I mi da se malo javimo 😁 kod nas prosao napokon onaj kao najgori skok po wonder weeksima i cak je nije tolko strasno bilo 😂 malo T opet kaslje al sam se vec navikla...nema druge uz vrticanca...a nadam se da ce ti nosevi i grla bolje bit s toplijim vremenom.
Zara predivan poklon 😍
Ponosnamama super neka ste iskoristile i mi smo bome juče i danas ☀️ pičilo samo tako. Ja, sestra i mater s bebama napravile rutu samo takvu. Nadam se da ce fibrica proci 🤞
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Jutro cure 🤗
Pozz svima, i prejedačima i nejedačima (Sunce) 🤭Daniella super to Korina papa, ja se nadam da će i Jakov bit svejedica, mi ćemo najvjerojatnije početi za vikend kad će i muž bit doma kroz jutro. S obzirom koliko je fasciniran kad mi jedemo, nadam se da će dobro prihvatiti. S tim da isto imamo samo jednu zdjelicu i žlicu, nismo level pro kao Sanjarka 😂🙈
Svi poklončići su predivni, a i mi se moramo pohvaliti s našom divnom velikom kumom Ponosnamamai malom kumicom Larom na diiivnim personaliziranim poklonima i uspomenom za cijeli život 🤗🥰😘
https://ibb.co/njKK5jr
https://ibb.co/NFdHPbF
https://ibb.co/hY0hjxN
Pa nadam se da hoce,tako je i ona samo gledala jako jedemo😆
Poklon je super😍
E sada,inace kaka svaki dan,a sada nije od prekjucer,izgleda da su je te kasice malo zatvorile🙁danas je dobila krusku za rucak kao da je malo potjera ali nis za sada. Ali jesti stvarno voli😊
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Mi imamo zubiiiiiić!
https://ibb.co/mcTtDck
🥳🥳🥳cestitke na prvom🦷
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Jutro cure 😊
Ste se naspavale? Mi smo već 5 dana na ritmu 2 hranjenja. Hoće li potrajati ili će se vratit na jedno vidit ćemo
Nemam vise nikakva očekivanja 😅
Glava me muti, jel ovo južina neka?
Mi smo počeli trenirat guzu opako, dize je al ruke ne prate pa je glava u podlozi 🤣
Buhtlice pa super je Mila motorički 🙌🙌🙌
SweetDream ma nema ni moj puno kg, svega 6 ne brinem se da će se ubucat 😅
Zara stvarno predivan poklon 🥰
Angelly a da klasika uz braću vrtićance, prezivit ćemo već 🥲
Tracy čestitke na zubiću 🎉🎉🎉
Niko sretnih velikih 6, Ellie 5, Androo 4 🎉🎉🎉💙♥️💙
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro ekipa 🤗
Mi smo nocas imali 6 buđenja 😏 ..stvarno ne znam koliko dugo cu jos moc ovako neispavana. Jutros sam vagala Laru (na kucnu vagu) i ima 7.9kg 🙈
24.3. nam je pregled i cijepljenje pa cemo vidit sta kaze doktorica.
Sretni minici danasnjim slavljenicima💞
Jutro ekipa!
Mi smo danas imali 2. Cijepljenje I pregled. Mila je u 2 mjeseca dobila točno 2 kg (sad ima 7.450), narasla je 6 sm (62.5) I opseg glave je sa 39.5 na 41.5.
Doktorica je jako zadovoljna sa motoričkim i socijalnim "vještinama", ali ja sam tražila uputnicu za fizijatra da vidimo zašto tako često drži rukice skupljen. Nju to ne zabrinjavaju ali dala mi je uputnicu.
Mila za sad spava, vidit ćemo kroz dan kakva će biti ali nadam se da neće biti temperature..
Tonkice čestitamo ti prvi zubić, a Ellie, Niki i Andri njihove miniće ❤️🎊🎉😘
Jutro cure 😊
Ste se naspavale? Mi smo već 5 dana na ritmu 2 hranjenja. Hoće li potrajati ili će se vratit na jedno vidit ćemo
Nemam vise nikakva očekivanja 😅
Glava me muti, jel ovo južina neka?
Mi smo počeli trenirat guzu opako, dize je al ruke ne prate pa je glava u podlozi 🤣
Buhtlice pa super je Mila motorički 🙌🙌🙌
SweetDream ma nema ni moj puno kg, svega 6 ne brinem se da će se ubucat 😅
Zara stvarno predivan poklon 🥰
Angelly a da klasika uz braću vrtićance, prezivit ćemo već 🥲
Tracy čestitke na zubiću 🎉🎉🎉
Niko sretnih velikih 6, Ellie 5, Androo 4 🎉🎉🎉💙♥️💙
Nisi jedina evo i mene glava muti,bas se i ja mislim da je neka juzina ja uvijek reagiram na promjenu vremena🤪
I mi malo cesce jedemo sada, nervozna je radi te stolice koja se stvrdnula,pa od tako mirnog djeteta svako toliko zavristi i zaplace,kada treba kakati😔
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Niko,Ellie i Andro sretni minici🥳🥳🥳cekamo fotkice da vidimo te velike bebače🤗
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Sortiraj odgovore
Najstariji