🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bumac95
    11. Siječanj 2022. 01:10

Di ste noćne ptice? 
    Nije vrag da sve spavate? :P
    Mateja idem sad 20. kod ped na sistematski pa ću ju bas pitat za to. Javim šta kaže :D
    Missy kakva suprotnost njih dvoje 😅 moj na leđima ko kornjača, ni lijevo ni desno 😂
    Zara podjezicna? Super, imam još nešto novo za istrazivat sutra 😂 mislim znam na šta misliš al ne znam kakvo mu je to.
    LadyD navečer kad muž dođe odem pos tuš i istina je da onda ide lakše. Problem je sto preko dana jednostavno nemam em vremena, em slobodne ruke za izdajat se toliko dugo 🤦🏼‍♀️ Stvarno svaka čast mamama koje isključivo izdajaju. Imam Aventovu ručnu i tome tippe električnu. Na ovoj ručnoj mi ruke otpadnu, a ova električna je spora. 
    Sad sam na tome da ima tri/četiri cca moja obroka i ostalo ADa. Vidjet ću kako ćemo dalje :D
    -
    Ne mogu zamislit da Niku vodim u restoran 😂 sjedio bi meni u krilu garant ahhahaha

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

CarpeDiem.
    11. Siječanj 2022. 01:50

Sunce7 tu sam. Bilo smo u Hrvatskoj za praznike i imali smo baš, baš mnogo obaveza.
    Sada se opet vraćamo rutini i ritmu. 🙌
    Nadam se da je sve ok sa bebom. Pazi samo da je nosic čist. Redovno inhaliranj i tjekom spavanja neka je glavica malo na povišenom. 
    Prati bilo kakva odstupanja  pogotovo što se disanja tiče. (Hroptanje i nepravilan ritam, također kasalj.)
    Ne bi bilo lose redovno otici pedijatru tih prvih dana da provjeri da li ima slajma u plućima.
    7-mi i 10-ti dan su najgori, u smislu pogoršanja.
    Nadam se i vjerujem da ce sve biti ok.🙏 Javi👐

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

• sunce7
    11. Siječanj 2022. 02:23

Vec sam mislila da si skroz otiska s foruma.🥰
    I mi smo bili mj dana i jedva sam se cekala vratit u rutinu.🤦‍♀️
    Bili smo u pedijatra i sinoc jer je dobila temp i bas kasljala, pregledao pluca i mjerio kisik sve je na 100% Bogu hvala.
    Pojela mi je zadnje dvije bocice skroz pa me odmah smirilo, nema trenut vise ni temp. U stolici joj je bilo sluzi i malo kao zelena, radili su test na rotu ali je negat, kazu da je sigurno to slina koju ne izbaci kroz nos. Da li je tvoja imala promjenu stolice?

Sanjarka88
    11. Siječanj 2022. 04:28

Vidi noćnih ptica 😆

Mi ne samo da smo papali, nego se propisno i ispišali i pokenjali 🤦🏻‍♀️
    Znači jučer mi nije sišso s ruku, ako je 5min bio miran kad ga spustim puno sam rekla 🙄
    Život bi proveo na meni da može
    Ujutro smo na pregledu, mislim da je ovaj mjesec dobro napredovao 👍
    Bumac hmmmm 🤷🏻‍♀️ vidit ces hoće li potrajati ta dobra faza ili je privremeno pa ipak nije do mm i ad. Uzivaj dok traje 😁
    A to sa izdajanjem i ja se divim mamama. Ja jednostavno nisam imala kad izdajat 😓 Koju bočicu koristis?
    A prazne glave nakon sta dobijes djecu nema više, slazem se 😅 i isto tako se slazem s tvrdnjom da mogu samo sanjati o restoranu s Lukijem 🤣 
    LadyD Andrina gajba je mrak 😎 i moj u next to me krevetić ima bijele stranice sa crnim zvjezdicama malim i uvijek bulji fascinantno u njih 
    CarpeDiem kako ste? 😊
    Sunce joj! Nadam se da vise neće bit temperature 🤞🤞🤞
    Tonkice javi seeee. Sretan minić. Vici 🎉
    Dannna i Kati veliki 5.! Ako nas čitas javi seee 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    11. Siječanj 2022. 06:54

Jutriiiicc😊😊 mi prijavljujemoi okretanje na stomacic u toku noci sto nikad do sada nije radio 😂🤷‍♀️ kada vjezbamo u toku danaa daaa ali navece nikada...sada se bojim i da spavam 😮 jer mislim da se onaki pospan ne zna vratit na ledja ili na stranu 😮 ii  daaaaa budjenje svaka 2 sata vcrs🤦‍♀️😭

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Tracy_
    11. Siječanj 2022. 06:54

Uuu puno zanimljivih tema se otvorilo a ne stižem tipkat, čitam dok dojim a ne mogu jednom rukom pisat.
    Pozz iz ranojutarnje smjene!

Bumac - ja sam ti ekspert za frenulume jer ih je moja mala imala. Ima isti ispod usne kao i vaš ali taj nismo ricnuli, zato ima i žulj na usni od dojenja od početka jer je ne može izvrnit. I mislim da zbog tih frenuluma je imala i onako jaki refluks. Refluks je uvik simptom, nikad uzrok ili sam od sebe.
    Ja sam postala expeet jer posteriorni frenulum nitko ne može u ovoj lijepoj našoj dijagnosticirat osin par ljudi a ja imam sreću da jedna od tih ljudi živi i radi u Splitu, jedna od savjetnica za dojenje. Nakon šta me pedijatrica otkantala, orl privatnik itd, ona nas je spasila i ricnula to ispod jezika ali čak ni ona ne zna važnost vježbica da se vrati jeziku mobilnost i da se tkivo ne spoji nazad. Sve sam tribala sama. Usnu nije tila dirat jer iako je ne izvrne, imala je tad dobar hvat i jak usis. Usis, is that a word? 🙈😂

Tracy_
    11. Siječanj 2022. 06:58

Ko oće više o frenulumu neka mi se javi na mail da vam pošaljem instagram profile stručnjaka koje pratim jer dok bi natipkala važnost svega toga i blog s vježbicama ode i kliknila ODUSTANI slučajno mislim da bi na psihijatriji završila. A i ne želim imenovat doktore tu. Tako da mi ostavi mail! Nas je spasilo štrajka dojenja ta procedurica. A i frenulumi utječu na puno toga, i posli u životu, i na posturu tijela i svašta nešto, ugl show. 🙈 A to se prije nije znalo i doktori jednostavno nisu to učili u školi i ko se dodatno ne educira, ne može ti pomoć. A naši doktori na žalost su svi stariji i ne educiraju se i nije ni za krivit ih ali masu roditelja lutaju i ne znaju u čemu je problem i odustanu od dojenja ili žive sa posljedicama (reflux, štrajk, odbijanje sise, krute ruke, ne izgovaranje R, svašta nešto) bez da znaju od čega je i to je pretužno.

bumac95
    11. Siječanj 2022. 07:25

Evo i “jutarnja” smjena je na redu 😂
    Sunce sretno vam. I mi smo to prošli kad je dva mjeseca imao. ♥️
    Sanjarka uživam. Odmaram ruke hahaha
    I Niko se noćas dobro ispraznio. Obično to ne radi preko noći pa me iznenadio. Nisam navikla u mraku baratat pelenama 😂
    Bila sam kupila dvije nukove u trudnoći, al sam kasnije saznala da nisu dobre pa sam sad uzela mam.
    Sanjalica čitala sam negdje da kad se krenu sami okretat onda se mogu i Vratit tokom noći. Možda koji dan još provjeri dok ne usavrši ali poslije mirno spavaj :D

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    11. Siječanj 2022. 07:29

Tracy jel ti se onda čini da ovo nije dobro ili?

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Tracy_
    11. Siječanj 2022. 07:34

bumac95

Tracy jel ti se onda čini da ovo nije dobro ili?

Pa mislim da nije dobro čim ne može efikasno usnom uhvatit. A sa slike ne mogu reć, ali bi ti savjetovala da se zaletite na pregled savjetnici za dojenje, mislim da u Zagrebu ima tu nekakva klinika za dojenje ako se ne varam i radi doktorica Anita koja znam da se razumi u to malo bolje. Neka pogleda hvat, i oralnu funkciju i donese sud. To je inače procedura od 3 sekunde ako uopće bude tribalo išta. Preko slike je teško donit sud, triba uzet u obzir svašta a i testirat oralnu funkciju prstima i vidit dojenje u praksi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani