Amelie11 da! Oni su ti super zdravi, imaju omega 3 a mali su tako da nemas frke radi zive. Slobodno jedi 😁
U cure baš vam se lijepo vide trbuščići. Kod mene je isto tako nekako, možda mrvicu manje. Al u hlače više ne stanem. Kopčam ih gumicom. Kad gledam sebe baš mi je čudno čuti da se nekome još ništa ne vidi.
Ja s kupovinom planiram čekati skroz do ljeta. Do tad ću sve pročitat i odlučit što želim, pa onda samo pokupovati. Meni će trebati sve jer je prva trudnoća, pa slušam savjete ako netko želi udijeliti...bez čega se može, a bez čega ne? Ne bih voljela da kupim nešto skupo, jer je eto u modi, pa da ispadne da je bacanje novaca. Slušat ću savjete.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
E da i mene zanima koju ribu jedete? Ja sam do sad jela samo lososa i konzervirane srdele. Sad se baš pitam za te srdele...
👸36 (trombofilija)
🤴36
Zvonkobonko uh, a ja sam u prosloj trudnoci tamanila marinirane incune na salati samo tako 🤫
Ali ja zivim na otoku i tu imam domace incune, znam otkud su dosli i ko ih marinira. Nisam nikad razmisljala da bi mogli nastetit a eto na svu srecu i nisu.
Amelie, ti odluci ali ja mislim da ti od povremeno par incuna ne moze bit nista, pogotovo ako imas provjerene.
Granger ovu trudnocu jos nisam nista od ribe zapravo pojela ali cekam ljeto. Proslu trudnocu sam jela sve. I tunu isto. Ona se kao ne bi smila radi zive ali napominjem da je to bila svjeza tuna ulovljena tu kod nas tako da se nisam bojala. Naravno, ne pretjerivati sa nicim ali povremeno se pocastit, ja sam za.
Ti morski plodovi su jako zeznuti i zapravo nitko ne zna sto se smije a sto ne
Ja sam pitala doktoricu odmah na pocetku jer je kod nas u kuci tuna bila 2-3x tjedno e ona mi je rekla ovako nesto
Riba i morski plodovi max 2x tjedno s tim da izbjegavati skoljke, sushi i sve sto je vise od 100 grama tune, incuna, skuse
Ostalo mogu u normalnoj gramazi ali nikako vise od 2x tjedno jer neke ribe u sebi imaju zivu, a neke se termicki ne obraduju vec samo mariniraju. Isto mi je rekla za suhomesnate proizvode
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Grangerovu trudnocu jos nisam nista od ribe zapravo pojela ali cekam ljeto. Proslu trudnocu sam jela sve. I tunu isto. Ona se kao ne bi smila radi zive ali napominjem da je to bila svjeza tuna ulovljena tu kod nas tako da se nisam bojala. Naravno, ne pretjerivati sa nicim ali povremeno se pocastit, ja sam za.
To je super kad imaš poznati izvor, obožavam svježe ulovljenu ribu kad smo na godišnjem. Ja sam na kontinentu i nikako ne vjerujem tim ribarnicama pa me zanima u kojim je ribama najmanje zla. Teško da ću tu naći divlju ribu, mislim da je to sve iz uzgoja. A što je s hobotnicom, sipom, lignjama? Jel to uzgoj ili ulov?
👸36 (trombofilija)
🤴36
Generalno i ja mislim da je rano za kupovanje ali kad si bolje razmislim inace nisam osoba koja radi nesto u zadnji cas, ne zelim si sve natovariti za ljeto jer vjerujem da ce otic oko 10.000 za opremu ako u meduvremenu cijene svega odu u nebo (isto nam je prva bebica i treba nam sve od skarica za noktice do autosjedalice). Cak smo muz i ja nesto pricali da bi kupili na tim danima 1-2 stvari a onda ostalo gledali popuste tipa zute srijede u cityju i tako pa pomalo. Da smo tamo sredinom srpnja gotovi sa svime.
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Žene išla sam na pregled sve je uredu sada se fino i beba vidi a i srce kuca 🥰❤️
Žene drage, evo i mene na ovoj temi. Prvo sam krenula pisat na zimskoj, ali još uvijek spadam pod jesenske pa pišem ponovno ovdje.
Prvi test sam radila u subotu, na prvi jutarnji urin, crtica se pojavila i prije kontrolne linije i jako je tamna. Nakon par sati sam napravila drugi test ( i druga marka testa ) i taj takoder bio odmah pozitivan.
Od simptoma sam imala dva dana prije očekivane menstruacije lagani obris krvi na WC papiru ( roskasto ) pretpostavljam da se radi o implatacijskom. Nakon toga znam ponekad na WC-u imati kad se obrišem lagano smedkasto, ali više bež nego smeđe, ali ne uvijek. Samo ponekad.
Dalje od simptoma imam lagane grčeve u trbuhu, i to uz iscjedak je ono što me zabrinjava. Nadam se da bude sve ok. Prvi pregled imam u petak. Trenutno mi ispada da sam 5+4 😊
👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰