🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    11. Siječanj 2022. 04:28

Vidi noćnih ptica 😆

Mi ne samo da smo papali, nego se propisno i ispišali i pokenjali 🤦🏻‍♀️
    Znači jučer mi nije sišso s ruku, ako je 5min bio miran kad ga spustim puno sam rekla 🙄
    Život bi proveo na meni da može
    Ujutro smo na pregledu, mislim da je ovaj mjesec dobro napredovao 👍
    Bumac hmmmm 🤷🏻‍♀️ vidit ces hoće li potrajati ta dobra faza ili je privremeno pa ipak nije do mm i ad. Uzivaj dok traje 😁
    A to sa izdajanjem i ja se divim mamama. Ja jednostavno nisam imala kad izdajat 😓 Koju bočicu koristis?
    A prazne glave nakon sta dobijes djecu nema više, slazem se 😅 i isto tako se slazem s tvrdnjom da mogu samo sanjati o restoranu s Lukijem 🤣 
    LadyD Andrina gajba je mrak 😎 i moj u next to me krevetić ima bijele stranice sa crnim zvjezdicama malim i uvijek bulji fascinantno u njih 
    CarpeDiem kako ste? 😊
    Sunce joj! Nadam se da vise neće bit temperature 🤞🤞🤞
    Tonkice javi seeee. Sretan minić. Vici 🎉
    Dannna i Kati veliki 5.! Ako nas čitas javi seee 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    11. Siječanj 2022. 06:54

Jutriiiicc😊😊 mi prijavljujemoi okretanje na stomacic u toku noci sto nikad do sada nije radio 😂🤷‍♀️ kada vjezbamo u toku danaa daaa ali navece nikada...sada se bojim i da spavam 😮 jer mislim da se onaki pospan ne zna vratit na ledja ili na stranu 😮 ii  daaaaa budjenje svaka 2 sata vcrs🤦‍♀️😭

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Tracy_
    11. Siječanj 2022. 06:54

Uuu puno zanimljivih tema se otvorilo a ne stižem tipkat, čitam dok dojim a ne mogu jednom rukom pisat.
    Pozz iz ranojutarnje smjene!

Bumac - ja sam ti ekspert za frenulume jer ih je moja mala imala. Ima isti ispod usne kao i vaš ali taj nismo ricnuli, zato ima i žulj na usni od dojenja od početka jer je ne može izvrnit. I mislim da zbog tih frenuluma je imala i onako jaki refluks. Refluks je uvik simptom, nikad uzrok ili sam od sebe.
    Ja sam postala expeet jer posteriorni frenulum nitko ne može u ovoj lijepoj našoj dijagnosticirat osin par ljudi a ja imam sreću da jedna od tih ljudi živi i radi u Splitu, jedna od savjetnica za dojenje. Nakon šta me pedijatrica otkantala, orl privatnik itd, ona nas je spasila i ricnula to ispod jezika ali čak ni ona ne zna važnost vježbica da se vrati jeziku mobilnost i da se tkivo ne spoji nazad. Sve sam tribala sama. Usnu nije tila dirat jer iako je ne izvrne, imala je tad dobar hvat i jak usis. Usis, is that a word? 🙈😂

Tracy_
    11. Siječanj 2022. 06:58

Ko oće više o frenulumu neka mi se javi na mail da vam pošaljem instagram profile stručnjaka koje pratim jer dok bi natipkala važnost svega toga i blog s vježbicama ode i kliknila ODUSTANI slučajno mislim da bi na psihijatriji završila. A i ne želim imenovat doktore tu. Tako da mi ostavi mail! Nas je spasilo štrajka dojenja ta procedurica. A i frenulumi utječu na puno toga, i posli u životu, i na posturu tijela i svašta nešto, ugl show. 🙈 A to se prije nije znalo i doktori jednostavno nisu to učili u školi i ko se dodatno ne educira, ne može ti pomoć. A naši doktori na žalost su svi stariji i ne educiraju se i nije ni za krivit ih ali masu roditelja lutaju i ne znaju u čemu je problem i odustanu od dojenja ili žive sa posljedicama (reflux, štrajk, odbijanje sise, krute ruke, ne izgovaranje R, svašta nešto) bez da znaju od čega je i to je pretužno.

bumac95
    11. Siječanj 2022. 07:25

Evo i “jutarnja” smjena je na redu 😂
    Sunce sretno vam. I mi smo to prošli kad je dva mjeseca imao. ♥️
    Sanjarka uživam. Odmaram ruke hahaha
    I Niko se noćas dobro ispraznio. Obično to ne radi preko noći pa me iznenadio. Nisam navikla u mraku baratat pelenama 😂
    Bila sam kupila dvije nukove u trudnoći, al sam kasnije saznala da nisu dobre pa sam sad uzela mam.
    Sanjalica čitala sam negdje da kad se krenu sami okretat onda se mogu i Vratit tokom noći. Možda koji dan još provjeri dok ne usavrši ali poslije mirno spavaj :D

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    11. Siječanj 2022. 07:29

Tracy jel ti se onda čini da ovo nije dobro ili?

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Tracy_
    11. Siječanj 2022. 07:34

bumac95

Tracy jel ti se onda čini da ovo nije dobro ili?

Pa mislim da nije dobro čim ne može efikasno usnom uhvatit. A sa slike ne mogu reć, ali bi ti savjetovala da se zaletite na pregled savjetnici za dojenje, mislim da u Zagrebu ima tu nekakva klinika za dojenje ako se ne varam i radi doktorica Anita koja znam da se razumi u to malo bolje. Neka pogleda hvat, i oralnu funkciju i donese sud. To je inače procedura od 3 sekunde ako uopće bude tribalo išta. Preko slike je teško donit sud, triba uzet u obzir svašta a i testirat oralnu funkciju prstima i vidit dojenje u praksi.

bumac95
    11. Siječanj 2022. 07:52

Tracy hvala ti. Ja sam iz Ri, ali ako vidim da će nešto Trebat lako dođem u ZG. Jedino šta ne dojimo vise, pa mislim da mi savjetnica za dojenje neće pomoć bas 😅

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Tracy_
    11. Siječanj 2022. 08:07

bumac95

Tracy hvala ti. Ja sam iz Ri, ali ako vidim da će nešto Trebat lako dođem u ZG. Jedino šta ne dojimo vise, pa mislim da mi savjetnica za dojenje neće pomoć bas 😅

Ma ova savjetnica je i doktorica na neonatalogiji, nije samo savjetnica. Ali da, mislila san da kombiniraš dojenje i AD, sorry. A jel vidiš da ulazi iti malo zraka? Mislim da je sve to onda u granicama normale. Ima jedna klinika u Sloveniji kraj Bleda koja se bavi time pa ti je iz Rijeke i to opcija ako vidiš da problemi eskaliraju.

Mišić
    11. Siječanj 2022. 09:17

Bumac malo sam napokon preletila forum i vidim tvoje muke. 🥺 Prvo i najvaznije, nije do tebe i nista krivo ne radis. Drugo, potpuno te razumijem i znam kako ti je. Imala sam istu situaciju s A, odbila se preko noci kad je imala akutni bronhiolitis i nisam ju vise nikako mogla vratiti na ciku. Netko je ovdje napisao da treba biti uporan, ali to zaista nije uvijek slucaj (a ovo govorim kao netko tko ima dvogodisnje iskustvo dojenja i nije bas da sam neupucena). Isto sam se kao i ti izdajala i to je trajalo mjesec dana i onda sam morala uvesti AD. Moja zaliha se postupno smanjivala jer kao i ti nisam jednostavno imala toliko vremena, a onda je uslijedila nova bolest (njihova i moja) i ono meni najgore da su mi se toliko ostetile bradavice da sam izdajala samo ruzicasto mlijeko. Nakon toga sam rekla dosta. Moja Zara sve zna i reci cu ti sto je ona meni stalno govorila: najbitnije je da ti je Niko sretan i zadovoljan i da papa. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.