Ponosnamama bombon😍
I meni su rekli da se moze ostati na jedinici ili na pre ako beba lijepo napreduje.
Zara ne ide nikako😂nece ni da pomirise🙄 upravo nam je pedijatrica rekla da joj po malo pomijesamo majcino i AD dok se ne navikne, s obzirom na karakter ne nadam se tako brzo🤣
Sanjalica ma ne zna se njima 😂 na nama je da pravimo, na njima da izvoljevaju 🤣

Pozdrav cure ☺
Da se i ja javim dok malac spava u Ergobabyju. Prije nego ga spustim 😅
-
Buhtlica - prekrasan poklon za našu Milu od njene kume Lorre 💫💫🥰
Isto tako, Lara je mali bombončić 🍬 u svojoj oblekici od kumice za koju čekamo da se otkrije 🙈🙈❤❤
-
Mi smo na AD broj 1 i planiramo ostati dulje, osim ako pedijatrica ne kaže drugačije. Moj dječak jede cca 1 L dnevno. U dobi od oko 6 mjeseci doseže se najveća količina mlijela koju piju, oko litre.
Sanjalice koliko popije ukupno u 24 h?
Moj jede svaka 2, 2ipo sata po 120 ml + 4 mjerice tijekom dana. Kad je više sati razmaka između hranjenja onda 150 ml i 5 mjerica. I mislim da mu je to plafon.
Pokušala sam davati i 150 tijekom dana da bi produžio razmak između obroka, ali to kod nas ne pali 🤷♀️🤷♀️ jede manje, ali češće.
Ionako se sav muća iza obroka ko mala bačvica. I ne plače, pa mu je onda valjda ok.
Prije mjesec dana na kontroli sa 4 mjeseca je imao 8400 g i 67 cm. Sad sigurno ima 9 kg. Nosi već broj 80 (kalup H&M), nešto malo 74 😃😃
Pa popije i on oko 800ml do 900ml + jedan cvrsti obrok…i moj nosi uveliko 80br nestoo 74 🤣🤣🤣 veliki nasiii deckii hehehe…pravim mu uvijek 150ml + mjerica i popije nekada sve a nekada ostane 10 ili 20ml…🤷♀️
To ti je ok. Nemoj se uopće brinuti oko količine koju pije. Litra u ovoj dobi je super. Čvrsti obrok pretpostavljam da ni ne pojede previše jer je tek na početku.
Kad bi računali 150 ml po kilogramu mase, ispalo bi i mom i tvom oko 1 300 ml mlijeka u 24 h. Piju manje 😃
Nemoj se sekirat dok dobro napreduje. A kila će izgubit kad propuže i prohoda.
Ako pedijatar ne pravi problem oko toga 😃
-
Ja sam bila buca do prve godine, a kasnije su me jedva primili u osnovnu školu jer nisam imala ni potrebnih 17 kg 😂😂 i sad sam mršava relativno i ne debljam se uopće.
Dok su dečki sretni i siti, sve je okej ☺☺ ne bih prelazila na broj 2 zasad.

Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Sanjalica5 nisam znala za to,mozda cemo i mi onda malo duze ostati na 1. Stvarno lijepo napreduje mi smo prije 10 dana bile na 7500g a sutra krecemo s kasicama i mi,danas smo bile na trznici po butternat tikvu😀 Ja neznam koliko pojede jer kombiniram ad i dojenje ali jedno 4-5 obroka po 170 ml pojede plus cica u 24 sata.
Ponosna.mama preslatka je,kompletic je bas medeni🥰
Zara tata je dobro,ima probleme sa srcem pa smo stalno na nekim pregledima i zahvatima ali drzi se👍i da posalji nam slikicu😍

👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Evo i mene da se pohvalim s poklonima od nase kumice Tracy i bebice kumice Tonke 😃🎊🎉 znaci,meni je dosla dostava tiska na vrata,a ja sam se lipo zbunila cila 🤣
https://ibb.co/5WVsBn7
https://ibb.co/kS3Cjn0
Poklonima smo prezadovoljni,a samim načinom dostave preoduševljeni!!!! Hvala kumicama ❤🥳🥰🎊🎉
❤ 8.10.2021. Nina ❤
Evo i mene da se pohvalim s poklonima od nase kumice Tracyi bebice kumice Tonke 😃🎊🎉 znaci,meni je dosla dostava tiska na vrata,a ja sam se lipo zbunila cila 🤣
https://ibb.co/5WVsBn7
https://ibb.co/kS3Cjn0
Poklonima smo prezadovoljni,a samim načinom dostave preoduševljeni!!!! Hvala kumicama ❤🥳🥰🎊🎉
Poklon je divan a dostava stvarno vrhunska,svaka čast😆

👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Jedno pitanje cure koje ste vec pocele s kasicama,mi sutra krecemo s tikvom,dali ste dodali par kapi maslinovog ili samo tikvu izblendali za pocetak bez masnoce?

👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Mi smo vec trebali poceti ali nas prijelaz na adaptirano zeza😂😂
Ugl.pedijatrica nam je rekla da mozemo kap domaceg ulja, da je dobro i radi stolice.

Kakooo razmutite AD da ne bude grudica??🙄🙄🤷♀️🤷♀️

12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Mi smo vec trebali poceti ali nas prijelaz na adaptirano zeza😂😂
Ugl.pedijatrica nam je rekla da mozemo kap domaceg ulja, da je dobro i radi stolice.
Bas radi stolice sam i mislila staviti...pomalo cete poceti,viditi cemo kako ce ona prihvatiti sutra

👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji