Kod nas ništa nova
Krvna slika mu nije naj pa danas idemo privatno na sistematski ( jer ga nismo imali od 11.1 🙄) pa ću usput pitat i Dr da pogleda nalaz
Naša ped je samo rekla da je to virusan nalaz i to je to
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure
Hvala svima na cestitkama za osam mj,takoder svim propustenim misicima nek je sretno🥰 bebe su nam velike🥰
Sanjarka non stop nesto i kod njega🤦♀️
Sta je rekao doktor privatno?
Ugl moja opet prica svako malo,ona pauza je bila mozda kojih 20tak dana😂
Mateja pa ni moja jos ne sjedi,vojnicki puze
Ne smatram jos to zaostatkom,od mojih su se uglavnom posjeli oko 9mj.
Neke stvari je radila prije,neke ce kasnije i sve je to normalno.
Bila si kod pedijatra po pitanju toga?
Samomalo
Joj i ja se veselim moru nadajuci se da ce joj pomoci po pitanju atopijskog😣 meni je pomagalo dok sam ga imala i vecini ljudi sto znam.
Ima slucajeva da im se prvo pogorsa pa onda krece stanje mirovanja.
Kakvo joj je sad stanje?
Zubici
Nama su izbila tri,cetvrti probija. Cak ok podnosimo to izbijanje,nekad s blagom temp l,nekad bez.
Ugl cim je nervozna samo kazem zubi🤣
Jutro cure
Hvala svima na cestitkama za osam mj,takoder svim propustenim misicima nek je sretno🥰bebe su nam velike🥰
Sanjarka non stop nesto i kod njega🤦♀️
Sta je rekao doktor privatno?
Ugl moja opet prica svako malo,ona pauza je bila mozda kojih 20tak dana😂
Mateja pa ni moja jos ne sjedi,vojnicki puze
Ne smatram jos to zaostatkom,od mojih su se uglavnom posjeli oko 9mj.
Neke stvari je radila prije,neke ce kasnije i sve je to normalno.
Bila si kod pedijatra po pitanju toga?
Nije zabrinuta,kaze svatko djete je drugačije,netko prije netko kasnije
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Nemoj se brinuti onda,uradit ce on to sve.
Isto kao i moja.
Ja dan danas ne znam uradit kolut nazad tako da smo svi individue🤣🤣
Nemoj se brinuti onda,uradit ce on to sve.
Isto kao i moja.
Ja dan danas ne znam uradit kolut nazad tako da smo svi individue🤣🤣
Dala nam je termin za pregled idući tjedan,mene ipak brine,on se okrene s leda na trbuh ali nazad na leda ne,i vise u desnu stranu se prevrce stslno, ljevo ne jedino kad mu ja pomognem,ispruži ruke na otvorene dlanove ali se ne odigne, rotira se okolo oso.
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Bolje onda svakako da budes mirna.
Drzimo fige da je sve ok, a ako i bude trebalo malo ga vjezbicama pogurati nije ni to strasno.
Bez brige🥰
Mateja32 prvo sretan 8.minic🥳 meni Korina sjedi ali isto jos ne puze bas,vise se nekako vuce i vrti u krug.Ima vremena jos, kazu da je do 9 mjeseci normalno.
Inace ne place kad se probudi jedino po danu ako se probudi onda nekada zna jer spava u sobi pa je ne cujem odmah kada se probudi.
Ma vidi ga frajer mali,bas je veliki decko💙 ma okretati ce se on ali zasto ne po jos jedno misljenje👍
SamoMalo ma ne kasni uopce,neznam zasto su ti to rekli🤷♀️ super neka je on to odradio da mama ne brine,a za atopijski bas cudno,mozda ce i pomoci kada se bude kupao bas ili ste se vi kupali vec😀
Buhtlica 34 posalji nam koju slikicu s vjencanja i krstenja da vas vidimo😀 svasta nesto kod vas,ali dobro pa je vrtic rijesen,mi smo isto predali papire za vrtic ali najvjerovatnije ce je cuvati svekrva i moj tata pa ce krenuti s 2god.Oni su se sami ponudili da bi cuvali,ja sam jos neodlucna ali vjerovatno ostaje doma jos godinu.
Sanjarka sta kaze privatno doktor?
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Kod nas ništa nova
Krvna slika mu nije naj pa danas idemo privatno na sistematski ( jer ga nismo imali od 11.1 🙄) pa ću usput pitat i Dr da pogleda nalaz
Naša ped je samo rekla da je to virusan nalaz i to je to
Koliko to oviso o pedijatru bas je zalosno da za sve moramo ici privatno. Ja sam pitala da idemo vaditi krv i rekla mi je da ne i da se vidimo s godinu dana do tada 6 mjeseci bez sistematskog a prijateljica ima drugog pedijatra i ide svaka 3 mjeseca na sistematski sada kontrola krvi,bas mi nije to jasno.
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji