🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tracy_
    11. Ožujak 2022. 18:53

Mi smo dodali maslinovo ulje u kašicu. Bavimo se maslinama inače tako da joj nema druge nego prihvatit EDMU (nema mi draže nego iskoristit ovu skraćenicu ko u dotičnim grupama)
    -
    Muž dostavljač, uloga života 😂😂 
    Bila sam presretna šta smo izvukli drugu Splićanku, ljubac prijici N od prijice T. ❤️

Tratinčica12
    11. Ožujak 2022. 20:05

Tracy_

Mi smo dodali maslinovo ulje u kašicu. Bavimo se maslinama inače tako da joj nema druge nego prihvatit EDMU (nema mi draže nego iskoristit ovu skraćenicu ko u dotičnim grupama)
    -
    Muž dostavljač, uloga života 😂😂
    Bila sam presretna šta smo izvukli drugu Splićanku, ljubac prijici N od prijice T. ❤️

EDMU obavezno!!!!
    Nemoj da nema 🙈🙈😅
    -
    Bumac brzo ozdraviteee 🍀🍀❤

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

daniella2207
    11. Ožujak 2022. 21:43

Evo prva kašica je prosla super, spremila sam joj 125 g tikve i pojela je skoro sve malo je ostalo,samo se culo mmmm i otvara usta🤣🤣
    https://ibb.co/GW7Bkzn
    Sanjarka88 vidis nisam ni razmisljala da ima reakciju na ulje i mi kao i Tracy imamo svoje EDMU pa nekako se nadam da nece imati reakciju li ga stalno koristimo😁
    Ajme Sanjarka kako je ovo predivno,ti si se bas pripremila za dohranu,ja nekako sve u zadnji čas,mi smo evo krenuli s jednom zdjelicom i dvije žličice ali planiram sada za vikend u nabavu.
    SweatDream15 drago mi je procitati da ste se svi skupa lijepo naspavali,tako se i meni pocne vrtiti i samo joj dam bocu ili cicu i ona nastavi, dobro je dok hoce tako😀
    Bumac95 ozdravite čim prije🙏

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• sunce7
    12. Ožujak 2022. 08:55

joj Sanjarka opreme😍 Luki je spreman😂 
    Daniella bravo za Korinu😍 mi smo danas prvi put isto tikvu,ali posto nece AD nisam ni ovo ocekivala da hoce😂 al ajd bar se gadi kao na AD😂

Mišić
    12. Ožujak 2022. 09:21

Daniella dok ja vidim pitanje, vi vec poceli 😆 obavezno EDMU u kasice, prvo par kapi pa do 1/2 zlicice, upravo zbog orobave. I bravo Korina! 🥳🥳 nama je danas drugi dan piketine ( dajem ju s danom pauze izmedju). 
    Lollypop probaj Anaftin gel i/ili Osanit kuglice. Uglavnom pomaze, ali evo nocas nam je bila koma noc, nista nije pomagalo. 🙈 
    ______
    I bravo za sve kumice, predivni pokloni! 😍

Mišić
    12. Ožujak 2022. 09:21

sunce7

Daniella bravo za Korinu😍 mi smo danas prvi put isto tikvu,ali posto nece AD nisam ni ovo ocekivala da hoce😂 al ajd bar se gadi kao na AD😂

Mišić
    12. Ožujak 2022. 09:22

Ups, ovo sam slucajno, ispao mi je mob iz ruke 🤣🤣🤣🤣

daniella2207
    12. Ožujak 2022. 19:23

sunce7

🤣 ma hoce pomalo ova moja bas tamani🤣danas sam odrezala komad i izvagala ga 180 g je bilo to sam skuhala i sve je pojela nisam joj planirala sve dati ali cim bi stala bi pocela plakati,cijelo vrijeme je jela i mam mam🤣
    Koliko bi oni uopce toga trebali jesti?

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207
    12. Ožujak 2022. 19:26

Mišić

Danielladok ja vidim pitanje, vi vec poceli 😆 obavezno EDMU u kasice, prvo par kapi pa do 1/2 zlicice, upravo zbog orobave. I bravo Korina! 🥳🥳 nama je danas drugi dan piketine ( dajem ju s danom pauze izmedju).
    Lollypop probaj Anaftin gel i/ili Osanit kuglice. Uglavnom pomaze, ali evo nocas nam je bila koma noc, nista nije pomagalo. 🙈
    ______
    I bravo za sve kumice, predivni pokloni! 😍

Stavili smo da,par kapi za pocetak👍super vi vec meso papate👏

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Tratinčica12
    12. Ožujak 2022. 20:51

Hej, da se javim da smo i mi dobili poklon od naše kume Fritule i malog kumića M.  🎉🥰

Sve nam je super. M je već danas s tatom čitao slikovnicu i slušao kako se glasaju pojedine životinje. 
    Dobili smo i pisamce. Najprije sam zasuzila, pa se nasmijala 🙈🙈
    Zahvaljujemo se od srca našoj kumi i njenom dječaku 💫🌼❤❤
    -
    https://ibb.co/MVsL328
    https://ibb.co/0cNqcHT
    https://ibb.co/ZXGRrRP

Hvala jos jednom od Mladena i mame ❤❤🌼💫🌻🥰🥰

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani