Jana, Mišić super da su dobro prošli pregledi 🙂 baš mi je drago da je sve ok ❤❤❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Evo me s pregleda. Beba je supeeer! Izgleda kao mali smokić. Kuca mu srce. Velik je 20.23mm.
Kaze dr savrseno odgovara prema zadnjoj M. Vidjela sam na UZV kako miće rukice i nogice. Ali se vidi i nešto crno bijelo okolo što dokazuje da sam krvarila na početku. Ona misli da nema razloga za brigu 🥳 imam osjecaj da sam 15 kg lakša!!!!
Pitanje, naručuje li se na vađenje krvi ili se samo dođe u lab kod dr ooce prakse?
Smokic 😁🥰 Supeeeer, kad ti je iduci pregled? Hm, koliko ja znam u labu se obicno samo dođe i ceka red, bez narucivanja, osim ako su razlicita pravila svuda.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Evo i mene s pregleda. Sve je ok, bebica raaastee (skoro ima 3 cm) , srdasce kuca i otvorili su mi trudnicku. 😄😄😄😄
Jeeej 🥰 To ti je bio prvi pregled ili vec drugi?
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Mišić ohoooo mišić junior super napreduje 🥳🥳❤❤
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Mišić divne vijesti sa pregleda 😍. Šta se tiče putovanja mnogi me prepadaju točno nisam pametna šta da radim. Koliko si ti bila trudna to kad si išla? Pokušati ću ja to izbjeći ako mogu pa poći u posjetu nakon tri mjeseca trudnoće ako Bog da bude sve uredu😄
Najsigurnije je kao putovati u drugom tromjesecju, no ako nemas nekih problema tipa krvarenje, mucnine itd. mozes, ali mozda da provjeris sa svojim ginekolom najbolje. Samo ovo sto je Misic rekla, svakako cesca zaustavljanja i protegnuti noge ako je duzi put.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Hvala vam, cure!! 🤗🤗🤗 ovo mi je bio drugi pregled. Sutra idem jos vaditi neke briseve i onda ce mi dati termin za treci pregled. 😆
Dubrovcanka bila sam cca 16 tjedana onda. Pitaj svog ginekologa, u principu nema opasnosti, samo cesce stajanje i protezanje (sto ja onda nisam bas imala jer sam isla s kolegama). 😄
Lisane brini se što su mučnine prestale, mislim da na početku to tako i bude. I ja sam dva dana osjećala nešto u želucu pa sam se čak razveselila jer to mi je jedan "znak" da je sve u redu, ali onda je prestalo. Ali nekako sam opuštena i baš imam dobar osjećaj da će sve biti u redu. Ja se baš veselim tom svom prvom pregledu ☺️
Pridružujem se svima koji se osjećaju lijeno, jutros sam se nakon 9 sati spavanja jedva ustala iz kreveta. 🤪
Nego, cure, hoćete li voditi trudnoću kod "svog" ginekologa ili privatno? Može li se uopće odraditi sve privatno? Moja socijalna ginekologica je jedna dosta neljubazna žena i uvijek se čeka, nema vremena za pacijente.. ja bih to radije sve odradila kod privatnika 🧐 ili se zbog kojekakvih vađenja krvi i sličnog ipak mora prije ili kasnije kod "socijalnog"?
Ja sam prvu vodila vecinom privatno, ali sam socijalnoj isla na prvi pregled i za ove redovne stvari po uputnicu...vađenje krvi na pocetku, test glukoze, onu bakteriju pred kraj trudnoce...ajme sve sam zaboravila kak se zove🤪 uglavnom socijalna je meni nudila samo 3 uzv tijekom cijele trudnoce, a privatno sam isla svaki mj i sve je lijepo pratio, dimenzije, organe, opcenito stanje...nekako sam bila mirnija.
Kak ste cure? Ja evo danas usla u 5.tjedan, jako smo mali jos, prvi pregled tek 22.2., mucnine jos nista, ali iduci tj nekak mislim da se nebum vise izvukla😅 sam nek sve bude ok.
Jel nas moze netko pobrojat po nadimcima tu i kolko smo trudne? Kak se napravi ova lentica dolje koja odbrojava?😃
Dubrovcanka evo ti slikica moja
https://ibb.co/F6LVFBw Kako mi je ginekolog objasnio ova tockica je plod, a napisao mi je da se vidi gestacijska i zumanjcana i da se plod vidi ali ne toliko jasno. Ali da je sve kako treba biti. Bila sam na pregledu 5+4
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Ima li koja je da imala na prvom pregledu praznu gestacijsku,a na drugom pregledu već sve ok? Baš sam zabrinuta šta nemam neke simptome 😢. Dosadna sam znam
Ja ne, ali ti si isla bas rano, ja tek s 6+3. Simptomi ti nisu nikakva garancija, neke cure tu nemaju prakticki nista, tako da pokusaj ne brinuti zbog toga. Na iducem pregledu ce se sve lijepo vidjeti 😊
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Lisane brini se što su mučnine prestale, mislim da na početku to tako i bude. I ja sam dva dana osjećala nešto u želucu pa sam se čak razveselila jer to mi je jedan "znak" da je sve u redu, ali onda je prestalo. Ali nekako sam opuštena i baš imam dobar osjećaj da će sve biti u redu. Ja se baš veselim tom svom prvom pregledu ☺️
Pridružujem se svima koji se osjećaju lijeno, jutros sam se nakon 9 sati spavanja jedva ustala iz kreveta. 🤪
Nego, cure, hoćete li voditi trudnoću kod "svog" ginekologa ili privatno? Može li se uopće odraditi sve privatno? Moja socijalna ginekologica je jedna dosta neljubazna žena i uvijek se čeka, nema vremena za pacijente.. ja bih to radije sve odradila kod privatnika 🧐 ili se zbog kojekakvih vađenja krvi i sličnog ipak mora prije ili kasnije kod "socijalnog"?
Ja sam prvu vodila vecinom privatno, ali sam socijalnoj isla na prvi pregled i za ove redovne stvari po uputnicu…vađenje krvi na pocetku, test glukoze, onu bakteriju pred kraj trudnoce…ajme sve sam zaboravila kak se zove🤪 uglavnom socijalna je meni nudila samo 3 uzv tijekom cijele trudnoce, a privatno sam isla svaki mj i sve je lijepo pratio, dimenzije, organe, opcenito stanje…nekako sam bila mirnija.
Kak ste cure? Ja evo danas usla u 5.tjedan, jako smo mali jos, prvi pregled tek 22.2., mucnine jos nista, ali iduci tj nekak mislim da se nebum vise izvukla😅 sam nek sve bude ok.
Jel nas moze netko pobrojat po nadimcima tu i kolko smo trudne? Kak se napravi ova lentica dolje koja odbrojava?😃
Traveller je pisala popis iducih pregleda i termina poroda, na nekoj od prethodnih stranica. A ovo dolje, klikni na neciju pa ti nudi da napravis svoju i samo kopiras kod za forum u potpis
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sortiraj odgovore
Najstariji