Jer smijemo piti paracetamol***
Btw upomoc! Sad sam skuzila da nisam popila duphaston koji sam trebala popiti u 4. Da popijem sad odma jednog ili da cekam ponoc kad bi trebala iduceg? Tuka.
Evo nasla sam u uputama, ako nije proslo vise od 12 sati otkad sam je trebala uzeti, popijem je odma. Tako da cu sad popit jednu i onda opet u ponoc. Pisem ovo da znaju cure u buducnosti ako im se dogodi kao i meni.
Tarry 🥳🥳🥳 čestitke za curicu!
.
Sto se krvarenja tiče imala sam samo jednom laganu sukrvicu (jedno popodne) i to je to. Nadam se da će tako i ostati. Nakon pregleda nisam primijetila ništa, ali zasad radi samo vaginalni uzv, bez ručnog pregleda.
.
Puno vas je pisalo za rezultate nifty/panorame.. ima netko da se odlučio ne raditi te pretrage? 🤔 kad čitam čini mi se kao da sam jedina koja to ne želi 🙈
Ina1011 ja osobno sam odlucila raditi na preporuku doktora i zbog toga sto imam 38god.To je apsolutno svaciji izbor i ako ne zelis nemoj.
Btw upomoc!Sad sam skuzila da nisam popila duphaston koji sam trebala popiti u 4. Da popijem sad odma jednog ili da cekam ponoc kad bi trebala iduceg? Tuka.
Smiješ paracetamol, dapače on se i preporučuje u trudnoći (ako već neki lijek moraš), za razliku od brufena koji je štetan za plod. Kod dojenja je obratno 😅
Pozdrav žene!
Evo jucer sam dobila pozitivan test, ispada da sam tek u 4-5.tjednu trudnoce medutim sinoc i jutros me boli dole najvise kad se pomicem zapravo, kad lezim onda me ne boli. Objasnila bi to kao osjecaj da imam nekakva probadanja
Da li ste to i vi imale ili da se zabrinem?
🙋🏻♀️31 🙎🏻♂️38 👩❤️💋👨2012 💍 2017
radimo na bebi od 07/20
Blagi PCOS
Zadnja menga 02.08.22.
Inseminacija 28.02.22.✅
Trudnoća 12.03. +
Termin 21.11.22.
Trudnoća 16 tjedana! ❤
Ina nisam ni ja radila prenatalni test, u ni jednoj trudnoći, a koliko se sjećam nije ni Brontosaurica, tako da ima nas koji nismo!
Zadnji vaginalni uzv sam imala na 8+4, a idući je bio preko trbuha 12+4.
Sex u višim tjednima meni nije bio napet, općenito mi sex u trudnoći nije napet, ali kad jesmo odlično je išao doggy style, obrnuta kaubojka i bočno. Sve drugo mi je smetalo trbuhu.
mm11 a gle u ppčetku nas je većinu bockalo i probadalo ali je s vremenom i prestalo. Ako se vratiš na početak teme možeš vidjeti što smo pisale. Čestitam na plusiću i sad strpljivo dogurat do prvog pregleda.
url=https://lilypie.com]
Btw upomoc!Sad sam skuzila da nisam popila duphaston koji sam trebala popiti u 4. Da popijem sad odma jednog ili da cekam ponoc kad bi trebala iduceg? Tuka.
Smiješ paracetamol, dapače on se i preporučuje u trudnoći (ako već neki lijek moraš), za razliku od brufena koji je štetan za plod. Kod dojenja je obratno 😅
Da, da znam. I napisala sam u postu povise da sam popila lekadol jer u trudnoci smijemo piti paracetamole. I znam da nazalost ne smijemo brufene 😔
Nervira me sta na ovom forumu ne mozemo ispravljati ni brisati svoje postoveee. Ja sam uzasno brzopleta i previse puta krivo pisem i tek kad posaljem skuzim sta sam napisala. Tako da sori i na ovim ponavljajucim postovima radi moje brzopletosti 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji