🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sunce7
    12. Ožujak 2022. 08:55

joj Sanjarka opreme😍 Luki je spreman😂 
    Daniella bravo za Korinu😍 mi smo danas prvi put isto tikvu,ali posto nece AD nisam ni ovo ocekivala da hoce😂 al ajd bar se gadi kao na AD😂

Mišić
    12. Ožujak 2022. 09:21

Daniella dok ja vidim pitanje, vi vec poceli 😆 obavezno EDMU u kasice, prvo par kapi pa do 1/2 zlicice, upravo zbog orobave. I bravo Korina! 🥳🥳 nama je danas drugi dan piketine ( dajem ju s danom pauze izmedju). 
    Lollypop probaj Anaftin gel i/ili Osanit kuglice. Uglavnom pomaze, ali evo nocas nam je bila koma noc, nista nije pomagalo. 🙈 
    ______
    I bravo za sve kumice, predivni pokloni! 😍

Mišić
    12. Ožujak 2022. 09:21

sunce7

Daniella bravo za Korinu😍 mi smo danas prvi put isto tikvu,ali posto nece AD nisam ni ovo ocekivala da hoce😂 al ajd bar se gadi kao na AD😂

Mišić
    12. Ožujak 2022. 09:22

Ups, ovo sam slucajno, ispao mi je mob iz ruke 🤣🤣🤣🤣

daniella2207
    12. Ožujak 2022. 19:23

sunce7

🤣 ma hoce pomalo ova moja bas tamani🤣danas sam odrezala komad i izvagala ga 180 g je bilo to sam skuhala i sve je pojela nisam joj planirala sve dati ali cim bi stala bi pocela plakati,cijelo vrijeme je jela i mam mam🤣
    Koliko bi oni uopce toga trebali jesti?

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207
    12. Ožujak 2022. 19:26

Mišić

Danielladok ja vidim pitanje, vi vec poceli 😆 obavezno EDMU u kasice, prvo par kapi pa do 1/2 zlicice, upravo zbog orobave. I bravo Korina! 🥳🥳 nama je danas drugi dan piketine ( dajem ju s danom pauze izmedju).
    Lollypop probaj Anaftin gel i/ili Osanit kuglice. Uglavnom pomaze, ali evo nocas nam je bila koma noc, nista nije pomagalo. 🙈
    ______
    I bravo za sve kumice, predivni pokloni! 😍

Stavili smo da,par kapi za pocetak👍super vi vec meso papate👏

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Tratinčica12
    12. Ožujak 2022. 20:51

Hej, da se javim da smo i mi dobili poklon od naše kume Fritule i malog kumića M.  🎉🥰

Sve nam je super. M je već danas s tatom čitao slikovnicu i slušao kako se glasaju pojedine životinje. 
    Dobili smo i pisamce. Najprije sam zasuzila, pa se nasmijala 🙈🙈
    Zahvaljujemo se od srca našoj kumi i njenom dječaku 💫🌼❤❤
    -
    https://ibb.co/MVsL328
    https://ibb.co/0cNqcHT
    https://ibb.co/ZXGRrRP

Hvala jos jednom od Mladena i mame ❤❤🌼💫🌻🥰🥰

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

bumac95
    12. Ožujak 2022. 21:18

Bas divno jackie i fritula 🥰🥰
    Nadam se da vam vikend mirno prolazi cure. Kod nas u Ri je divno vrijeme :D

Samo da javim da su dečki okej. Još malo temperature je ostalo i kašlja. Nadam se da smo za dva tri dana ko novi :D 
    22. Idemo na sistematski sa 6 mjeseci pa javim kako napreduje Niko :D i naravno zbog korone opet odgadamo cjepivo 😅

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

SweetDream15
    13. Ožujak 2022. 01:08

Jackie super pokloni  🤩 baš divno za pismo 😊
    Bumac guštaj iskorištavaj lijepo vrijeme, i mi smo jedva dočekali .. nadam se da ozdrave svi brzo 🤞 

Mi smo danas isto lijepo iskoristili dan, prošetali, otišli na kavicu, naveče se igrale smijale.. Pa eoo vrijeme za mamu, prije uru sam se okupala, taman fino osla u dnevni tila pogledati film na miru, kad L se probudi plače prepala se nečega i nikako stat plakati 🙄 još kako sam imala ručnik na glavi se prepala malo 🙈  i evo konačno je zaspala. Ujtro idemo na misuu, pa na kavu sa sekom i njenom bebom. I onda popodne opet s kumom i takoo. Zovu lijepi dan 🤞🍀
    Toliko od mene 😄 Lakuu noćć ❤️

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Sanjarka88
    13. Ožujak 2022. 07:06

Jutro ekipica 😊
    Kako provodite vikend? 
    Mi smo zabijeni u kuću....tek smo završili s atb i jos mu nos svira a vani je dosta hladno pa ne riskiram...
    Ajme ne mogu dočekati tople i lipe dane....
    Inače, počeo se rotirati leda-trbuh 🎉 na trbuhu kao da pliva na suho onda drma nosom od podlogu pa mi bude žao pa ga vracam na leđa 😅 i guzu podize... krenuo bi negdje al ne ide 🤣🤣🤣
    SweetDream ajme hranjenje svako sat, sat ipo 😳 meni je i ovo svaka 2ipo previse često 😅
    I svaka čast za prelaz na 74 🙌 koliko je visoka?
    Bumac nadam se da ste svi četvero danas kao novi 🤗
    Edmu ( 🤣) isto imamo domaće 💪💪💪
    Daniella ma bravo za uspješno papanje 🙌🙌😍🥳
    Jackie predivan poklon je dobio M. , Divnooo!
    Čestitam jučerašnje miniće Ivkice Luki velikih 6! 😍🥳 I MARELA tvom frajeru velikih 5. 💙🥳
    Natalia sretan veliki 6! liviji 🥰
    Kako nam rastu bebeeeee, sve ih više ima pola godine već 😳

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.