🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buhtlica34
    09. Ožujak 2022. 16:34

Lollypop

Kako im olaksavate te zubeke? Jucer su ga toliko mucili (jedan dio je vani) da sam mu dala cepic i onda se smirio, gel nije pomagao, gricke, hladna vlazna gaza, prsti, sake nista 😣😵 ne bi mu bas svaki put cepic davala..

Joooj nemam ti ništa korisno za reći, osim možda one osanit kuglice? Ja ih nisam probala ali možda bi pomogle. 
    Nadam se da će uskoro proviriti i da će muka proći 😊

daniella2207
    09. Ožujak 2022. 20:28

buhtlica34

Curke, Mila je dobila poklon od svoje forumske kume Lorre, I vrlo je sretna, kao što možete vidjeti na slici!
    Draga Lorre, hvala ti puno na poklonu za Milu i mamu 🥰🥰
    https://ibb.co/NVgHTqf
    https://ibb.co/Cm6020X

Divan poklon😀

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207
    09. Ožujak 2022. 20:32

minnie25

Trudim se popratit vas, ali jednostavno ne stignem nikako nadoknaditi zaostatke. Jednostavno mi se puno stvari nakupilo zadnjih par mjeseci. Ako se odlucite napraviti kakvu grupicu na faceu ili ista slicno pliz javite, mogla bi se tako vise ukljuciti ❤
    Vidim da su neki vec krenuli s dohranom. Ja pomalo gledam hranilice i nikako se odluciti. Pisite koje ste vi odabrale pa da malo bacim oko.
    Vanesa mi se mijenja naocigled, 14.imamo sistematski pa me bas zanima koliko je narasla. Koje velicine nose vase mrve? Moja sa punih 4 mjeseci evo presla vec na vel.68, a ja ljetno sve kupila 74. Sad se bojim da ce joj biti maleno do tada.

Ja isto gledam te hranilice i vjerovatnu cu neku kinderkraft,gledam par njihovih jos neznam koju bi tocno.Za pocetak cu je hraniti u ovoj lezaljci/njihaljci jer ima polusjedeci polozaj.
    Moja je na velicini 68 a nesto nosimo i 74, mislim da ce oni usporiti sada pa da ce ti 74 biti dobro za ljeto.

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207
    09. Ožujak 2022. 20:37

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Sanjarka88 🤍

Večer ekipa 🙌
    Opet ja čekam vrijeme za atb 🤣
    Sinoć ga je popio i nastavio odmah spavati, nadam se i večeras da će biti tako.
    Bili smo kod dr. Danas na kontroli. Frajer se tamo okrenuo na trbuh kao da to svaki dan radi 😳😅 zaglumio malo haha 😅
    Moram popratiti ga s obzirom da ima proljev , a i prije atb je imao par dana mekse stolice par puta na dan, ja sam mislila da je od silne sline. No evo, vidit ćemo. Ako potraje, moramo stolicu nositi na analizu.
    Ima ravno 6kg 😊
    S dohranom krećemo s točno 5mj. S obzirom na njegovu stalnu glad i 7 boca dnevno.
    Sanjalice a koliko boca dnevno ti popije?
    Moj pije 130ml svako 2-2ipo sata 🤷🏻‍♀️
    Tracy ne mogu se nadiviti poklonu 😍🤩 a čupavica nasa jedeee 🥦
    SweetDream sretan veliki 5. Nećakinji 🥳
    Lana je velika cura već 😊
    Nina i Mila su nam 😍😍😍 sretni minići cure ♥️ i Oliveru sretan veliki 5. 🥳

Nekada 5 nekada 6…ali ne popije uvijek sve iz flasice…nekada je to 150ml nekada 160ml…ali poceo mi i traziti i na svaka 3h…a do sada je jeo na svaka 4 do 5h,a sada mi trazi svaka 3h….

Moja pije 150ml + prah, po danu trazi isto svaka 3 sata cca ali nocu mi ne jede jer spava u komadu po 9-10 sati,pa onda po danu jede cesce.Pojede jedno 5 tih bocica plus je ja jos stavljam na cicu ili se izdojim pa joj dam. Mozda i tebi spava duze nocu pa onda to nadoknađuje po danu i trazi ti cesce?

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    09. Ožujak 2022. 22:17

daniella2207

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Sanjarka88 🤍

Večer ekipa 🙌
    Bili smo kod dr. Danas na kontroli. Frajer se tamo okrenuo na trbuh kao da to svaki dan radi 😳😅 zaglumio malo haha 😅
    Moram popratiti ga s obzirom da ima proljev , a i prije atb je imao par dana mekse stolice par puta na dan, ja sam mislila da je od silne sline. No evo, vidit ćemo. Ako potraje, moramo stolicu nositi na analizu.
    Ima ravno 6kg 😊
    S dohranom krećemo s točno 5mj. S obzirom na njegovu stalnu glad i 7 boca dnevno.

Nekada 5 nekada 6…ali ne popije uvijek sve iz flasice…nekada je to 150ml nekada 160ml…ali poceo mi i traziti i na svaka 3h…a do sada je jeo na svaka 4 do 5h,a sada mi trazi svaka 3h….

Moja pije 150ml + prah, po danu trazi isto svaka 3 sata cca ali nocu mi ne jede jer spava u komadu po 9-10 sati,pa onda po danu jede cesce.Pojede jedno 5 tih bocica plus je ja jos stavljam na cicu ili se izdojim pa joj dam. Mozda i tebi spava duze nocu pa onda to nadoknađuje po danu i trazi ti cesce?

Ne spava toliko nikada...spava od 22h do 2h,tada trazi prvu bocicu...samo mi je jednom ili dva puta spavao tako ii vise nikada 🤷‍♀️ ne znam da li je do AD-a . 🤷‍♀️ mozda da sa punih 6 predjem na br 2 umjesto 1...mozda mu nije sit br.1 🤷‍♀️🤷‍♀️ pojma nemam...jer nekako mi je puno 170ml svaka 3h

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Tracy_
    09. Ožujak 2022. 22:43

Evo apgrejdana Ikea:
    https://ibb.co/Pt7XT3m

daniella2207
    09. Ožujak 2022. 23:10

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

daniella2207

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Sanjarka88 🤍

Večer ekipa 🙌
    Ima ravno 6kg 😊

Ne spava toliko nikada…spava od 22h do 2h,tada trazi prvu bocicu…samo mi je jednom ili dva puta spavao tako ii vise nikada 🤷‍♀️ ne znam da li je do AD-a . 🤷‍♀️ mozda da sa punih 6 predjem na br 2 umjesto 1…mozda mu nije sit br.1 🤷‍♀️🤷‍♀️ pojma nemam…jer nekako mi je puno 170ml svaka 3h

Pa da neznam onda, pa bas se ja mislim kada krenuti na broj 2 kako sam citala od 6 mjeseci ide broj 2 bar za Nan, ti si mislila duze ostati na 1?
    Ma gle ako ga pita ti mu daji,sve bebice su drukcije nevjerujem da je previse..Kako napreduje s tezinom?

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207
    09. Ožujak 2022. 23:13

Tracy_

Evo apgrejdana Ikea:
    https://ibb.co/Pt7XT3m

Predobra je👍 ja cu uzeti jednu za kod nonica da ima.

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    10. Ožujak 2022. 07:36

Daniella2207      Paa preporucuju sto duze ostati na br.1 jer je kao najslicnije majcinom mlijeku...pa sam planirala ostati na br.1 barem do godine....ali mislim da cu morati preci na br.2 jer njemu je vec br. 1 slab 🤷‍♀️ on sigurno sada vec ima 9kg ako ne i vise....idemo 30.3.na kontrolu pa cemo bas da vidimo...ja kada se vagam s njim kuci ima 9kg...on lijepo napreduje...uveli smo i jednu kasicu dnevno koja mijenja jednu bocicu....pa vidjet cemo kako ce se nastaviti...mozda je samo period 🤣

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• ponosna.mama
    10. Ožujak 2022. 08:10

Jutro mamice 😊
    Mi smo dobile nas slatki pokloncic od Larine 🧚🏼‍♀️
    Zahvaljujem se, preslatko je 🥰
    Na zalost, kuma se nije potpisala pa ne znamo od koga je, al saljem 🤗
    Evo i par slicica..
    https://ibb.co/41STsCB
    https://ibb.co/VjBxVqw
    https://ibb.co/fH5Zf3G
    https://ibb.co/yYWtQ6L

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.