E, jel normalno da beba vise kaka otkako je na ADu?
Prije mi je svaki drugi/treći dan. Sad svaki i neka i dva puta u danu.
Mislim da je... Teo kaka 2 puta na dan od pocetka... mi kombiniramo dojenje i ad.
E da, prijavljujem i tjemenicu!
Misic zapisujem i ja trenutno i pokušavam razduzit na tri sata, al nakon dva i pol cca bas jako nervozan postaje. Vidjet ću još dan dva dok služimo koliko to onda dnevno bude pa ću smanjivat ako bude potrebe.
Hvala ti još jednom ♥️
Mia ja režem grickalicom kad učvrsti san. Probala sam dok je budan i nema šanse. I bitno je rezat na ravno :D
Lorre nisam sigurna jel pitaš za bebu ili starije dijete, al ja svom od 4 godine dajem svaki dan sirup za imunitet (mislim da je Beta glupan u pitanju), žličicu meda domaćeg i žličicu sirupa od borovih iglica. Ova sezona nam je milina za sad :D
Di si uzela taj sirup od borovih iglica? Cula sam da je dobra stvar
Beta glupan HAAHAHHAHAHAHAH
Beta glukan 😂😂😂😂
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Mia nama je odmah riješila mustela. Iako neke žene stavljaju i maslinovo ulje ako sam dobro popratila
Angelly radi mi ga nona, inače ne znam gdje bi ga kupila. 😅
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Mislim da je… Teo kaka 2 puta na dan od pocetka… mi kombiniramo dojenje i ad.
I mi prijavljemo tjemenicu. Danas sam skužila, jer ništa ne vidim od njegove velike kose 😄😄
Upravo išla kupiti Mustelinu pjenicu, pa večeras peremo. Ima onako samo na gornjem dijelu glave. Nema odozada, ni sastrane i nije puno. Mislim da je tek početak, pa se nadam da će brzo otići 😊
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Carpe hvala ti, i ja se nadam da ce sve proci ok!
Mia meni je lakse rezati sa skaricsma. Ako je beba nemirna, probaj dok spava. 😁 obicno joj pjevam pjesmice dok rezemo pa uspijem bez problema 😆😆
Lorre evo od 11. mj mu dajem med s dodatcima Smart Bee for kids (ima 2 god i 9 mj), a od prosinca i biorella immuno kids cokoladice. Prije toga sam mu davala med s borovim iglicama,ali ovaj sad med mi se cini jaci. Uspjeli smo izgurati cak 2 mj bez temperature, sto nam je novi rekord jer su se viroze bas bile zaredale. 🥺😩
Bumac 🤗🥰
Misic nas je druga godina uništila!! Taman je prije drugog rođendana krenuo u vrtić. Nema mjeseca da nije nešto pobrao. Doslovno, ne pretjerujem. U jednoj godini je imao 2 upale pluća i ne znam koliko bronhitisa.. dalje neću ni nabrajat. Jedva sam faks uspjela završit koliko sam doma s njim bila :(
I treća godina je isto bila zeznuta.
Evo sad četvrta polako dolazimo sebi. Ove je jeseni/zime imao samo onaj jedan bronhitis i to ne bi ni skužila da ped nije i njega usput pogledala kad i Niku.
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Mislim da je… Teo kaka 2 puta na dan od pocetka… mi kombiniramo dojenje i ad.
I mi prijavljemo tjemenicu. Danas sam skužila, jer ništa ne vidim od njegove velike kose 😄😄
Upravo išla kupiti Mustelinu pjenicu, pa večeras peremo. Ima onako samo na gornjem dijelu glave. Nema odozada, ni sastrane i nije puno. Mislim da je tek početak, pa se nadam da će brzo otići 😊
A i mi tako... samo iznad cela... koliko cesto Mustelom prati?
Bumac aaajmeee!!! 😩😩 prestrasno je kako im se lako narusi imunitet i onda se samo bolesti redaju jedna za drugom. Moj je krenuo u jaslice s godinu ipo, na pocetku je izdrzavao, a onda je mjesec dana prije drugog rodjendana skupio trodnevnu groznicu koja ga je bas izmucila. Prvi put je imao konvulzije, bili smo u bolnici i nakon toga je poceo kupiti virozu za virozom. 😩😩
Misic da, klasika priča s vrticem. Iako, znam da nije bas utjeha, ali većina djece mora proc takav period. Ja sam radila kao učiteljica nekoliko prvašića i oni koji nisu išli u vrtić krenu pobirat u školi. Opet kažem ne svi, ali moji su primijetno bili vise doma nego ovi koji su išli u vrtić.
Ste imali vodene do sad?
Kako uopće vodene prođu kod bebica?
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji