Zubici
Nama su izbila tri,cetvrti probija. Cak ok podnosimo to izbijanje,nekad s blagom temp l,nekad bez.
Ugl cim je nervozna samo kazem zubi🤣
Jutro cure
Hvala svima na cestitkama za osam mj,takoder svim propustenim misicima nek je sretno🥰bebe su nam velike🥰
Sanjarka non stop nesto i kod njega🤦♀️
Sta je rekao doktor privatno?
Ugl moja opet prica svako malo,ona pauza je bila mozda kojih 20tak dana😂
Mateja pa ni moja jos ne sjedi,vojnicki puze
Ne smatram jos to zaostatkom,od mojih su se uglavnom posjeli oko 9mj.
Neke stvari je radila prije,neke ce kasnije i sve je to normalno.
Bila si kod pedijatra po pitanju toga?
Nije zabrinuta,kaze svatko djete je drugačije,netko prije netko kasnije
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Nemoj se brinuti onda,uradit ce on to sve.
Isto kao i moja.
Ja dan danas ne znam uradit kolut nazad tako da smo svi individue🤣🤣
Nemoj se brinuti onda,uradit ce on to sve.
Isto kao i moja.
Ja dan danas ne znam uradit kolut nazad tako da smo svi individue🤣🤣
Dala nam je termin za pregled idući tjedan,mene ipak brine,on se okrene s leda na trbuh ali nazad na leda ne,i vise u desnu stranu se prevrce stslno, ljevo ne jedino kad mu ja pomognem,ispruži ruke na otvorene dlanove ali se ne odigne, rotira se okolo oso.
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Bolje onda svakako da budes mirna.
Drzimo fige da je sve ok, a ako i bude trebalo malo ga vjezbicama pogurati nije ni to strasno.
Bez brige🥰
Mateja32 prvo sretan 8.minic🥳 meni Korina sjedi ali isto jos ne puze bas,vise se nekako vuce i vrti u krug.Ima vremena jos, kazu da je do 9 mjeseci normalno.
Inace ne place kad se probudi jedino po danu ako se probudi onda nekada zna jer spava u sobi pa je ne cujem odmah kada se probudi.
Ma vidi ga frajer mali,bas je veliki decko💙 ma okretati ce se on ali zasto ne po jos jedno misljenje👍
SamoMalo ma ne kasni uopce,neznam zasto su ti to rekli🤷♀️ super neka je on to odradio da mama ne brine,a za atopijski bas cudno,mozda ce i pomoci kada se bude kupao bas ili ste se vi kupali vec😀
Buhtlica 34 posalji nam koju slikicu s vjencanja i krstenja da vas vidimo😀 svasta nesto kod vas,ali dobro pa je vrtic rijesen,mi smo isto predali papire za vrtic ali najvjerovatnije ce je cuvati svekrva i moj tata pa ce krenuti s 2god.Oni su se sami ponudili da bi cuvali,ja sam jos neodlucna ali vjerovatno ostaje doma jos godinu.
Sanjarka sta kaze privatno doktor?
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Kod nas ništa nova
Krvna slika mu nije naj pa danas idemo privatno na sistematski ( jer ga nismo imali od 11.1 🙄) pa ću usput pitat i Dr da pogleda nalaz
Naša ped je samo rekla da je to virusan nalaz i to je to
Koliko to oviso o pedijatru bas je zalosno da za sve moramo ici privatno. Ja sam pitala da idemo vaditi krv i rekla mi je da ne i da se vidimo s godinu dana do tada 6 mjeseci bez sistematskog a prijateljica ima drugog pedijatra i ide svaka 3 mjeseca na sistematski sada kontrola krvi,bas mi nije to jasno.
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Endzrue sretan veliiiki 9 minic🥳
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Sanjarka, Daniella hvala na ponovnoj dobrodošlici 🥰
Mateja Teo ti je presladakk 😍
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Hello cure!
Budem stavila slikice kad budu gotove, rekla je foto za jedno 2-3 tjedna.. Sve se nadam da će prije, ali sigurno niš od toga, mogu samo kasnije 🙈😂
Mi spavamo sve bolje (pu pu da se ne ureknem 😅), ali zubi je muče užasno, ne znam više šta da joj jadnoj dam da grize.. E da, i nije baš ljubitelj lupocet sirupa, imate neku ideju kak da joj ga podvali. Neće čak ni sa mojim mlijekom, gadi joj se 🙄
Sretni minići @Lješnjak, @Lorre I @Sanjarka 🎉🎊💐
Sortiraj odgovore
Najstariji