🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SweetDream15
    10. Siječanj 2022. 02:19

Zara7 hvalaa i vas dvoje ste preslatkiii 😍🍀
    Mateja2602 hvala ❤️

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

SweetDream15
    10. Siječanj 2022. 02:26

Jackie27 kosica je top😍 presladak je maleni 😇

Kod mene malena podoji skoro svo mlijeko 🙈 zalihe mi se ne stignu obnovit u sisama 🤣 pa sam joj uvela dohranu s Bebimilom ali ono tu i tamo. Ali isto se zna desit sise prepune, ona neće da jede u tom trenu pa se moram izdojit  i onda oće 🙈  
    Neznam kako je kod vas spavanje vaših bebica, ali moja bome voli spavati ujtro, prije 9-10h se ne budi(probudi podojit 2x u noći), a čak do podne uspijemo obe odležat odmarat u krevetu 🤭 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Sanjarka88
    10. Siječanj 2022. 03:30

Pozdrav ekipica 😊
    Mi papali, obično on to povuče i do 5,5ipo al imamo i ovakvih blesavih noći. Uvik se nadam da su samo iznimke u pitanju 😁
    Sam ja ono rekla da ne stavlja ruke u usta? Evo jučer ih je trpao kao da sutra ne postoji 😅
    Inače, sam ja ono rekla da je Luki zadnje vrijeme puno bolja beba? E pa vratio se na tvorničke postavke 🤣🙄
    I tako....
    Zara predivne slike 😍 kako je sladak. Ima na koga i biti 🥰 ma tko kaze da nije skok? Di su nestali dobri stari skokovi 3-6-9 😅😅
    Buhtlice ti bas imas pravu malu slatku buhtlicu! 💜
    Mateja super za Vitu noćnu spavačicu 💪 a sova 🦉 preko dana, ima nas ima. Zajedno smo jači 😅 sljedeći Skok ide uskoro, u 12. Tjednu. Znači vrlo brzo 😅
    Missy kako Lana lipo napreduje 🙌🥰 i bravo za rotiranje leđa-trbuh 🙌 stvarno, preko noći svladaju nove vještine. Jel počela dizati glavu na trbuhu?
    Daniella i Korina se rotira 🙌🙌🙌 ma bas su spretne ove naše jesenske bebe. A to drzanje za mene čvrsto tj moju majicu dok je na meni mi je prekjut. Totalno ono kao da vrišti ne spuštaj me doleeee 🤣
    Ponosnamama slatko ona tebe šarmira za dojenje hehe 🥰 i super za dogovoreni brak 😁 morat ćemo ih upoznat ☀️☕
    Bumac nadam se da ces ipak uspit rijesit problem s dojenjem i izbjec upale 😳🤞🤞🤞
    Sanjalice slazem se s Missy . Čaj zaista nema potrebe jos a voda kad krene kruta hrana.
    Jackie nek mu jw sretan 3.! Pre sladak je 🥰 kosa mu je hit totalni 😎
    Sunce uf! Nek brzo ozdravi 🤗 meni skoro nitko ne dolazi u babine, ja ne znam sta je to. Mislim znam, korona 🙄
    I bolje da čekaju proljeće. Nek se smiri cila situacija s tim vrazjim virusima.
    SweetDream zavidim 😁 uzivaj u spavalici 🙌

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• MARELA
    10. Siječanj 2022. 05:20

Evo nas u jutarnjoj seansi lijeva izajanje, desna dojenje😆 sad ga idem buditi za dojenje, jer od 23.30 do sada spava. Znam da cete sada svi reci kak je to super, ali ionako ne preporucaju sa 3 mj ga jos pustiti da spava cijelu noc, a sve i da preporucaju, nis mi to ne znaci kad moram cice ne mogu cekat do 7, 8 ili tko zna kad bi se vec probudio, tak da akcijaaaa 🙃
    Ima li jos neka beba da spoji cijelu noc i dal ih pustite?
    I jos jedno ekstra pitanje, kad mi je sad vec tako kreativno jucer sinulo😄😄, pa da ne zaboravim - kako vi odvajate vrijeme sa suprugom? Jel planirate ista, jel koristite neko vrijeme samo vas dvoje samo za vas gust?
    Ja moram priznat da mi skoro ne, tu i tamo jedino pogledamo neku seriju ili film, jucer smo na primjer uspjeli cak 3 pogledati od popodne do navecer(ja uz prekide, nisam opusteno lezala naravno🤣), kroz 2 sam nosila malog u nosiljci i stajala/sjedila, a u trecoj ga dojila i lezala pored, pa mi to i nije bilo vrijeme za nas😅ali daj sta das😜.

• MARELA
    10. Siječanj 2022. 05:25

bumac95

Marela 20,30 ml po cici. Bole me na dodir za krepat 🙄
    Problem je sto ili izdajalica nije dobra (s prošlim malim je normalno radila), ili su ovo neke čudne cice koje rade samo na usta 😂
    Dam mu koliko izdojim pa dodam AD do tih 120 koliko bi trebao jest u prosjeku.

Bumac, onda moguce ne uspijes sve izdojiti 🙉 kaj bas nikako nejde? Jel se Niko i međuvremenu predomislio? Nadam se da vam je ovo privremeno...ja bi na tvom mjestu sutra zvala rode za savjet...steta bi vam bilo sada prestat, jos koji mj i eto dohrane, pa stigne strajkat😅😅

Sanjarka88
    10. Siječanj 2022. 07:56

MARELA zar nije budenje noću za hranjenje preporuka do 6 tjedna raditi? 🤔
    Moj spava po 7-8 sati u komadu. Ne budim ga
    A šta se muza tiče. Nema ni dogovra ni pravila. On je kokoš pa navečer zaspe do 21h, znamo se pronaći ujutro oko 5ipo 🤣 pa se podruzimo 😁 popijemo kavu na miru i tako....
    Ili kao jučer, dica u babe a mi otisli kupit neke stvari, popili kavicu usput itd 
    Rijetki trenuci ali slatki

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• MARELA
    10. Siječanj 2022. 08:59

Sanjarka88 🤍

MARELA zar nije budenje noću za hranjenje preporuka do 6 tjedna raditi? 🤔
    Moj spava po 7-8 sati u komadu. Ne budim ga
    A šta se muza tiče. Nema ni dogovra ni pravila. On je kokoš pa navečer zaspe do 21h, znamo se pronaći ujutro oko 5ipo 🤣 pa se podruzimo 😁 popijemo kavu na miru i tako….
    Ili kao jučer, dica u babe a mi otisli kupit neke stvari, popili kavicu usput itd
    Rijetki trenuci ali slatki

Pa ne znam ni sama vise...savjetnica za dojenje mi je dan prije Badnjaka kad smo bili na savjetovanju rekla da ga ako zaspe u 23, budim oko 3,4 za hranjenje i onda sljedece ujutro kada se probudi. Rode mislim da jos cesce savjetuju😅, a ja osobno bi ga isto najraďe pustila jer ak se ne budi, znaci da nije gladan i nis mu ne fali, ali izdojiti svakako moram oko 5 najkasnije, a onda mi je glupo da se vratim lec, pa da me probudi u 6, pa zato najcesce mu dam odmah😄

bumac95
    10. Siječanj 2022. 10:08

Marela i Sanjarka ja sam svoga pustila da spava preko noći nakon drugog pregleda kod ped. Vidjeli smo da okej dobiva na težini i ima dovoljno mokrih pelena, pa je ped dala zeleno svjetlo za spavanje. Spavao bi jedno 6-7 sati u komadu.
    Imam osjećaj da bi preko dana to sve nadoknadio jer je jeo na dva sata sve do sad do kad nije prestao dojit.
    E sad, ovo ružno zvuci al on otkako je na bočici evo četvrti dan - druga beba 😩
    Znaci uspavljivanje traje po par minuta, manje je nervozan, manje se dere., jucer je preko dana odspavao dva puta po dva sata sto nisam doživjela tri mjeseca. Sve si nekako mislim da je on bio gladan cijelo vrijeme :( 

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    10. Siječanj 2022. 10:09

E i pitanje.
    Na cici to nisam primjećivala al sad na bočici da. On ne može gornju usnicu izokrenut dok jede, ako kuzite o čemu pričam. Jel moguće da je to zbog frenuluma ili samo “ne zna” jest na bočicu? Se susrela koja s time?

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    10. Siječanj 2022. 10:11

Vrijeme s mužem mi je od nekih 11-00 pa do 1/2 ujutro 😂 preko dana se mimoilazimo po kući praktički 😂
    Bude dana i kad zaspimo zajedno s dečkima pa nemamo to vrijeme. Fali, ali trenutno je takva situacija. Pogotovo jer on spava sa starijim i dalje, pa čak ni krevet ne dijelimo 😅

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.