Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missmama91
    13. Ožujak 2022. 08:43

Sto se tice nipt testa,ja sam ga radila zbog prijasnjih spontanih cisto da budem sigurnija..u prvoj trudnoci sam radila samo onaj mini anomaly scan,znaci mjerenje nuhalnog probira i vadjenje krvi,s time da je jedva izmjerio jer mali nije htio nikako lice pokazat,..a nalazi su ono 1:1000 npr... A nipt test je kao detaljniji i tocniji,pa sam se ovaj put odlucila za to..mislim da svatko ima pravo na svoje misljenje i svatko radi sto je njemu najbolje... Znam cure koje nisu htjele niti jedan test raditi i to je isto ok 👍🤗

👨‍👩‍👦
    🚴 5g
    Hipotireoza- Eutirox
    missed ab. 12/20 10TT
    missed ab. 4/21 8TT
    12/21 ➕
    Inhixa 💉
    1/22 imamo♥️🌈
    Qualified® 90 ✔️ 💙

Ruli
    13. Ožujak 2022. 08:52

Evo ni ja nisam radila nifty. Ni u prvoj T, ni sad. Moja teorija je da ću napraviti ako Dr baš sugerira ili posumnja na nešto putem uzv-a (dr mi je super dijagnostičarka). 
    Cure, jel imate problema sa zatvorom? 🙄Ja muku mučim..  Pijem vodu, jedem vlakna, sve živo. I ništa. 

• Tarry
    13. Ožujak 2022. 09:10

Ruli i ja imam probleme s probavom, to je zbog tih vitamina a najvise zeljeza mislim.. imam inace dosta visoko zeljezo i onda uz vitamine me zatvori skroz :/

missmama91
    13. Ožujak 2022. 09:14

Ja sam na pocetku imala zatvor,a sada obrnuto,grcevi i proljevi 😅🤦🏻‍♀️..ali sa sinom sam isto imala te probleme,cak isla na pretrage,dala stolicu,krv i sve bilo uredno..a redovno isla 5* dnevno na wc sa jakim bolovima skoro cijelo drugo tromjesecje...valjda ovisi gdje ti sto maternica pritisce 🤷

👨‍👩‍👦
    🚴 5g
    Hipotireoza- Eutirox
    missed ab. 12/20 10TT
    missed ab. 4/21 8TT
    12/21 ➕
    Inhixa 💉
    1/22 imamo♥️🌈
    Qualified® 90 ✔️ 💙

Granger
    13. Ožujak 2022. 11:28

Dok vas muče probave meni je u zadnja tri dana pao tlak. Na pregledu je bio normalan, školski 120/80 no u zadnja tri dana pao na 100/65. Osjećam ko povremenu vrtoglavicu, ništa strašno, ne ograničava me. Inače mi je većinu vremena prije trudnoće bio nešto niži oko 110/75, ali to nekako spada u normalan tlak. 
    E sad, cure s iskustvom ili znanjem, jel imala neka od vas takav slučaj? Mislim, znam da je niži bolji od visokog i znam da je pad u trudnoći normalan, ali rado bih vas malo čula vezano uz to...

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• lusika
    13. Ožujak 2022. 11:33

Moze pitanje, jesu li vam nalazi krvi stigli na e gradani ili samo elektronski kod ginekologa....vadila sam krv u petak nalaza jos nema na aplikaciji, pa sad nezz jeli uopce dodu ili samo kod ginekologa...

Granger
    13. Ožujak 2022. 11:59

lusika

Moze pitanje, jesu li vam nalazi krvi stigli na e gradani ili samo elektronski kod ginekologa….vadila sam krv u petak nalaza jos nema na aplikaciji, pa sad nezz jeli uopce dodu ili samo kod ginekologa…

Moji nalazi su odmah drugi dan nakon vađenja krvi bili i kod liječnice i na portalu e-građani. Možda ih još nema jer je vikend pa će doći sutra...

👸36 (trombofilija)
    🤴36

• Nora67
    13. Ožujak 2022. 12:05

Nisu mi stigli na egradjane, samo kod socijalnog ginekologa. Molila sam lab da mi posalju na mail na krajua, dok do njega dodjem🙄

Ruli
    13. Ožujak 2022. 12:09

Granger

Dok vas muče probave meni je u zadnja tri dana pao tlak. Na pregledu je bio normalan, školski 120/80 no u zadnja tri dana pao na 100/65. Osjećam ko povremenu vrtoglavicu, ništa strašno, ne ograničava me. Inače mi je većinu vremena prije trudnoće bio nešto niži oko 110/75, ali to nekako spada u normalan tlak.
    E sad, cure s iskustvom ili znanjem, jel imala neka od vas takav slučaj? Mislim, znam da je niži bolji od visokog i znam da je pad u trudnoći normalan, ali rado bih vas malo čula vezano uz to…

Meni ti je inače tlak 90-80/55 (imam hipotenziju) a sad mi padne i na 70/45, polu mrtvac :D Ja sam se naučila živiti s tim, ali znam da onaj tko nije imao problema s tlakom doživi šok, jer nizak tlak iako je bolji nego visok, nije zabavan. Može doći i do nesvjestice i nedaj bože udarca. 
    U trudnoći je normalno da tlak padne, ne brini. Zato uvijek sa sobom imaj bočicu vode, bombon ili neku čokoladu. Kad osjetiš slabinu odmah sjedni, uzmi bombon i bude bolje. 
    Nakon poroda se tlak vraća u normalu. 

Granger
    13. Ožujak 2022. 12:14

Ajme Ruli 70/45  Ali kako kažeš, kad ti je nisko normalno vjerojatno bi bilo gore da ti odjednom skoči na 110/70 nego kad padne. Za sad mi je vrtoglavica bila podnošljiva, ali svakako ću uzeti nešto za pojesti sa sobom u buduće, to bi zbilja moglo dobro doći kad sam negdje za svaki slučaj. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.