🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lorre
    10. Ožujak 2022. 08:43

Lara je pravi model 😍 baš je vesela ❤️
    Bravo kumice, ali sad i mene zanima tko je to bio? 🤔

Baby N 💙

SweetDream15
    10. Ožujak 2022. 08:43

ponosna.mama

Jutro mamice 😊
    Mi smo dobile nas slatki pokloncic od Larine 🧚🏼‍♀️
    Zahvaljujem se, preslatko je 🥰
    Na zalost, kuma se nije potpisala pa ne znamo od koga je, al saljem 🤗
    Evo i par slicica..
    https://ibb.co/41STsCB
    https://ibb.co/VjBxVqw
    https://ibb.co/fH5Zf3G
    https://ibb.co/yYWtQ6L

Baš je preslatka u tome 🤩

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Zara7
    10. Ožujak 2022. 08:57

Pozz cure, 
    Mi malo kasnimo sa svime, ali zahvaljujemo se na čestitkama za zubiće i miniće 🥰🥰
    Sweetdream preslatka curica 💜
    Ponosnamama ajmeee što je slatka naša Lara! A kompletić je preprekjut 😍 i mene sad zanima tko je kumica 😊
    Sunce nadam se da vam ide bolje i da će kašice ić dobro, al kako meni Mišić za kašice kaže "Food under one is just for fun" 🥰 
    Daniella nadam se da je tata skroz dobro i da ćete imat opušteniji period sad 😊 
    Sanjarka naravno da kasnimo i sa proljetnom slikom 🙈 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Sanjarka88
    10. Ožujak 2022. 09:36

Jutro ženice 😊

Mi imamo prvi nap pa da se javim na miru. 
    Noć prosla onako, 2 puta je jeo. A drugi put nikako ga uspavati natrag, bio budan 45min a nervozan 😏
    Danas prekidamo s atb, i dalje ima minimalno 3 eksplozivne stolice dnevno, sreća nisu obilne. 
    Minnie drago mi je da si se javila 😊 
    Na WhatsApp imamo grupu ako te to zanima 😊
    Sta se hranilice tiče. Bude neka s drvenim nogama jer su mi estetski top. Al dok se ne posjedne papat ćemo u bjornici 🤷🏻‍♀️
    Moj L. Već Misec dana nosi 68.

Lollypop spominjale su cure one neke kuglice 🤔
    Mala buhtlica nam je dobila divan poklon. Bravo Lorre 💪🥳🙌
    Sanjalice on je bas velik i mislim da mozes komodno preć na 200ml pa ćeš vidit. Ja isto mislim ostat na 1. Sta duze ili do kraja čak no vidit ćemo.
    Ponosnamama znači kompletić je savršen, a ona savršeni model. Top 🤩 bravo tajna kumo 🥳

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    10. Ožujak 2022. 09:42

Sanjarka88 🤍

Jutro ženice 😊

Mi imamo prvi nap pa da se javim na miru.
    Noć prosla onako, 2 puta je jeo. A drugi put nikako ga uspavati natrag, bio budan 45min a nervozan 😏
    Danas prekidamo s atb, i dalje ima minimalno 3 eksplozivne stolice dnevno, sreća nisu obilne.
    Minnie drago mi je da si se javila 😊
    Na WhatsApp imamo grupu ako te to zanima 😊
    Sta se hranilice tiče. Bude neka s drvenim nogama jer su mi estetski top. Al dok se ne posjedne papat ćemo u bjornici 🤷🏻‍♀️
    Moj L. Već Misec dana nosi 68.

Lollypop spominjale su cure one neke kuglice 🤔
    Mala buhtlica nam je dobila divan poklon. Bravo Lorre 💪🥳🙌Sanjalice on je bas velik i mislim da mozes komodno preć na 200ml pa ćeš vidit. Ja isto mislim ostat na 1. Sta duze ili do kraja čak no vidit ćemo.
    Ponosnamama znači kompletić je savršen, a ona savršeni model. Top 🤩 bravo tajna kumo 🥳

Paaa eto probat cu nekada da mu napravim 200ml...ali problem je sto nekada nece nekada hoce 🤷‍♀️ne mogu ga procitat nikako hahaha...evo sada prije spavanja popio samo 120ml i zaspao 🤦‍♀️🤣 pa ti ga znaj sad 🤣🤣

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Tratinčica12
    10. Ožujak 2022. 10:05

Pozdrav cure ☺

Da se i ja javim dok malac spava u Ergobabyju. Prije nego ga spustim 😅
    -
    Buhtlica - prekrasan poklon za našu Milu od njene kume Lorre  💫💫🥰
    Isto tako, Lara je mali bombončić 🍬 u svojoj oblekici od kumice za koju čekamo da se otkrije 🙈🙈❤❤
    -
    Mi smo na AD broj 1 i planiramo ostati dulje, osim ako pedijatrica ne kaže drugačije. Moj dječak jede cca 1 L dnevno. U dobi od oko 6 mjeseci doseže se najveća količina mlijela koju piju, oko litre. 
    Sanjalice koliko popije ukupno u 24 h?
    Moj jede svaka 2, 2ipo sata po 120 ml + 4 mjerice tijekom dana. Kad je više sati razmaka između hranjenja onda 150 ml i 5 mjerica. I mislim da mu je to plafon.
    Pokušala sam davati i 150 tijekom dana da bi produžio razmak između obroka, ali to kod nas ne pali 🤷‍♀️🤷‍♀️ jede manje, ali češće.
    Ionako se sav muća iza obroka ko mala bačvica. I ne plače, pa mu je onda valjda ok.

Prije mjesec dana na kontroli sa 4 mjeseca je imao 8400 g i 67 cm. Sad sigurno ima 9 kg. Nosi već broj 80 (kalup H&M), nešto malo 74 😃😃

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    10. Ožujak 2022. 11:04

Jackie27

Pozdrav cure ☺

-
    Buhtlica - prekrasan poklon za našu Milu od njene kume Lorre 💫💫🥰
    Isto tako, Lara je mali bombončić 🍬 u svojoj oblekici od kumice za koju čekamo da se otkrije 🙈🙈❤❤
    -
    Mi smo na AD broj 1 i planiramo ostati dulje, osim ako pedijatrica ne kaže drugačije. Moj dječak jede cca 1 L dnevno. U dobi od oko 6 mjeseci doseže se najveća količina mlijela koju piju, oko litre.
    Moj jede svaka 2, 2ipo sata po 120 ml + 4 mjerice tijekom dana. Kad je više sati razmaka između hranjenja onda 150 ml i 5 mjerica. I mislim da mu je to plafon.
    Pokušala sam davati i 150 tijekom dana da bi produžio razmak između obroka, ali to kod nas ne pali 🤷‍♀️🤷‍♀️ jede manje, ali češće.
    Ionako se sav muća iza obroka ko mala bačvica. I ne plače, pa mu je onda valjda ok.

Prije mjesec dana na kontroli sa 4 mjeseca je imao 8400 g i 67 cm. Sad sigurno ima 9 kg. Nosi već broj 80 (kalup H&M), nešto malo 74 😃😃

Pa popije i on oko 800ml do 900ml + jedan cvrsti obrok...i moj nosi uveliko 80br nestoo 74 🤣🤣🤣 veliki nasiii deckii hehehe...pravim mu uvijek 150ml + mjerica i popije nekada sve a nekada ostane 10 ili 20ml...🤷‍♀️ 

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• sunce7
    10. Ožujak 2022. 12:32

Ponosnamama bombon😍
    I meni su rekli da se moze ostati na jedinici ili na pre ako beba lijepo napreduje.
    Zara ne ide nikako😂nece ni da pomirise🙄 upravo nam je pedijatrica rekla da joj po malo pomijesamo majcino i AD dok se ne navikne, s obzirom na  karakter ne nadam se tako brzo🤣
    Sanjalica ma ne zna se njima 😂 na nama je da pravimo, na njima da izvoljevaju 🤣

Tratinčica12
    10. Ožujak 2022. 14:53

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Jackie27

Pozdrav cure ☺

-
    Buhtlica - prekrasan poklon za našu Milu od njene kume Lorre 💫💫🥰
    -

Pa popije i on oko 800ml do 900ml + jedan cvrsti obrok…i moj nosi uveliko 80br nestoo 74 🤣🤣🤣 veliki nasiii deckii hehehe…pravim mu uvijek 150ml + mjerica i popije nekada sve a nekada ostane 10 ili 20ml…🤷‍♀️

To ti je ok. Nemoj se uopće brinuti oko količine koju pije. Litra u ovoj dobi je super. Čvrsti obrok pretpostavljam da ni ne pojede previše jer je tek na početku.
    Kad bi računali 150 ml po kilogramu mase, ispalo bi i mom i tvom oko 1 300 ml mlijeka u 24 h. Piju manje 😃
    Nemoj se sekirat dok dobro napreduje. A kila će izgubit kad propuže i prohoda.
    Ako pedijatar ne pravi problem oko toga 😃
    -
    Ja sam bila buca do prve godine, a kasnije su me jedva primili u osnovnu školu jer nisam imala ni potrebnih 17 kg 😂😂 i sad sam mršava relativno i ne debljam se uopće.
    Dok su dečki sretni i siti, sve je okej ☺☺ ne bih prelazila na broj 2 zasad. 

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

daniella2207
    10. Ožujak 2022. 18:28

Sanjalica5 nisam znala za to,mozda cemo i mi onda malo duze ostati na 1. Stvarno lijepo napreduje mi smo prije 10 dana bile na 7500g a sutra krecemo s kasicama i mi,danas smo bile na trznici po butternat tikvu😀 Ja neznam koliko pojede jer kombiniram ad i dojenje ali jedno 4-5 obroka po 170 ml pojede plus cica u 24 sata.
    Ponosna.mama preslatka je,kompletic je bas medeni🥰
    Zara tata je dobro,ima probleme sa srcem pa smo stalno na nekim pregledima i zahvatima ali drzi se👍i da posalji nam slikicu😍

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.