Jutro cure!
Gospođica obraščić I ja zahvaljujemo na kompliment ima 💞
A i ne moram vam reći, sve ove naše jesenske bebice su preeeeslatke i svima šaljemo puse 😘😍
Sto se tiče izdvajanja, ja isto kao i Sweet Dream nemam šta izdojiti nakon nje.. Dogodilo mi se da sam 2-3 puta izdajala po noći, kad bi ona samo jednu sisu pojela, a ova druga bi bila prepuna, tipa kad spava 5 sati u komadu, i tad bi bilo u toj ne izdojenoj oko 110,a u ovoj drugoj koju je posisala oko 40,tako da bi imala za još jedan obrok joj 😂
Mene muči njen nos i dalje, jer ona kad bljuca bljuca i na nos, ja to po cili dan čistim sa fiziološkom, vatom I usisavačem 😏 I uzalud, mogu ja nju držati i 3 ure nakon što pojede, ako će bljucat bljucat će, ako neće, mogu je odma spustiti. E aj to znaj jel oće ili neće...
Ali izgleda da je uhvatila neke svoje ure za spavanje, i zadnje dvije večeri zaspe oko 8ipo i budi se oko 1-2, pa onda oko 5-6. Kad bi tako i ostalo, ali da odspava malo dulje ujutro, npr do 10, a ne do 7ipo ja bi bila sretna 😂 nakon ovog drugog buđenja se stalno back, vrti, njurga, umorni brate 😅
Sto se quality time sa mužem tiče, naš dvoje to imamo navečer kad ona zaspe, barem sat vremena prije nego i ja odem spavati. Jučer smo nju ostavili sve krvi 3 sata a naš dvoje išli do Citya, i mislim da ću to uvesti svaki vikend. Fali mi vrijeme s njim kad sam skroz fokusirana na njega, a ne da s pola mozga nju zabavlja a drugom poslom njega slušam. Al eto trudimo se da to navečer bude.
A najiskrenije da vam kažem, falim malo sama sebi. Ja sam inače baš bila komorna da tako kažem, i puno vremena sam provodila sama sa sobom, ili ležala i gledala serije, ili čitala, ili išla u teretanu il trčati, ili u shopping, ali sve to sama, jer sam tako punila baterije. I sad to ništa ne mogu još i jako mi to fali. Nije da ja nebi mogla što se tiče čuvanja Mile, jer muž bi se brinu o za nju cili dan i noć da ja kažem, ali jednostavno ne mogu više isključiti mozak i ne misliti na nju. Nadam se da ću se uskoro skulirat i početi raditi malo te neke svoje stvari.
Marela i Sanjarka ja sam svoga pustila da spava preko noći nakon drugog pregleda kod ped. Vidjeli smo da okej dobiva na težini i ima dovoljno mokrih pelena, pa je ped dala zeleno svjetlo za spavanje. Spavao bi jedno 6-7 sati u komadu.
Imam osjećaj da bi preko dana to sve nadoknadio jer je jeo na dva sata sve do sad do kad nije prestao dojit.
E sad, ovo ružno zvuci al on otkako je na bočici evo četvrti dan - druga beba 😩
Znaci uspavljivanje traje po par minuta, manje je nervozan, manje se dere., jucer je preko dana odspavao dva puta po dva sata sto nisam doživjela tri mjeseca. Sve si nekako mislim da je on bio gladan cijelo vrijeme :(
Ma nije bio gladan, nego jednostavno njima tog majčino mlijeka koliko god zdravo bilo, puno češće treba da budu siti, nego kod formule. Ne brini, pa lipo je napredovao, naravno da nije bio gladan 😊
Sanjarka drzi glavu na trbuhu, da, samo se nikako ne moze okrenuti a trbuha na leđa. Tj ni ne pokusava, spusti glavu i place pa ju ja vratim na leđa 😅 I onda se u sekundi opet okrene na trbuhni tako u krug 😂
Jucer smo ju kupali i odjednomje pocela lrskati kao manijak i rukama i nogama, poplava bila, dosad je lezala zavaljena u jastuku (za kupanje, umjesto umetka) i odmarala. Koje kadice imate? Mi iz Ikee, ali mi se sad cini da nema mjesta u njoj vise, a ona ni nije dugacka beba.
Spavanje, ako zaspe oko 21, 22, izdrzi do 1 ili 2, 3 ponekad maksimalno i onda jede opet na 2 sata, ne znam kako to izbiti 😅 Nekad joj zadnji obrok prije spavanja damo AD jer me ubijaju ta stalna buđenja pa spava tipa do 4, mozda 5 i onda opet na sat i pol, dva trazi sisu.
Bumac ma nije bio gladan, cim je napredovao, ne brini, AD im je tezi od naseg mlijeka i sporije se probavlja, ako nije dosad navikao, vjerojatno ga jace zasiti pa odmara, sto ce 😁
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Pozz cure 🤗
Moram reć kako vam baš jaaako zavidim na spavanju po 6, 7, 8 sati u komadu, to mi se čini baš nezamislivo i prekrasno 🥺 moj je jučer "potegnuo" od 10 ipo do ponoć ipo i ja onako ponosna i zadovoljna haha...al teže od tih noćnih buđenja mi pada dizanje ujutro oko 7, 8, tad sam najumornija od cijele noći i baš mi treba još sat, dva al neće (Sweetdream oćeš se mijenjat? 😅)nikad u životu nisam pila kavu dok nisam Jakova rodila 😅
Bumac jel mu ti možeš sama izvrnut il namjestit usnu? Nema veze što on to spontano ne radi, bitno da mu ti to fizički možeš napravit. Vidiš li mu resicu kad digneš usnu? Isto mislim da nije bio gladan nego je AD puno zasitniji, sporije se probavlja pa puno energije ode na to i dijete je automatski smirenije.
Vrijeme s mužem meni baš jako fali, imamo moje i njegove jako blizu pa po danu možemo ukrast malo vremena za sebe, al meni baš fale večeri i noći, a Jakov se uspavljuje po sat, dva i onda na kraju zaspem i ja skupa s njim umjesto filma i serija, večerica, pića itd. A imamo samo jedno dijete, kamoli više 😅 ali mi i vrijeme za sebe kao što Buhtlica kaže. Jedva čekam proljeća i duže dane pa izlete, kampiranja itd.
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Pozdrav ekipica 😊
Mi papali, obično on to povuče i do 5,5ipo al imamo i ovakvih blesavih noći. Uvik se nadam da su samo iznimke u pitanju 😁
Sam ja ono rekla da ne stavlja ruke u usta? Evo jučer ih je trpao kao da sutra ne postoji 😅
Inače, sam ja ono rekla da je Luki zadnje vrijeme puno bolja beba? E pa vratio se na tvorničke postavke 🤣🙄
I tako….
Zara predivne slike 😍 kako je sladak. Ima na koga i biti 🥰 ma tko kaze da nije skok? Di su nestali dobri stari skokovi 3-6-9 😅😅
Buhtlice ti bas imas pravu malu slatku buhtlicu! 💜
Mateja super za Vitu noćnu spavačicu 💪 a sova 🦉 preko dana, ima nas ima. Zajedno smo jači 😅 sljedeći Skok ide uskoro, u 12. Tjednu. Znači vrlo brzo 😅
Missy kako Lana lipo napreduje 🙌🥰 i bravo za rotiranje leđa-trbuh 🙌 stvarno, preko noći svladaju nove vještine. Jel počela dizati glavu na trbuhu?
Daniella i Korina se rotira 🙌🙌🙌 ma bas su spretne ove naše jesenske bebe. A to drzanje za mene čvrsto tj moju majicu dok je na meni mi je prekjut. Totalno ono kao da vrišti ne spuštaj me doleeee 🤣
Ponosnamama slatko ona tebe šarmira za dojenje hehe 🥰 i super za dogovoreni brak 😁 morat ćemo ih upoznat ☀️☕
Bumac nadam se da ces ipak uspit rijesit problem s dojenjem i izbjec upale 😳🤞🤞🤞
Sanjalice slazem se s Missy . Čaj zaista nema potrebe jos a voda kad krene kruta hrana.
Jackie nek mu jw sretan 3.! Pre sladak je 🥰 kosa mu je hit totalni 😎
Sunce uf! Nek brzo ozdravi 🤗 meni skoro nitko ne dolazi u babine, ja ne znam sta je to. Mislim znam, korona 🙄
I bolje da čekaju proljeće. Nek se smiri cila situacija s tim vrazjim virusima.
SweetDream zavidim 😁 uzivaj u spavalici 🙌
💙
Luki se resetirao hahaha, treba ih što manje hvalit 😂
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Buhtlica ovo neće zvučat obećavajuće, ali moj stariji ima pet sljedeći mjesec i otkako se rodio nisam “prazne” glave vise. Naravno puno manje “mislim” na njega, pogotovo dok je u vrticu, ali uvijek je jedan dio mozga u brizi. Jednostavno to vise nikad neće bit isto 😂
Sto je najgore nije lijepo napredovao. dobio je 2,200 u 4 mjeseca. To je na donjoj granici 😅
Missy ako sam dobro skužila ona ide s trbuha na leda ali obrnuto ne? Tako i Niko. Čim ga stavim na trbuh odmah se okrene na leda i onda place 😂
Uopće se ne žalim da malo odmara. Ta je beba bila horor do pred 4 dana evo. Na rukama vise od pola dana :(
Zara zao mi je da “slabo spava”. Možda da probaš Napravit veći razmak prije prvog noćnog spavanja? Ne znam, bubam bezveze al možda pomogne 😅
Ja mu mogu al jako teško ide. Vidim resicu i čini mi se da je dosta nisko. Iako iskreno nemam pojma ni kako to točno kod beba treba izgledat hhah
Bas vam stavim sliku sad da vidite
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
https://ibb.co/MVPZzxv
https://ibb.co/vLX9p1R
https://ibb.co/s6TcDFf
Teško ga je uslikat jer se mrda 😅
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Bumac ne, kod nas je obrnuto, s leđa na trbuh se okrece, a s trbuha se ne zna vratiti na leđa pa malo tako lezi na trbuhu, gleda na sve strane, igracke pa ispruzi ruke i pokusava se pomaknuti naprijed, ali ne moze pa spusti glavu i place, dok ju ja ne okrenem na leđa natrag 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sanjarka 🤭🤭🤭
Zara joj mogu zamisliti, zeznuto je to kad nemoš ništa pored bebe.. ja evo stvr sam Bogu zahvalna šta je ovako dobra, mirna, šta spava.. inače neznam šta bih 🙈 nekidan sam stiglasvog malog psa ošišat eto tolko, baš se potrefi kad nešto radim kao da ona zna i ds mi dovoljno vremena dok završim to 🤣
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Missy zamisli ti to. A dala bi ruku u vatru da je lakše s trbuha na leđa nego obrnuto 😂
Jel ti se diže na laktove? Moj Niko je tek pred koji dan krenuo bas lijepo stajat na laktovima.
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji