nestao ili se bar smanjio.

Ina1011 ni ja nisam radila nikakve pretrage, niti cu. Napravila bi nifty jedino radi spola jer sam nestrpljiva ali preskupo mi je da samo radi toga radim. 😁

• tara12354
    12. Ožujak 2022. 19:02

Zene od kojeg tjedna su vam prestali raditi vaginalni ultrazvuk i prešli na onaj preko stomaka

Aries5
    12. Ožujak 2022. 19:44

chivas12y

Prije tjedan dana sam radila papa test jer sam prosliprije god dana pa mije dr savjetova da uradim opet za svaki slucaj, trudnocu vodim privatno al kod socijalnog sam za uputnice pa sam tako i kod njega napravila papu, on me upozorio da nakon uzimanja brisa moze bitialo krvi i da se ne pripadnem ako bude al kaze da ce on to kao po jaju 🤣 oplakala sam o smojeha kad je to reka, srecom krvi nije bilo…
    Privatni dr mi je rekao da sljedeci pregled radimo 21.03. i tada radimo i miny anomaly scan i da od tada krecemo sa uzv preko trbuha, znaci bit cu tocno 12i tj., a pitala sam ga i za nifty, kaze mi da cemo prvo miny napravit i nakon toga ide kombinirani, pa ne daj Boze icega mozemo dalje pretrage iako on smatra da nije potriba…
    Sta se tice seksa ja bi svaki dan skoro, za sad nemam nikakvu zabranu, tako da mi je to super, samo nezz kako ce bit kasnije kad pocme rast trbuh… kako je vama cure bilo u vecim mjesecima ako moze koje iskustvo???😆

Moje predpostavke su vec sad da ce mi trebati puno jastuka kad trbuh poraste 😆😂 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Kokoloo
    12. Ožujak 2022. 20:00

Aries5

chivas12y

Prije tjedan dana sam radila papa test jer sam prosliprije god dana pa mije dr savjetova da uradim opet za svaki slucaj, trudnocu vodim privatno al kod socijalnog sam za uputnice pa sam tako i kod njega napravila papu, on me upozorio da nakon uzimanja brisa moze bitialo krvi i da se ne pripadnem ako bude al kaze da ce on to kao po jaju 🤣 oplakala sam o smojeha kad je to reka, srecom krvi nije bilo…
    Privatni dr mi je rekao da sljedeci pregled radimo 21.03. i tada radimo i miny anomaly scan i da od tada krecemo sa uzv preko trbuha, znaci bit cu tocno 12i tj., a pitala sam ga i za nifty, kaze mi da cemo prvo miny napravit i nakon toga ide kombinirani, pa ne daj Boze icega mozemo dalje pretrage iako on smatra da nije potriba…
    Sta se tice seksa ja bi svaki dan skoro, za sad nemam nikakvu zabranu, tako da mi je to super, samo nezz kako ce bit kasnije kad pocme rast trbuh… kako je vama cure bilo u vecim mjesecima ako moze koje iskustvo???😆

Moje predpostavke su vec sad da ce mi trebati puno jastuka kad trbuh poraste 😆😂

Meni stomak nije apsolutno nista smetao u prvoj trudnoci kad smo se seksali a bio je ogrooooman. Isto kao i bez njega 🤷

Aries5
    12. Ožujak 2022. 20:08

chivas12y

Arieshahahaha, jastuci nece bit nikakav problem, meni nekako sama pomisao na trbuh i seks je fuj al mozda se varam 😬, tj nadam se da se varam 🤣

Pa da mi je netko rekao da cu imat tolku zelju u trudnoci rekla bi mu da nije normalan al eto 😂😂 pa tak si sad nekako mislim da mi ni trbuh nece smetat 🤭

Kokolo to je super 😆

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Kokoloo
    12. Ožujak 2022. 21:29

Amelie11 ja ti nazalost ne mogu pomoci. Patim od uzasnih glavobolja, nekad par puta mjesecno a nekad prode i par mjeseci bez. Moram lezati u totalnom mraku inace bi se onesvijestila. Spasava me najjaci brufen i lezanje i to jedva, cekam par sati da se smiri.
    Nedavno sam imala napadaj glavobolje opet, a kako sam trudna popila sam lekadol jer smijemo lupocete ali mi nije apsolutno nista pomogao. Zabila sam se u mracnu sobu taj dan i umirala od bolova dok nije proslo. Eto. Nadam se da tebi nece biti tako ali meni bas nista od prirodnih preparata ne pomaze. Ali ja imam cluster glavobolje, te su najgore od svih pa mozda nisam mjerodavna. Sretno i nadam se da ce ti neka cura dat savjet jer znam koliko je uzaano to 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.