Sretan Majčin dan svima🌷
Sanjarka pa Luki je bas puno napredovao u tih 10 dana,super samo neka tako nastavi i uzivajte vani i mi smo stalno u setnji👍
Sanjalica5 mi koristimo huggies i violeta i za sada nam jos nije propustilo osim 2 puta ali te pute ju je muz presvlacio pa vjerujem da nije dobro stavio pelenu🤣😅
Pa onda 2 da i ja bi, meni popije 4 boce 210ml i jedan kruti obrok tako da cemo ostati jos malo na jedinici. Lijepo on sjedi,ko veliki😍👍
Mateja32 meni se Korina okrece leda-trbuh i obratno,sjedi kada je ja posjednem nekada se srusi ali manje vise je stabilna,nije bas da puze onako ali je ima posvuda nekako se vuce🤣 odize se malo na ruke ali brzo se spusti i to je to.
Buhtlica34....sretan veliki 6.minic,Mila je prava ljepotica🥰 bravo i za puzanje👍 joj mi nikako da odredimo datum za krstenje,niti kumove da odaberemo izgleda da cemo u 7mjesecu tek jer 6 nam je pun svega.Vjerujem da je bilo zanimljivo viditi se uzivo,super da ste se dogovorile😀
Mi smo danas isprobale i ljuljacku koju je dobila od none pa je bila sva sretna u njoj.
https://ibb.co/p1grK3j
Kod nas nema nista novo,spava cijelu noc od 21:00 do 7 ujutro, po danu jos 3-4 spavanja,setamo po cijele dane i uzivamo u suncu🌞 kupila sam joj sesir i kapu za sunce ,i sada cu i ja naruciti tu kremu jer bas nisam znala koju uzeti.
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Hej cure, sretan svima majcin dan. Meni je ovo prvi pa sam bas sretna 😍
Kod nas svasta novo. Jucer je izasao i drugi zubic. Sto je imalo i smisla jer bas mi je bio nervozan. 🤦 Spavanje i dalje cijelu noc. od 21:30 do 7. Presli smo na hipp 2, i poceo je po malo puzati. tj vuce se rukama po kuci, ali guza je jos teska da ju digne hehehhe skida si carape, jede si noge, vrti se kao mala kornjaca i sve stavlja u usta, ali sveeeee. Neki dan ga nadem na sredini boravka, otisao sa podloge i uzeo igracku od psa 😂🤦 tako da eto stjecemo i imunitet dobar 😂
kasice voli i ne voli, zavisi kakav mu je dan, pa eto s tim muku mucim, ali ajde da nije tako bilo bi nam dosadno. Nadam ste da ste na ovaj naš dan uzivale sa svojim bebicama. Nakon dvije godine truda da dobijemo bebu
bas sam zahvalna sto eto i taj majcin dan napokon mogu povezati sa jednim od svojih dana 😍
puse saljemo
ps:sanjalice baby love su nam se pokazale najbolje. 😉
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Hej cure, sretan svima majcin dan. Meni je ovo prvi pa sam bas sretna 😍
Kod nas svasta novo. Jucer je izasao i drugi zubic. Sto je imalo i smisla jer bas mi je bio nervozan. 🤦 Spavanje i dalje cijelu noc. od 21:30 do 7. Presli smo na hipp 2, i poceo je po malo puzati. tj vuce se rukama po kuci, ali guza je jos teska da ju digne hehehhe skida si carape, jede si noge, vrti se kao mala kornjaca i sve stavlja u usta, ali sveeeee. Neki dan ga nadem na sredini boravka, otisao sa podloge i uzeo igracku od psa 😂🤦 tako da eto stjecemo i imunitet dobar 😂
kasice voli i ne voli, zavisi kakav mu je dan, pa eto s tim muku mucim, ali ajde da nije tako bilo bi nam dosadno. Nadam ste da ste na ovaj naš dan uzivale sa svojim bebicama. Nakon dvije godine truda da dobijemo bebu
bas sam zahvalna sto eto i taj majcin dan napokon mogu povezati sa jednim od svojih dana 😍
puse saljemo
ps:sanjalice baby love su nam se pokazale najbolje. 😉
Veselo kod vas,bitno da on spava i da je veseo i napreduje,kasice ce pomalo zavoliti😉
I mi stjecemo imunitet tako, i ona stalno gleda di je pas i zove ga bude bas preslatko gledati ih,ja izbjegavam da ga dira jer bas pusta dlaku i bude i vani nije bas kucni pas ali ona samo gleda di je kad smo vani ili kada ude u kucu i odmah ga lovi😁🤣
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Jutro,evo sinoć je došla M (mens.)nakon 7.5 mj od poroda, sto se tice sjednja Teo još nije spreman,i na podu i u ljulji ovako
https://ibb.co/L83BhpC
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Prijavljujemo dizanje uz stvari 🤣🤣🤣
https://ibb.co/nCVSbmg
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Mateja mi smo jos nestabilniji od Tea😂
Al nama se ne zuri😂 pedijatrica nam je rekla sve oko 9 do 9 mj je normalno🥰
Wow ma on ce da hoda s 9mj 😁,bravo , mama imate naprednog momka
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Ma vidi ti njega,koji je to frajer njemu se zuri da prohoda😍
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Ovaj moj bebaaac zuri u svemuu hahaha 🤣🤣 pa vidjet cemo etoo 🤣🤣
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Ovaj moj bebaaac zuri u svemuu hahaha 🤣🤣 pa vidjet cemo etoo
🤣 neka neka
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji