Ajme sanjarka da je malo biti prazne glave🤣🤣 a kod mene tek jedno, sta bi da je troje🤣🤣
Bumac hvalaa❤️ koliko je trajalo kod vas?
Nastavak, slucajno sam poslala. 🙈
Koji AD mu dajes? Za kombinaciju s tvojim mlijekom je najbolji neki koji u nazivu ima PRE ili Plus (samo se Novalac tako zove za nase trziste). Boca - vidim da imas MAM, mozda mu ona ne odgovara. Moja Amelia se uzasno zagrcavala od nje, a najvise joj odgovara Avent natural flow (da, znam da pisu da je brz protok, ali nama se pokazao taman, sporiji od MAM)
A ti samo budi strpljiva i radi onako kako se tebi cini najbolje!!! 🤗🤗🤗 bebi trebas ti cijela, a ne samo tvoja cika. (I meni je dugo trebalo da mi se kockice ovako posloze)
Eeeh, bebice su vam svima premedene!!! 😍😍😍
Ima li koja mama vrticaraca da se susrela s bolescinom usta, sake, stopala? 😩to nam je najnovije 🙈
Jutro cure!
Mi smo bili i noćna i jutarnja smjena, ali ja sam toliko satrana bila da ni pisat nisam mogla, polubudna sam je dojila I presvlačila.
Mi imamo frenulum jezika koliko sam uspila vidit sama, ali ona baš dobro sisa. Svejedno ću ići to recnuti sad nakon pregleda kod pedijatrice, samo nek mi ona potvrdi i da neku preporuku, iako ja sam dobila preporuku za poliklinika sabol u Zg pa ću vjerovatno tu i ići. Isto pratim neke ig račune gdje imaju vježbe za nakon reckanja (https://instagram.com/milkmatterspt?utm_medium=copy_link)
Ja ga isto imam, nikad nije recnut, ali eto hvala bogu nisam imala problema sa izgovorom slova ili nečim drugim. Kad sam išla vaditi zub na stomatološki fakultet taj doktor je prozvao sve studente, njih jedno 10, da dođu i vide kako to izgleda u odrasle osobe, a kao da normalno priča i sve to 😂 Muž kaže da se i dobro ljubim s obzirom na moj nedostatak 😂😂 svejedno s malom ne želim riskirati da ima kasnije neke probleme i želim to odmah riješiti.
Tracy, jel ti manje bljucka od kad si recnula to?
Još sam nešto mislila komentirati, ali pišem iz 10tog pokušaja i isparilo mi je 😒
Tracy on je normalno dojio, mislim nisam primijetila da nema dobar hvat. Tek sad kad sam mu bočicu dala sam skužila da mi donja usna stoji lijepo, dok gornja nije izvrnuta. I nekad zna coktat dok jede a za to sam čula da ima veze s time. Pa čini mi se da on napravi dobar vakum, tojest da ne ulazi zrak. I ne curi mlijeko sa strane 🤷🏼♀️
Poslije obroka je normalan, nema grcice, ne place, ne povraca i ne štuca. Nadam se da neće eskalirati ništa haha, ali hvala ti svejedno na Preporuci. Dobro je znat :D
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Sunce jedno dobra dva tjedna. A jedno 3,4 dana je bilo “kritično”. Hvala Bogu pa je iza nas. Jedino sad i nakon mjesec dana nos i dalje pun. 🤦🏼♀️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Misic očito Nike (ako je to množina uopće jahah) imaju tendenciju zaj*bavat 😂
Hvala ti na ovome, najgore je u glavi.
I ja sam dojila starijeg do prvog rođendana i mislila sam da će i sad ic tako glatko, ali evo, nekad jednostavno ne ide sve po planu :(
Dajem mu babylove PRE, čitala sam da je okej, a opet nije skup ko aptamil ili NaN. Ne znam sad koliko cijena diktira kvalitetu? Ne čini mi se da ima nekih problema s njim. Jedino sto me traži malo češće jest pa moram sad shvatit koliko mu mogu davat. Traži preko dana na 2:30 sata cca. Preko noći jede jednom. Radim mu 120+prah, od četvrtog mjeseca (sto je za 5 dana) piše da možemo 150+prah.
Ne zagrcava se, hranim ga onom PBF tehnikom.
Svašta sam nešto naučila u ovih par dana 😂
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Tracy on je normalno dojio, mislim nisam primijetila da nema dobar hvat. Tek sad kad sam mu bočicu dala sam skužila da mi donja usna stoji lijepo, dok gornja nije izvrnuta. I nekad zna coktat dok jede a za to sam čula da ima veze s time. Pa čini mi se da on napravi dobar vakum, tojest da ne ulazi zrak. I ne curi mlijeko sa strane 🤷🏼♀️
Poslije obroka je normalan, nema grcice, ne place, ne povraca i ne štuca. Nadam se da neće eskalirati ništa haha, ali hvala ti svejedno na Preporuci. Dobro je znat :D
Ma ja onda nebi dirala ništa. If it ain't broke, don't fix it 😁
Jutro cure!
Mi smo bili i noćna i jutarnja smjena, ali ja sam toliko satrana bila da ni pisat nisam mogla, polubudna sam je dojila I presvlačila.
Mi imamo frenulum jezika koliko sam uspila vidit sama, ali ona baš dobro sisa. Svejedno ću ići to recnuti sad nakon pregleda kod pedijatrice, samo nek mi ona potvrdi i da neku preporuku, iako ja sam dobila preporuku za poliklinika sabol u Zg pa ću vjerovatno tu i ići. Isto pratim neke ig račune gdje imaju vježbe za nakon reckanja (https://instagram.com/milkmatterspt?utm_medium=copy_link)
Ja ga isto imam, nikad nije recnut, ali eto hvala bogu nisam imala problema sa izgovorom slova ili nečim drugim. Kad sam išla vaditi zub na stomatološki fakultet taj doktor je prozvao sve studente, njih jedno 10, da dođu i vide kako to izgleda u odrasle osobe, a kao da normalno priča i sve to 😂 Muž kaže da se i dobro ljubim s obzirom na moj nedostatak 😂😂 svejedno s malom ne želim riskirati da ima kasnije neke probleme i želim to odmah riješiti.
Tracy, jel ti manje bljucka od kad si recnula to?
Još sam nešto mislila komentirati, ali pišem iz 10tog pokušaja i isparilo mi je 😒
A manje bljucka ali i dalje bljucka, mislim da nisan dovoljno vježbica radila i da se malo reattachalo i kad san ja to ricnula ona je već naučila na svoj način dudat a ja nisan radila ni pred-vježbice koje su bitne radit PRIJE procedure. A možda samo nanje bljucka jer ima već skoro 4 mjeseca a ja sam izbacila mlijeko skroz.. ko će ga znat.
Jedino šta znam je da bolje hvata i ne štrajka više. Svejedno minimum dobija na težini ali dobija pa guramo naprid.
Vidiš meni ona uopće nema problema ni sa hvatom, a bome ni ne štrajka. Nisu me bradavice ni malo bolile niti jedan put. A vidit ću sve da pedijatricom sada..
Sortiraj odgovore
Najstariji