Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kokoloo
    12. Ožujak 2022. 21:30

Jer smijemo piti paracetamol*** 

Btw upomoc! Sad sam skuzila da nisam popila duphaston koji sam trebala popiti u 4. Da popijem sad odma jednog ili da cekam ponoc kad bi trebala iduceg? Tuka.

• Kokoloo
    12. Ožujak 2022. 21:38

Evo nasla sam u uputama, ako nije proslo vise od 12 sati otkad sam je trebala uzeti, popijem je odma. Tako da cu sad popit jednu i onda opet u ponoc. Pisem ovo da znaju cure u buducnosti ako im se dogodi kao i meni. 

• Nora67
    12. Ožujak 2022. 22:32

Ina1011

Tarry 🥳🥳🥳 čestitke za curicu!
    .
    Sto se krvarenja tiče imala sam samo jednom laganu sukrvicu (jedno popodne) i to je to. Nadam se da će tako i ostati. Nakon pregleda nisam primijetila ništa, ali zasad radi samo vaginalni uzv, bez ručnog pregleda.
    .
    Puno vas je pisalo za rezultate nifty/panorame.. ima netko da se odlučio ne raditi te pretrage? 🤔 kad čitam čini mi se kao da sam jedina koja to ne želi 🙈

Ina1011 ja osobno sam odlucila raditi na preporuku doktora i zbog toga sto imam 38god.To je apsolutno svaciji izbor i ako ne zelis nemoj. 

Princess_Mimi
    13. Ožujak 2022. 00:11

Kokoloo

Btw upomoc!Sad sam skuzila da nisam popila duphaston koji sam trebala popiti u 4. Da popijem sad odma jednog ili da cekam ponoc kad bi trebala iduceg? Tuka.

Smiješ paracetamol, dapače on se i preporučuje u trudnoći (ako već neki lijek moraš), za razliku od brufena koji je štetan za plod. Kod dojenja je obratno 😅

Princess_Mimi
    13. Ožujak 2022. 00:12

Tarry čestitam na curici, odmah sam ju dodala na popis ☺️💜

• Tarry
    13. Ožujak 2022. 01:12

Super, hvalaa ti! 😃

• mm11
    13. Ožujak 2022. 06:29

Pozdrav žene!
    Evo jucer sam dobila pozitivan test, ispada da sam tek u 4-5.tjednu trudnoce medutim sinoc i jutros me boli dole najvise kad se pomicem zapravo, kad lezim onda me ne boli. Objasnila bi to kao osjecaj da imam nekakva probadanja

Da li ste to i vi imale ili da se zabrinem?

🙋🏻‍♀️31 🙎🏻‍♂️38 👩‍❤️‍💋‍👨2012 💍 2017
    radimo na bebi od 07/20
    Blagi PCOS
    Zadnja menga 02.08.22.
    Inseminacija 28.02.22.✅
    Trudnoća 12.03. +
    Termin 21.11.22.
    Trudnoća 16 tjedana! ❤

Mallla
    13. Ožujak 2022. 07:50

Ina nisam ni ja radila prenatalni test, u ni jednoj trudnoći, a koliko se sjećam nije ni Brontosaurica, tako da ima nas koji nismo! 
    Zadnji vaginalni uzv sam imala na 8+4, a idući je bio preko trbuha 12+4.
    Sex u višim tjednima meni nije bio napet, općenito mi sex u trudnoći nije napet, ali kad jesmo odlično je išao doggy style, obrnuta kaubojka i bočno. Sve drugo mi je smetalo trbuhu.
    mm11 a gle u ppčetku nas je većinu bockalo i probadalo ali je s vremenom i prestalo. Ako se vratiš na početak teme možeš vidjeti što smo pisale. Čestitam na plusiću i sad strpljivo dogurat do prvog pregleda.

url=https://lilypie.com]

• Kokoloo
    13. Ožujak 2022. 08:08

Princess_Mimi

Kokoloo

Btw upomoc!Sad sam skuzila da nisam popila duphaston koji sam trebala popiti u 4. Da popijem sad odma jednog ili da cekam ponoc kad bi trebala iduceg? Tuka.

Smiješ paracetamol, dapače on se i preporučuje u trudnoći (ako već neki lijek moraš), za razliku od brufena koji je štetan za plod. Kod dojenja je obratno 😅

Da, da znam. I napisala sam u postu povise da sam popila lekadol jer u trudnoci smijemo piti paracetamole. I znam da nazalost ne smijemo brufene 😔

• Kokoloo
    13. Ožujak 2022. 08:13

Nervira me sta na ovom forumu ne mozemo ispravljati ni brisati svoje postoveee. Ja sam uzasno brzopleta i previse puta krivo pisem i tek kad posaljem skuzim sta sam napisala. Tako da sori i na ovim ponavljajucim postovima radi moje brzopletosti 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.