Bebe koje spavaju noc.. jesu na adaptiranom? Moram prestat dojit, to mi nije problem kolko ne znam kaj cu s nocnim uspavljivanjem. Budi se pocicat i spava dalje. Solucija je da ga nosikam ali to mi se ne da bas
Ako ga odviknem od dojenja, ima sanse da se nece budit? 1 il 2 boce nije problem ali on se budi +5 puta.
. Nece dudu
Moja pojede 210ml +prah oko 20h i probudi se tek oko 6 za ponovo jest.
Na Aptamilu je.
🙋🏻♀️ 33g 🙋🏻♂️ 41g 👧🏼 3g
Mi samo da prijavimo jos jedan 🦷...
Znaciiii,u roku 3 sedmice,moj bebac je propuzao,samostalno sjedi,dize se uz stvari na nogice ii ima 2 zubica 😍😍
Sve nekakooo odjednom 🤷♀️
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Mame koje doje i daju dohranu,kako su prihvatili boćicu.Teo ce 8 mj nocu je uzas budenje po 5 puta,posisa povuce i spava dalje i stalno se budi nervozan.Probali smo jednu dudu, drugu,ne prihvaća bocu,jede kašice uz sisanje, ali pao mi na kilazi 300 g u mj dana,izbijali mu zubići 4 gore odjednom .Nece bebimil, odmah pljuje,ni baby love..Nez sto vise
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Jesi probala sam brojem 2? On je navodno slađi.
Jesmo,i nece
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Zdravo svima. Ako moze mala pomoc. 🙂 Termin za porod mi je pocetkom septembra. E ako moze neki savjet sta od odjecice uzeti, koliko cega i koji brojevi, za prva 3-4 mjeseca?
Mateja nama je trebalo vise od mj dana da prihvati adaptirano umjesto majcinog. Jos je kod nas situacija bila gora jer je rijec o Neocate koji je groznog okusa.
Savjetovali su nas za pocetak mijesati u istoj boci pa dodavati cistu vaniliju i pokusavala sam tako 10tak dana i nije islo,uvijek bi od muke zavrsili na majcinom.
Onda je bilo de joj daj kad izgladni,de kad je uspavana ali apsolutno nista nije palilo.
Onda sam dobrih dvadesetak dana pokusavala samo adaptirano uz pjevanje,zanimacije bla bla i uz puno strpljenja je nekako presla samo na njega.
Te dane je jela manje al bih povukla nesto🤦♀️ Imas one bocice Hippa i Aptamila sto su vec pripremljene pa mozda da vidis da li ce mu se ista svidjeti.
Samo polako i puno strpljenja, ona je bila vise od 5mj na mom tako da nije lako odjednom,a tvoj malac i duze.
Prije se na majcinom budila da jednom jede i sad je tako.
Bebe koje spavaju noc.. jesu na adaptiranom? Moram prestat dojit, to mi nije problem kolko ne znam kaj cu s nocnim uspavljivanjem. Budi se pocicat i spava dalje. Solucija je da ga nosikam ali to mi se ne da bas
Ako ga odviknem od dojenja, ima sanse da se nece budit? 1 il 2 boce nije problem ali on se budi +5 puta.
. Nece dudu
Moja je zadnja 2 tjedna samo na adaptiranom i spava cijelu noc ne budi se,ona je i inace spavala dosta ali bi se nekada budila sada spava bas u komadu 10-12 sati
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Mi samo da prijavimo jos jedan 🦷…
Znaciiii,u roku 3 sedmice,moj bebac je propuzao,samostalno sjedi,dize se uz stvari na nogice ii ima 2 zubica 😍😍
Sve nekakooo odjednom 🤷♀️
Svaka cast,sve to on odjednom😁
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Sortiraj odgovore
Najstariji