🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    daniella2207
    16. Ožujak 2022. 12:32

buhtlica34

Jutro ekipa!
    Mi smo danas imali 2. Cijepljenje I pregled. Mila je u 2 mjeseca dobila točno 2 kg (sad ima 7.450), narasla je 6 sm (62.5) I opseg glave je sa 39.5 na 41.5.
    Doktorica je jako zadovoljna sa motoričkim i socijalnim "vještinama", ali ja sam tražila uputnicu za fizijatra da vidimo zašto tako često drži rukice skupljen. Nju to ne zabrinjavaju ali dala mi je uputnicu.
    Mila za sad spava, vidit ćemo kroz dan kakva će biti ali nadam se da neće biti temperature..
    Tonkice čestitamo ti prvi zubić, a Ellie, Niki i Andri njihove miniće ❤️🎊🎉😘

Bravo za Milu,velika cura😀 nadam se da ce proci bez temperature, a odlazak fizijatru zasto ne,bolje da si sigurna i da se provjeri👍

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• sunce7
    16. Ožujak 2022. 13:12

Tracy bravo za zubic😍
    Buhtlice jos jedan pregled ne skodi.
    Daniella meni su cure rekle za amarant i sljive da je dobitna kombinavija kod zatvora tako na pocetku dohrane pa probaj uvrstit u jelovnik kad vec dobro jede☺️
    Kod nas svasta nesto od pogorsanja atop.derm do alergije vjerojatno na kravlje mlijeko,slj tjedan radimo alergo test.
    Bocice za vodu koje su najbolje bocice za pocetno pijenje vode? 

• Mia38
    16. Ožujak 2022. 13:32

sunce7

Tracy bravo za zubic😍
    Daniellameni su cure rekle za amarant i sljive da je dobitna kombinavija kod zatvora tako na pocetku dohrane pa probaj uvrstit u jelovnik kad vec dobro jede☺️
    Kod nas svasta nesto od pogorsanja atop.derm do alergije vjerojatno na kravlje mlijeko,slj tjedan radimo alergo test.
    Bocice za vodukoje su najbolje bocice za pocetno pijenje vode?

Sunce nama je alergo test bio negativan al odkako smo izbacilo sve mlijecno iz prehrane a on na Allernova Ar hrani poboljsalo nam se... nemamo onakve drame svaku vecer

• sunce7
    16. Ožujak 2022. 13:51

Nazalost i ja znam da u ovoj dobi test nije relavantan😣 ali je dva puta u roku dvije min nakon AD-a imala reakciju i dalje izdajam i nadam se da cemo uskoro naci rjesenje i dobru zamjenu za majcino m. 
    Super da vam se poboljsalo😍 da li pazite jos na nesto posebno? Mi mazemo sanacutan ali ne vidim neko posebno poboljsanje,znam da krema ne rjesava uzrok al bar da joj ublazi malo perutanje🤦‍♀️ I sama sam imala atopijski prije koju god i ne mogu ni zamislit kako je njima malima kad ih svrbi😫

SamoMalo
    16. Ožujak 2022. 16:54

Ja vodu odmah dajem na casu, brzo to oni nauce.

Tracy, super za zubic 
    Mi bili na pregledu i cijepljenju jer je s 4mj bio bolestan. 8 i pol kila i 75cm ima kapitalac 
    Negooo, Sanjarka, jel to done by deer pribor? Di si uzela? Lovim neku akciju

SamoMalo
    16. Ožujak 2022. 16:55

Nama atopijski rijesio Biovitalis! Ko rukom odnesemo!

• sunce7
    16. Ožujak 2022. 18:15

Pravi komad bebe😍
    Hvala ti, bas cu i to pogledat.

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    17. Ožujak 2022. 07:15

Jutrooo cureee...da se i mi malo javimoo...nemamo bas nista novo za prijaviti🤷‍♀️ znam da je jedna bebuska imala problemaaa sa bljucanjem ( ne mogu se sjetit koja je to bebica,znam da je curica u pitanju)....mi istoo bljucamo i danas dan...nemam vise nacina ni idejee sta da radim da se to smanji 🤷‍♀️ paa bih voljela da mi se mamaaa te bebice javi da vidim sta i kako ona radi 🤷‍♀️ da li se sta poboljsalo ili pogorsalo 🤔🙄

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Endzrue
    17. Ožujak 2022. 08:18

sunce7

Tracy bravo za zubic😍
    Daniellameni su cure rekle za amarant i sljive da je dobitna kombinavija kod zatvora tako na pocetku dohrane pa probaj uvrstit u jelovnik kad vec dobro jede☺️
    Bocice za vodukoje su najbolje bocice za pocetno pijenje vode?

Ja mome dajem na čašu. Samo tako pije i naučio je kroz par dana. (prvo smo i na žlicu). I planiram ga naučit na slamku. Ta dva načina su najbolja za vježbe mišića obraza. A ugl ti kljunašice prolaze pod prve boce ik čak obična boca na sisač

Endzrue
    17. Ožujak 2022. 08:21

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Jutrooo cureee…da se i mi malo javimoo…nemamo bas nista novo za prijaviti🤷‍♀️ znam da je jedna bebuska imala problemaaa sa bljucanjem ( ne mogu se sjetit koja je to bebica,znam da je curica u pitanju)….mi istoo bljucamo i danas dan…nemam vise nacina ni idejee sta da radim da se to smanji 🤷‍♀️ paa bih voljela da mi se mamaaa te bebice javi da vidim sta i kako ona radi 🤷‍♀️ da li se sta poboljsalo ili pogorsalo 🤔🙄

Tracy ti je to 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.