I smo na MAM flasici ii sisac je takav da bebina gornja usna ne moze da se izrvne (barem se meni tako cini,jer je moj bebac dok je dojio i bio na Avent imao fino usnicu izvrnutu a sada nema 🤷♀️) .
Tako da mislim da je do sisaca...aaa napomenut cu pedijatru kada odemo 31.1. Da pogleda ..
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Znaci možda nije u nama problem nego u Mam bočici 😅
Možda da mu probam kupit dr. Brown pa da vidim tamo?
One su isto sa sporim otpustom ako sam dobro skužila?
Meni je noćas Niko spavao od 9 do 2, pa do 7, i sad još spava. Ja pijem kavicu upravo. Milina. Kad bi svaki dan bio ovakav 😂
Endzrue da nije regresija sna u pitanju? Ona dolazi oko 4. mjeseca i kažu da kod nekih beba bas osjetna promjena bude.
Sanjarka točno tako je i Niko imao s dva mjeseca. 4930 😅 sad s 4 ima kilu vise, zato i nisam zadovoljna kako napreduje 🙄
U grupi sam da. Samo treba to sve pohvatat sad. On po kilaži treba pit 875, a pije mi 910. Mislim da je to skroz okej 🤷🏼♀️
Jako lagano prođem češljiće da, al on ima malo toga pa se lako skida.
Nije ni meni Leon imao da. Isto ih čekam 😅
Nadam se da će Niko bar malo lakše proc jer mi je to dijete već uzelo živaca za pola života, a šta me tek čeka hahahha
Misic treba izdržat da. Starijeg sam sad pustila doma od 11. mjeseca i nisam uopće sigurna koliko još da ga držim. Mislim, ne mogu dovijeka 🤦🏼♀️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Jutro ekipa!
Prijavljujem da i Mila ima tjemenicu. Ja sam odlučila da ću joj svako 3ci dan prati kosu s Mustelom, nekako mi se čini dosta agresivna jer tjeme joj je skroz crveno nakon nje bilo.. Koliko držite ulje na glavi? Jel onda isčešljate pa onda sa Mustelom? Ja sam joj smo cila kosi u, stavila mustelu, iscesljala jedno minutu i onda isprala. Možda joj je to sve bilo previše..
Ona isto noćas dobro spavala. Od 9 do 3, pa se budila u 6.18 jesti i do 8. Sad ponovno u nekom polusnu, nunam je u bjornu ne bi li odspavala 2 ure da zamjesim komišku pogaču. Nisam to u životu jela a evo sad mi se užasno jede 😂😂
E da, kad budete gledali robicu za krštenje dajte stavljate likove Please 😊
Mislim, nama je krštenje i crkveno tek u 5.mjesecu, ali tražim i sad haljine za nas obe, možda uspijem naći nešto dobro na popustu pa treba iskoristiti priliku dok traju 😎
Buhtlica i mi ćemo tako 4./5. mjesec. Ja sam gledala na Orioli. Imaju slatke stvarčice, al još ništa nisam uzela.
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Jutro ekipa!
Prijavljujem da i Mila ima tjemenicu. Ja sam odlučila da ću joj svako 3ci dan prati kosu s Mustelom, nekako mi se čini dosta agresivna jer tjeme joj je skroz crveno nakon nje bilo.. Koliko držite ulje na glavi? Jel onda isčešljate pa onda sa Mustelom? Ja sam joj smo cila kosi u, stavila mustelu, iscesljala jedno minutu i onda isprala. Možda joj je to sve bilo previše..
Ona isto noćas dobro spavala. Od 9 do 3, pa se budila u 6.18 jesti i do 8. Sad ponovno u nekom polusnu, nunam je u bjornu ne bi li odspavala 2 ure da zamjesim komišku pogaču. Nisam to u životu jela a evo sad mi se užasno jede 😂😂
Ja isto imam sva ova pitanja 🙈🙈
I isto mu se tjeme crvenilo jako. I čelo di je pjenica dotakla. Iako mislim da nisam držala dugo... 🤷♀️
Neću ni ja svaki dan. Isto mi se čini malo agresivno svaki dan. A sljedeći put staviti i ulje.
Ovaj put sam samo Mustelu.
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Taj cesljic za tjemenicu ima u Dm za kupit? Ili ljrkarna ili kaj?
Danas baka i deda prvi put cuvaju Tea jer imam uzv u bolnici... mislim cuvqli su ga prije al sat-dva dok sam nesto kratko obavljala al poznavajuci nase bolnice danas ce malo potrajat.
Na pregledu mjesec dana nakon poroda mi je doktor rekao da nesto nije zaraslo pa da odem na uzv u bolnicu.. evo tek sad to stizem... kako vama sve ok od poroda?
Nama je tjemenica bila bas dosta izrazena na celu i obrvama i to bih istrljala krpicom dok smo ju kupali (voda i bademovo ulje) i sve je proslo u dva kupanja. Kasnije je imala na glavi, tjemenu bas i nije prolazilo kupanjem pa sam to s Mustelom. Napravila pjenu, ostavila 2 min kako pise i isprala uz trljanje krpicom za pranje, sve je otislo. Jos iscesljala cetkom za kosu njenom. I kad kazem trljala, mislim lagano naravno haha.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Cure sto se tice haljinica za krstenje, ja sam uzela kod Pcelicamaja https://www.instagram.com/p/CUNrlxkt7zs/?utm_medium=copy_link
Ali da sam imala u toplije vrijeme ovako bi nesto https://www.next.de/de/style/st558257/750090#750090
Kod njih sam vidjela najvisa “svecanijih” haljinica
Tjemenice se isto rijesavam kao Missy. Mustela se nama pokazala najbolja.
Sortiraj odgovore
Najstariji