Jao ja kad vidim kako vasi bebaci vec uveliko puze i sjede krivo mi jer Teo nikako da se pokrene.Ne mogu dočekati,iako on ne voli biti na podu,nakon 15 min plač,nista mu nije zanimljivo.Jel i vase bebe plaču kad se probude,on nakon svakog spavanja budi se iz plać,i to ne onaj s suzama,nego kad vidi da nema me .Imali smo skok , tri dana je na sisi visio non stop.
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Evo slika za 8 mjeseci
https://ibb.co/RQW9J90
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Evo i O se napokon posjeo. I krece puzat normalno, nezaustavljiv je. Sjecam se kak su me prepali da kasni, mora na vjezbe a eto ga sad na
Nego, mi smo otisli na more na par dana i atopijski je buknuo. Kaj ne bi more trebalo pomoc
Jao ja kad vidim kako vasi bebaci vec uveliko puze i sjede krivo mi jer Teo nikako da se pokrene.Ne mogu dočekati,iako on ne voli biti na podu,nakon 15 min plač,nista mu nije zanimljivo.Jel i vase bebe plaču kad se probude,on nakon svakog spavanja budi se iz plać,i to ne onaj s suzama,nego kad vidi da nema me .Imali smo skok , tri dana je na sisi visio non stop.
Stariji mi se do druge godine budio placuci
Pozdrav cure!
Evo konačno sam uhvatila par minuta mira da se javim! Prošli tjedan nam je bila ludnica jer smo za vikend imali krštenje i vjenčanje, bila je moja obitelj tu kod nas, stalno netko u kući, Mila u najgorem mogućem skoku, plus nicanje dinje jedinice, kaos teški je bio.
Uglavnom, počela je govoriti mama, taj zubić joj niče, još nije probilo pa je nervoza na najjače (dam joj malo lupoceta navecer, pedijatrica je rekla da je to ok), stane se na sve 4 i ljulja naprid nazad. Jučer je imala i prvi pad s kreveta, HB sve je uredu, ali nam je pedijatrica odgodila cijepljenje koje je trebalo jučer biti, samo ju je iz vagala i izmjerila (8760 i 67,5 - dužina sigurno nije točna jer Mila je prije 3 tjedna imala 69 cm, a sad mi je izmedju 74 i 80 što se robice tiče..). Dobili smo vrtić, tako da je mama barem jednu brigu maknula s glave.. Hoće vaši bebači u vrtić sad sa godinom? Meni nju nema tko čuvati, a ja se moram vratiti na posao tako da nisam imala drugu opciju nažalost.
Ona se obično budi u zadnje vrijeme tako da se okrene na stomak.. I isto najčešće plače kad se budi.
Sretni minići svim slavljenicima kojima smo propustili čestitati ovih dana 🎊🎉
Evo i O se napokon posjeo. I krece puzat normalno, nezaustavljiv je. Sjecam se kak su me prepali da kasni, mora na vjezbe a eto ga sad na
Nego, mi smo otisli na more na par dana i atopijski je buknuo. Kaj ne bi more trebalo pomoc
Bravo Oliver 🥳🥳🥳🥳
Kakvo kašnjenje , uranio je sa svim 🥳🥳🥳
Koliko dugo je puzao vojnički?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo slika za 8 mjeseci
https://ibb.co/RQW9J90
Sretan minic jezuljko mali 🥰
Stigne sve, tek mu je 8 mama , opusti se 😊
Kod nas ništa nova
Krvna slika mu nije naj pa danas idemo privatno na sistematski ( jer ga nismo imali od 11.1 🙄) pa ću usput pitat i Dr da pogleda nalaz
Naša ped je samo rekla da je to virusan nalaz i to je to
Jutro cure
Hvala svima na cestitkama za osam mj,takoder svim propustenim misicima nek je sretno🥰 bebe su nam velike🥰
Sanjarka non stop nesto i kod njega🤦♀️
Sta je rekao doktor privatno?
Ugl moja opet prica svako malo,ona pauza je bila mozda kojih 20tak dana😂
Mateja pa ni moja jos ne sjedi,vojnicki puze
Ne smatram jos to zaostatkom,od mojih su se uglavnom posjeli oko 9mj.
Neke stvari je radila prije,neke ce kasnije i sve je to normalno.
Bila si kod pedijatra po pitanju toga?
Samomalo
Joj i ja se veselim moru nadajuci se da ce joj pomoci po pitanju atopijskog😣 meni je pomagalo dok sam ga imala i vecini ljudi sto znam.
Ima slucajeva da im se prvo pogorsa pa onda krece stanje mirovanja.
Kakvo joj je sad stanje?
Sortiraj odgovore
Najstariji