Večeer cure da ae i mi javimoo..
Sretnii zakašnjeli minići bebicama, i sretni današnji ako ima koja 🤭
Mi smo dobroo, guštamo ovi dana, stalno negdi idemoo.. L se počela odizati na ruke, počela je brbljati ima par dana i samo se čuje ba ba ba 🥲
Svatko ko ju vidi govori da je baš visoka, odlično napreduje. Ali idući pregled imamo tek u 6mj pa ćemo vidjeti.
Imali smo borbu malu s crvenilom osipom u plikovima 🙈 jela je jedan dan ciklu i prošlo dobro, drugi dan probala i crvenilo po prsima i stomaku izbacilo i ajd to se ublažilo dala sam joj kapi za al.i namazala kremom za to. Fleke su ostale, al crvenilo ošlo. Nalon tog prešle na bebimil 2 jer njoj 1 nije zasitna...nakon par dana osip po nogama i 3 dana nije prolazio (ono šta joj je do ssd bilo malo crvenilo to bi doslo i nestalo-kao taj dermatitis)... I ja šta ću, pitam mame jedne u grupi za AD, ugl odmah sam joj kupila AD sa HA formulom da vidim oce li se povuci (mada bebimil 1i2 je isto, neb tribalo bit neka alergija od tog ali eto) .. i sve se istu noć povuklo, ošle smo i kod ped i dala nam je uputnicu za alergo test i rekla da je dobro sta sam prešla na to mlijeko, slike osipa sam pokazala.. Pa ćemo vidit šta kaže test, nisam ju još naručila jer nemg dobit ove na šalteru pa će ju kuma koa radi u bolnici naručit. Ugl dobro je ssd, nema crvenila ni fleka jer smo opet dobili kremu za to pa je nestalo.
Jučer smo bili na moru u ST, : https://ibb.co/0nhkTTW
Uživale ja ona, mama i moje kumče. Prekjuče smo na roxu bile, i danas šetnjica baš smo u pokretu. 👣
Eto toliko od nas, pozz svima kolko vas ima🍀❤️
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Ima tko preporuku za neku stranicu trazim haljinu, idemo 04.06. u svatove 😀svasta sam vec gledala ali nikako nesto naci
Asos ima lijepih stvari
Mi idemo ovo ljeto na more, tocnije u Ploče kod rodbine, jedva cekam da Mateja vidim kako pliva i zabavlja se, nadam se da ce do 8.mj vec moci sam sjediti. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Moj je vec par dana u kratkom bodiju i kratkim hlacama, bez carapa (zagreb). Vani je bas vruce kod nas.
Apetit i zubi. Nas je to mucilo. Pomoglo je da dajem mlijeko sobne temperature, cak i malo hladnije :)
Moj je vec par dana u kratkom bodiju i kratkim hlacama, bez carapa (zagreb). Vani je bas vruce kod nas.
Apetit i zubi. Nas je to mucilo. Pomoglo je da dajem mlijeko sobne temperature, cak i malo hladnije :)
Daaa i moj bebac nosi kratki rukav...ne bas citav dan ali ga moram skinuti...
I ja sam njemu davala hladni mlijeko,jedino mi tako popije...
Ivona1505 prosjediiit ce ne brini...moj vec uveliko sjedii...
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Vecer cure evo mi imamo za prijaviti da nam je izvirio prvi zubic,prije sam skuzila slucajno proslo je to bez nervoze😀
H&m i sve te trgovine sam obisla,Asosa se nisam sjetila bas cu pogledati sta ima.
Sweatdream15 ma super da vam se povuklo i da si presla na tu sa HA formulom,uzivajte i dalje i mi smo stalno posvuda😁
Ivona ma sjediti ce sigurno do 8.mjeseca,i ja jedva cekam kako pliva moja za sada obozava vodu, cak i u dvoristu kada vidi bazen poludi🤣
https://ibb.co/vZctPrT
Danas je i kod nas u Puli bilo bas jako toplo tako da smo bili u kratkim rukavima i bez carapa jer je stvarno pretoplo😪
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Jutro! Da se i mi malo javimo.... danas smo poceli s puzanjem.... ono vojnicki ali napredujemo eto... imamo 10 kila 🤦♀️ i nekih 74 cm.
Prerasli smo jaje i u potrazi za autosjedalicom prije mora pa primamo preporuke.
Jucer smo zavrsili na hitnoj jer je majstor pao s kreveta za sekundu dok sam se okrenula bacit vlaznu maramicu. Sve je izgleda ok osim kvrgice na glavi i par izgubljenih godina mami ali proci ce i to.
Inace pripremamo se za ljeto i prve morske avanture pa ako vi mame koje imate vise iskustva imate i kakav savjet sto bas trebamo za more a sto je bacen novac udijelite par tips & tricks.
Sanjarka htjela sam ti na mail poslat broj da uletim u wa grupu al nemas ga vise pa ako nije problem stavi.
Eto od nas i 😘 svim bebacima i bebolinama.
Jutro! Da se i mi malo javimo…. danas smo poceli s puzanjem…. ono vojnicki ali napredujemo eto… imamo 10 kila 🤦♀️ i nekih 74 cm.
Prerasli smo jaje i u potrazi za autosjedalicom prije mora pa primamo preporuke.
Jucer smo zavrsili na hitnoj jer je majstor pao s kreveta za sekundu dok sam se okrenula bacit vlaznu maramicu. Sve je izgleda ok osim kvrgice na glavi i par izgubljenih godina mami ali proci ce i to.
Inace pripremamo se za ljeto i prve morske avanture pa ako vi mame koje imate vise iskustva imate i kakav savjet sto bas trebamo za more a sto je bacen novac udijelite par tips & tricks.
Sanjarka htjela sam ti na mail poslat broj da uletim u wa grupu al nemas ga vise pa ako nije problem stavi.
Eto od nas i 😘 svim bebacima i bebolinama.
miss.sanjarka@gmail.com
Pusa ekipi, javim se večeras na miru 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav cure!
Nema me već nekoliko dana jer sljedeću subotu imamo krštenje I vjenčanje pa sam sva u pripremama, na 100 strana rastrgana..
Mila je već par dana u kratkom bodiju i dugim tajicama, a uskoro prelazimo i na sve kratko. U zagrebu je baš jako vruće, a ona se jako uz nervozi kad joj je vruće. Muke po uspavljivanju su konstantne kad ze zqlipi za mene dok je dojim 🥴
Mi koristimo Alphanova 50+ (doduše samo jednom do sad sam je namazala, kad smo išli vani u glupo doba dana. Nosimo i kapicu obavezno.
Nedavno smo kupili as jer joj je baš usko u jaju bilo, uzeli smo Britax Roemer m size dualfix, I stvarno je odlična. Mila više ne place kad se vozi, tako da imate moju preporuku definitivno.
Haljine najčešće naručujem sa asosa, barem sam prije dok sam bila vitka i zgodna 😂😂
Neki dan mi je iskočila i reklama za facrcool i onaj brend trendyol, i baš imaju dobrih haljina a povoljnih, pa eto možeš i tamo pogledati
Evo da se i ja konačno malo javim.. Čitam vas pa je red da i ja štogod napišem.. Niko je veliki dečko od cca 70 cm i 7800g..ne mogu vjerovati koliko je već narastao u ovih 6 mj.. Kod nas je sve super, osim papanja kašica s kojim se borimo svaki dan, ali ne odustajemo.. Jednostavno ne želi jesti, ne otvara usta pa ga hranim nekako na prevaru.
Nadam se da će se jednog dana dogoditi klik i da počne jesti kao i svi ostali 🤞 ima li još nejedaca ovdje ili smo mi jedini?🙈
Većinom mi spava dobro po noći, uz jedno do 2 buđenja po noci za bocu, pojede i brzo zaspe pa se ne mogu žaliti.
Sto je autosjedalice tiče, naša Jackie je ekspert pa ti se možda ona javi sa savjetom. Mi smo uzeli Joie spin i zadovoljni smo, puno su nam lakša putovanja u as nego u jajetu.
I to je to od mene zasad, zaboravila sam što sam još htjela komentirati 😂
Baby N 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji