Lara je pravi model 😍 baš je vesela ❤️
Bravo kumice, ali sad i mene zanima tko je to bio? 🤔
Baby N 💙
Jutro mamice 😊
Mi smo dobile nas slatki pokloncic od Larine 🧚🏼♀️
Zahvaljujem se, preslatko je 🥰
Na zalost, kuma se nije potpisala pa ne znamo od koga je, al saljem 🤗
Evo i par slicica..
https://ibb.co/41STsCB
https://ibb.co/VjBxVqw
https://ibb.co/fH5Zf3G
https://ibb.co/yYWtQ6L
Baš je preslatka u tome 🤩
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Pozz cure,
Mi malo kasnimo sa svime, ali zahvaljujemo se na čestitkama za zubiće i miniće 🥰🥰
Sweetdream preslatka curica 💜
Ponosnamama ajmeee što je slatka naša Lara! A kompletić je preprekjut 😍 i mene sad zanima tko je kumica 😊
Sunce nadam se da vam ide bolje i da će kašice ić dobro, al kako meni Mišić za kašice kaže "Food under one is just for fun" 🥰
Daniella nadam se da je tata skroz dobro i da ćete imat opušteniji period sad 😊
Sanjarka naravno da kasnimo i sa proljetnom slikom 🙈
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Jutro ženice 😊
Mi imamo prvi nap pa da se javim na miru.
Noć prosla onako, 2 puta je jeo. A drugi put nikako ga uspavati natrag, bio budan 45min a nervozan 😏
Danas prekidamo s atb, i dalje ima minimalno 3 eksplozivne stolice dnevno, sreća nisu obilne.
Minnie drago mi je da si se javila 😊
Na WhatsApp imamo grupu ako te to zanima 😊
Sta se hranilice tiče. Bude neka s drvenim nogama jer su mi estetski top. Al dok se ne posjedne papat ćemo u bjornici 🤷🏻♀️
Moj L. Već Misec dana nosi 68.
Lollypop spominjale su cure one neke kuglice 🤔
Mala buhtlica nam je dobila divan poklon. Bravo Lorre 💪🥳🙌
Sanjalice on je bas velik i mislim da mozes komodno preć na 200ml pa ćeš vidit. Ja isto mislim ostat na 1. Sta duze ili do kraja čak no vidit ćemo.
Ponosnamama znači kompletić je savršen, a ona savršeni model. Top 🤩 bravo tajna kumo 🥳
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro ženice 😊
Mi imamo prvi nap pa da se javim na miru.
Noć prosla onako, 2 puta je jeo. A drugi put nikako ga uspavati natrag, bio budan 45min a nervozan 😏
Danas prekidamo s atb, i dalje ima minimalno 3 eksplozivne stolice dnevno, sreća nisu obilne.
Minnie drago mi je da si se javila 😊
Na WhatsApp imamo grupu ako te to zanima 😊
Sta se hranilice tiče. Bude neka s drvenim nogama jer su mi estetski top. Al dok se ne posjedne papat ćemo u bjornici 🤷🏻♀️
Moj L. Već Misec dana nosi 68.
Lollypop spominjale su cure one neke kuglice 🤔
Mala buhtlica nam je dobila divan poklon. Bravo Lorre 💪🥳🙌Sanjalice on je bas velik i mislim da mozes komodno preć na 200ml pa ćeš vidit. Ja isto mislim ostat na 1. Sta duze ili do kraja čak no vidit ćemo.
Ponosnamama znači kompletić je savršen, a ona savršeni model. Top 🤩 bravo tajna kumo 🥳
Paaa eto probat cu nekada da mu napravim 200ml...ali problem je sto nekada nece nekada hoce 🤷♀️ne mogu ga procitat nikako hahaha...evo sada prije spavanja popio samo 120ml i zaspao 🤦♀️🤣 pa ti ga znaj sad 🤣🤣
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Pozdrav cure ☺
Da se i ja javim dok malac spava u Ergobabyju. Prije nego ga spustim 😅
-
Buhtlica - prekrasan poklon za našu Milu od njene kume Lorre 💫💫🥰
Isto tako, Lara je mali bombončić 🍬 u svojoj oblekici od kumice za koju čekamo da se otkrije 🙈🙈❤❤
-
Mi smo na AD broj 1 i planiramo ostati dulje, osim ako pedijatrica ne kaže drugačije. Moj dječak jede cca 1 L dnevno. U dobi od oko 6 mjeseci doseže se najveća količina mlijela koju piju, oko litre.
Sanjalice koliko popije ukupno u 24 h?
Moj jede svaka 2, 2ipo sata po 120 ml + 4 mjerice tijekom dana. Kad je više sati razmaka između hranjenja onda 150 ml i 5 mjerica. I mislim da mu je to plafon.
Pokušala sam davati i 150 tijekom dana da bi produžio razmak između obroka, ali to kod nas ne pali 🤷♀️🤷♀️ jede manje, ali češće.
Ionako se sav muća iza obroka ko mala bačvica. I ne plače, pa mu je onda valjda ok.
Prije mjesec dana na kontroli sa 4 mjeseca je imao 8400 g i 67 cm. Sad sigurno ima 9 kg. Nosi već broj 80 (kalup H&M), nešto malo 74 😃😃
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Pozdrav cure ☺
-
Isto tako, Lara je mali bombončić 🍬 u svojoj oblekici od kumice za koju čekamo da se otkrije 🙈🙈❤❤
-
Mi smo na AD broj 1 i planiramo ostati dulje, osim ako pedijatrica ne kaže drugačije. Moj dječak jede cca 1 L dnevno. U dobi od oko 6 mjeseci doseže se najveća količina mlijela koju piju, oko litre.
Moj jede svaka 2, 2ipo sata po 120 ml + 4 mjerice tijekom dana. Kad je više sati razmaka između hranjenja onda 150 ml i 5 mjerica. I mislim da mu je to plafon.
Pokušala sam davati i 150 tijekom dana da bi produžio razmak između obroka, ali to kod nas ne pali 🤷♀️🤷♀️ jede manje, ali češće.
Ionako se sav muća iza obroka ko mala bačvica. I ne plače, pa mu je onda valjda ok.
Prije mjesec dana na kontroli sa 4 mjeseca je imao 8400 g i 67 cm. Sad sigurno ima 9 kg. Nosi već broj 80 (kalup H&M), nešto malo 74 😃😃
Pa popije i on oko 800ml do 900ml + jedan cvrsti obrok...i moj nosi uveliko 80br nestoo 74 🤣🤣🤣 veliki nasiii deckii hehehe...pravim mu uvijek 150ml + mjerica i popije nekada sve a nekada ostane 10 ili 20ml...🤷♀️
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Ponosnamama bombon😍
I meni su rekli da se moze ostati na jedinici ili na pre ako beba lijepo napreduje.
Zara ne ide nikako😂nece ni da pomirise🙄 upravo nam je pedijatrica rekla da joj po malo pomijesamo majcino i AD dok se ne navikne, s obzirom na karakter ne nadam se tako brzo🤣
Sanjalica ma ne zna se njima 😂 na nama je da pravimo, na njima da izvoljevaju 🤣
Pozdrav cure ☺
-
-
Pa popije i on oko 800ml do 900ml + jedan cvrsti obrok…i moj nosi uveliko 80br nestoo 74 🤣🤣🤣 veliki nasiii deckii hehehe…pravim mu uvijek 150ml + mjerica i popije nekada sve a nekada ostane 10 ili 20ml…🤷♀️
To ti je ok. Nemoj se uopće brinuti oko količine koju pije. Litra u ovoj dobi je super. Čvrsti obrok pretpostavljam da ni ne pojede previše jer je tek na početku.
Kad bi računali 150 ml po kilogramu mase, ispalo bi i mom i tvom oko 1 300 ml mlijeka u 24 h. Piju manje 😃
Nemoj se sekirat dok dobro napreduje. A kila će izgubit kad propuže i prohoda.
Ako pedijatar ne pravi problem oko toga 😃
-
Ja sam bila buca do prve godine, a kasnije su me jedva primili u osnovnu školu jer nisam imala ni potrebnih 17 kg 😂😂 i sad sam mršava relativno i ne debljam se uopće.
Dok su dečki sretni i siti, sve je okej ☺☺ ne bih prelazila na broj 2 zasad.
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Sanjalica5 nisam znala za to,mozda cemo i mi onda malo duze ostati na 1. Stvarno lijepo napreduje mi smo prije 10 dana bile na 7500g a sutra krecemo s kasicama i mi,danas smo bile na trznici po butternat tikvu😀 Ja neznam koliko pojede jer kombiniram ad i dojenje ali jedno 4-5 obroka po 170 ml pojede plus cica u 24 sata.
Ponosna.mama preslatka je,kompletic je bas medeni🥰
Zara tata je dobro,ima probleme sa srcem pa smo stalno na nekim pregledima i zahvatima ali drzi se👍i da posalji nam slikicu😍
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Sortiraj odgovore
Najstariji