Bas divno jackie i fritula 🥰🥰
Nadam se da vam vikend mirno prolazi cure. Kod nas u Ri je divno vrijeme :D
Samo da javim da su dečki okej. Još malo temperature je ostalo i kašlja. Nadam se da smo za dva tri dana ko novi :D
22. Idemo na sistematski sa 6 mjeseci pa javim kako napreduje Niko :D i naravno zbog korone opet odgadamo cjepivo 😅
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Jackie super pokloni 🤩 baš divno za pismo 😊
Bumac guštaj iskorištavaj lijepo vrijeme, i mi smo jedva dočekali .. nadam se da ozdrave svi brzo 🤞
Mi smo danas isto lijepo iskoristili dan, prošetali, otišli na kavicu, naveče se igrale smijale.. Pa eoo vrijeme za mamu, prije uru sam se okupala, taman fino osla u dnevni tila pogledati film na miru, kad L se probudi plače prepala se nečega i nikako stat plakati 🙄 još kako sam imala ručnik na glavi se prepala malo 🙈 i evo konačno je zaspala. Ujtro idemo na misuu, pa na kavu sa sekom i njenom bebom. I onda popodne opet s kumom i takoo. Zovu lijepi dan 🤞🍀
Toliko od mene 😄 Lakuu noćć ❤️

👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Jutro ekipica 😊
Kako provodite vikend?
Mi smo zabijeni u kuću....tek smo završili s atb i jos mu nos svira a vani je dosta hladno pa ne riskiram...
Ajme ne mogu dočekati tople i lipe dane....
Inače, počeo se rotirati leda-trbuh 🎉 na trbuhu kao da pliva na suho onda drma nosom od podlogu pa mi bude žao pa ga vracam na leđa 😅 i guzu podize... krenuo bi negdje al ne ide 🤣🤣🤣
SweetDream ajme hranjenje svako sat, sat ipo 😳 meni je i ovo svaka 2ipo previse često 😅
I svaka čast za prelaz na 74 🙌 koliko je visoka?
Bumac nadam se da ste svi četvero danas kao novi 🤗
Edmu ( 🤣) isto imamo domaće 💪💪💪
Daniella ma bravo za uspješno papanje 🙌🙌😍🥳
Jackie predivan poklon je dobio M. , Divnooo!
Čestitam jučerašnje miniće Ivkice Luki velikih 6! 😍🥳 I MARELA tvom frajeru velikih 5. 💙🥳
Natalia sretan veliki 6! liviji 🥰
Kako nam rastu bebeeeee, sve ih više ima pola godine već 😳

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro ☀️
Sanjarka ma da bolje sačekaj dok potpuno ozdravi nego da opet po doktorima morate 🙄 proći će to 🤞
Dada, moa L baš baš voli jest. Zna nekad po dva tri puta u sat vremena jest 🙈 sad je visoka 65 cm 😄

👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Jutro ☀️Sanjarka ma da bolje sačekaj dok potpuno ozdravi nego da opet po doktorima morate 🙄 proći će to 🤞
Dada, moa L baš baš voli jest. Zna nekad po dva tri puta u sat vremena jest 🙈 sad je visoka 65 cm 😄
Moj je nekih 67-68 i mislim da bi mogao preć na 74
Al ima toliko robe u vel. 68 da mi žao da ne iznosi. Pa će bome nositi dok god stane 😅

E a koliko ti popije mlika kroz 24h cca? Kad tako često jede

Sanjarka ja sam vidjela da mi je teže oblačit joj 68 bar ove majice preko glave i boeići su joj zategnuti i onda sam odlučila na 74. E vidiš nikako ja da to jedan dan izbrojim kolko mlika pojede i koliko puta dnevno. Moram to baš popratit. Ugl ona jede po 90ml svako sat ipo i zato jede često jer ne pojede više od toga s obzirom da bi tribala po 150 ml jesti pa bi bila duže mirnija ali ne želi. 🙈

👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Hvala curke!
Nisam bas aktivna na forumu, ali tu i tamo procitam. Danas smo obiljezili 6 mjeseci na poseban nacij, ipak je Liv zapocela s prehranom. 🥦🥕🌶🫑🍠🧄🧅
Stize i fotka!😁

https://ibb.co/ZK0Mv7n
https://ibb.co/GWyYT6B
Ajme koje dobre fotke,ovo sa salatom je super ideja👍😍

👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji